98

Бай мангал

преди 2 години

Ха добро утро!

97

Анонимен

преди 2 години

Германия и Италия плащат само газ. А при малките държави като нас руската газ се продава в пакет с руска власт.

96

НЯКОЙ

преди 2 години

Германия и Италия ще си купуват руски газ, а ние не щото ни управляват ******ти.

95

Пп

преди 2 години

Вие може да гладувате и студувате ама кирчо е с -20000 заплата без траншовете парно и на -200% увеличение ще си плаща без проблем , както и домати на -10 лв Боли го фара за вас

94

Кераца

преди 2 години

А? Че може ли така? Значи за германци и италианци може за България не може. Киррее що на ланготиш за газа баби.

93

Имаме ли ШАНС?

преди 2 години

НОВИ избори и НЕ САМО след КАТО ПАДНЕ Правителството на Киро трябва много строги мерки хан Крумови. Пълна конфискацията на имуществото на дупетатите, както и на техните роднини и любовници. ЛИШАВАНЕ от Българско на ГРАЖДАНСТВО на НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ и тяхното депортиране в Украйна в Чернобил да живеят под ръководството и приказките на Зеленски.

92

Въл

преди 2 години

Стана "вашето" е "общо", а "нашето" си е "наше". Едно приказваме, а като стане въпрос за себе си, друго вършиме. Тъй е устроен света, каквото и щат да разправят. Затова не вярвам на никого.

91

Кироо Тъпото

преди 2 години

Не ми говорте за бензиностанцията с ракети! Вратата е зад гърба ви!

90

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е как 15% подкрепят Кирето и пак биха гласували за този некадърник.

89

Анонимен

преди 2 години

И тъй като са солидарни с нас, те купуват пък ние като най бедни ще плащаме и ще стоим на студено и пак ще плащаме и ще ни обясняват колко сме независими и как никой не може да ни извива ръцете. Бабите и дядовците, които зимата студуват щото няма и за лекарства и за топло? Тези хора не са с депутатски заплати. Хората с по 2 и повече деца как се справят? Важното е как хубаво говорят депутатите..

88

Анонимен

преди 2 години

Изброявайки компаниите, които са отворили сметка в рубли в "Газпромбанк" и тези, които плащат в евро /австрийската енергийна група OMV/ на "Газпромбанк" за руски газ, забравяте една много важна подробност. На 12-ти май руското правителство изготви специален списък от враждебни на РФ държави и компании, които са длъжни да имат сметка в рубли в "Газпромбанк". Враговете са длъжни да имат сметка в рубли в "Газпромбанк", а приятелите и неутралните --не са длъжни.

87

Анонимен

преди 2 години

Айде Турция да ни освобождава, ама първо ще обявим ,по плана на Херо, война на РФ

86

Анонимен

преди 2 години

В Германия и Италия има умни хора,които не се връзват на пропагандата "русофили" и "русофоби".Така като умеят да мидлят не могат чужди държави да им нареждат какво да правят.Нашите като нямат акъл сега всички ше гладуваме.Нашето правителство се изгаври с най-бедната държава в ЕС-България!

85

Скоро очаквайте

преди 2 години

България се доказа като държава на загубеняците ще отлетят цените по 10 лева и повече литър гориво. Режим на тока. Хипер-инфлация и Национална катастрофа. Правителството ПОЖЕРТВА БЪЛГАРИЯ всички НИЕ ще страдаме и ЗАЩО за ЧиЙ КЕФ това?

84

Анонимен

преди 2 години

Кво правят още тези на власт, ехоо софиянци -мишки

83

Анонимен

преди 2 години

Как можах да се родя в тая държава. При най-крадливото и продажно племе!

82

Сандо

преди 2 години

ааааа то бяха големи приказки то беше голямо чудо и кво на края - цела Европа ще плаща в рубли а които не иска няма да има газ! Бре тия санкции това чудо, руснаците излизат напред от цялата работа

81

ZV

преди 2 години

Зимата, когато се вкочаните от студ и глад ще разберете, че алтернативна газ няма. А за сега Ви желая сладки сънища до зимата.

80

Анонимен

преди 2 години

Кико и Кокорчо направиха удара на века, вие си балалайкайте.

79

Анонимен

преди 2 години

Не махайте решетката пред народното събрание, защото народната любов се задава! Проклети *** и предатели!