116

Анонимен

преди 2 години

Русия възражда пионерската организация ***/sharansky/59931

115

Анонимен

преди 2 години

До Шейтаня ---- направиха си сметки в рубли, защото това което говорят си няма нищо общо с реалността.

114

Зелени идиоти

преди 2 години

Дори и да минете на зелени енергии някъде 2070та година като затворите всички заводи и минета на колела и тоалетни в двора, как ще спасите планетата от климатичните промени, като нито Русия, нито Китай, нито Индия, нито Иран смятат да спазват идиотcката ви зелена сделка.

113

Анонимен

преди 2 години

Довиждане Русия.Може да си закривате посолството и не само при нас.В Европа и САЩ за начало.

112

Анонимен

преди 2 години

Вече даже и от руските оръжия се отказват.Индия отказа сделката за руски хеликоптери, а преди това за руските СУ 57.Ама според русоробите всичко в Русия било наред.

111

Анонимен

преди 2 години

До До 112 ---- знам, ли? в интернет гледах как космонаФт от сащ живя година и половина на марс! даже и картофи си пося, за да изкара до спасяването си! гледах и как се водят междузвездни войни.но това не значи че е истина!

110

Анонимен

преди 2 години

С Русия е свършено.Руснак Европа няма да може да види,докато не направят промени.Ако не ги направят ще бъдат в пълна изолация.Дали искат никой не ги пита.А време е всичко Руснаци да събират багажите и обратно в Русия.Ако ще искат да останат в Европа ще трябва да се откажат от Руското си гражданство и да придобият гражданство в дръжавата която живеят.Но по-добре да си тръгват.

109

Шейтаня

преди 2 години

За тва ли направиха сметки в рубли да плащат за петрола и газа? Гоеорят едно,а правят друго,а нашите слабоумниции им се връзват и ядем дървото.

108

Анонимен

преди 2 години

Зелената енергия е без пари и е най-добрата енергия, но въглеродните корпорации са пpocи и нe могат да го разберат това нещо и затова и пречат да се развива.

107

До 116

преди 2 години

Готин, я ни светни колко процента в света се ползва зелена енергия ? И и зобщо може ли тя да замести атомната и газовите централи ?

106

Анонимен

преди 2 години

Зелената енергия е безплатна и екологигична. Но в световната икономика има многомилярдни енергийни корпорации, които са основани на въглеродните източници. Те имат лобита по цял свят. Нали някой си мисли, че 100 годишна нефтена компания ще позволи някой да и отнеме приходите просто ей така?Цели държави икономиката им се крепи на нефта и въглеродните енергоизточници и никога няма да позволят да им се отнемат доходите.

105

До 112

преди 2 години

Куку-виж в Интернет клипове от празни руски магазини и тогава пиши небивалици. Заради санкциите Русия дори оръжия не може да произвежда, ти плещиш, че изобщо не я засягали санкциите.

104

Какво да се прави?

преди 2 години

Западна Европа без нови пазари и ресурси умират, САЩ без военна доминация е нищо. Европа има силна икономика и развити технологии за производство, но няма ресурси и енергия за заводите, няма територия да разположи нужното количество вятърни мелници и соларните панели за промишлеността. Тоест няма лебенсраум! Без лебенсраум няма лебен! А лебенсраум се придобива чрез Drang nach Osten. Но нах остен има Кинжал, Циркон, Булава, Сармат, Посейдон. Какво да се прави.

103

Анонимен

преди 2 години

Тази Грау знае ли, че цената вече я плащат немцитеа не Путин ? Но откъде ще знае тя си взима голямата заплата а работещите плащат и социалните помощи и благини и на " гостите".

102

Анонимен

преди 2 години

Сармат, енергия, чернозем, води, гори, метали, уран и всички природни богатства. Русия има всичко. Русия е и военна сила - никой нищо не може да направи на Русия. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволна от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия.

101

Анонимен

преди 2 години

празни приказки на празен човек..каза ги за да замаже очите, ама ние не ядем доматите с колците и отлично знаем кой ще плати цялата сметка! и това е европа!!! Русия може да няма долари и евро, ама си има всичко за да си живее конфортно - енергия, земеделие, индустрия..може спокойно да изчака ес да го закъса..

100

Анонимен

преди 2 години

В Германия вятърните мелници и соларните панели не могат да осигурят дори и 12% от необходимата енергия. Аналена Бербок беше казала, че ако не минат на зелена енергия, малките германчета няма да доживеят до 40 години заради климатичните промени.

99

Анонимен

преди 2 години

Когато нещо се налага на сила, а не чрез самия пазар значи има някаква измама.

98

Анонимен

преди 2 години

Зелената революция ще съсипе остатъците от икономиката на запад. За зелената икономика трябват огромни количества енергия защото трябва да се добиват кобалт, олово, силиций, литий (има ги в Русия, Европа няма), после трябват допълнителни енергии за да се погребат всичките акумулатори, вятърни перки, соларни панели които са с ниска трайност а те впрочем са нереазлагаеми, трябва да се законават в някакви ями, или хранилища и не се знае какви последици ще има за екологията.

97

Анонимен

преди 2 години

Енергетиката в Европа е катастрофа! Лудост. Вятърните мелници и соларките се оказаха пълен провал, Европа се тресе от енергийна криза, а те се хвалят, че вече направили някаква пилотна електроцентрала която произвежда ток от животински изпpaжнения! България трябва незабавно да напусне този обречен съюз!