29

Анонимен до Българин

преди 2 години

Абсолютно вярно последната седмица се нагледах на убити, ранени и пленени войнизи на ВСУ. Особенно около Попасня ми попадна един клип сигурно имаше над хиляда убити войника и страшно много изоставена техника и много добре изградени позиции но изоставени. Телеграм каналите са пълни с това но нашите медии продържават да бълват дезинформация и фалшиви новини. Пропагандата вече не върши работа.

28

По същество

преди 2 години

Тия руски жертви ти умират, ту възкръсват... Първият месец бяха 20-30к, после станаха 5к, после 15к, после 50к, после 20к, сега пак 15к. Тука май само на догадки го играем.

27

Анонимен

преди 2 години

Е нали ония ден обявиха че загубите им са 70 000? Сега пък обявяват че са 15 000? На кое да вярвам?---------------------------------------->>> Руснаците са зомбита, 55 000 са възкръснали и се бият наново. Британците много ясно че знаят всичко, бабата в Бъкингам се е научила да гледа на кафе и има най-точната информация.

26

Ехааа

преди 2 години

Да ама Не...

25

Анонимен

преди 2 години

още на първия ред пише = вероятно. Спирам до тук. Поредните западни пропаганди.

24

Факт

преди 2 години

Глупости и наци фейк...

23

Анонимен

преди 2 години

Ще растат естествено. Украинците знаят за какво се бият и вече имат оръжие да се отбраняват. А Руснаците знаят, че са нашественици и окупатори и че мястото им не е там. Тъй като никой нормален човек не иска 3СВ (само русофилите си мечтаят как летят АБ), това е единствения вариант войната да не ескалира и излезе изън Украйна - здраво въоръжаване на украинците и изолация на Русия. Руснаците сами няма да спрат.

22

1

преди 2 години

бройките според **Галъп** ли са .

21

L.

преди 2 години

Американците чакат някой да свали Путин, той пък чака гладната и студена зима да притисне Европа и Украйна. Зеленски чака вагони с оръжия да се бие с Путин, той пък само това чака да ги бомбардира и унищожи. Нищо хубаво не виждам за Украйна в тази картина. Ама като са прoсти да си дадат територията да се води война на нея...

20

Анонимен

преди 2 години

До безработните руски ***, които по цял коментират в интернет: Абе "професионалната" и "могъща" руска армия защо вече 3 месеца не може да се справи с украинските доброволо-аматьорски отряди, предвождани от един комедиант-наркоман?

19

Стиви

преди 2 години

Британските глупости край нямат , те не могат да прогноозират дали ще вали утре в Лондон , но прогнозирали точния брой руски жертви в Украйна , Британците по добре да прогнозират колко грама ще тежи акотона английската кралица в петък

18

Нали си Елка?

преди 2 години

СМЯТАЙ!

17

Анонимен

преди 2 години

Английски ***!

16

g.venov

преди 2 години

*** ти май по простотия заместваш достойно *** Христова.първо виж си статията-ВЕРОЯТНО и Лондон.само с това по нататък на човек му става ясно,че може да не чете поредната *** пропаганда и никакви факти.цифри някакви да публикуваш ,нещо...

15

У бре

преди 2 години

Руските и съветските военни жертви са Най-големите жертви в света. Просто отвътре им иде да са номер едно. Няма да се дадат на американците, я!!!

14

още още

преди 2 години

Надявам се украинците да избият руските чумни мaгареma до крак - русия носи само зло на света.

13

Алф

преди 2 години

Тази *** е изключително слаб журналист. Не стига, че е платена и всичките и статии са боза, ами и е неграмотна

12

Анонимен

преди 2 години

То ако се вярва на западната пропаганда Русия вече изобщо не би трябвало да съществува.

11

Анонимен

преди 2 години

Е нали ония ден обявиха че загубите им са 70 000? Сега пък обявяват че са 15 000? На кое да вярвам? А на Зеленяшка загубите колко са? 17 човека от свръхдоза?

10

Анонимен

преди 2 години

Още помним британските ежедневни фейкове за войната в Сирия. Тук даже не си дават зор, просто пускат нещо, пък който лапне въдицата.