43

Ставате

преди 2 години

Смешни.

42

СТАЛИН

преди 2 години

И аз избивах своите подчинени, пращах ги в Гулаг........ ТУКА Е ТАКА....

41

До 32

преди 2 години

Абе айде се стегнете малко, а? Историята познава и по-тежки случаи. Факт са наказателните отряди с картечници, разстрелващи отстъпващите през ВСВ. Факт е човешкият живот в Русия не струва нищо! Така че всичко е възможно. *** и провери лично.

40

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) - А ако беше русия не беше ядрена сила, до края на годината украинското знаме щеше да се вее в Кремъл. Занеш ли защо украинската контраофанзива спря на гранницата? И при Киев и при Харков? А оттатък пътя към Москва е отркит. Всичките руски войски са на юг.

39

Анонимен

преди 2 години

33 къде е тая война? Имат ток вода телевизия интернет и т.н. Война е примерно обсадата на Троя. Обсадиха завода при операцията , вчера им спряха водата и наци плъховете изпълзяха.

38

Д-р Иванов Карлуково

преди 2 години

Как не ви омръзна да избирате най-тъпaнapските статии, които може да намерите в нета с елементарна русофобия, да ги пускате в автоматичния преводач на Гугъл и да ги пускате тук правописни и стилистични грешки. Давам голяма награда на този, който днес е прочел всичките ви статии от началото до края.

37

Нищо чудно

преди 2 години

Може даже да ги е избило на канибализъм, ако са превъртели от войната, а хранителните припаси са свършили.

36

Анонимен

преди 2 години

Я кажете "Вагнер" от както се задействаха в Украйна, какво се случва, азов зарадинтях ли се предодоха, чух нещо за едни азовци ама без глави, истина ли е това или е фейк, като тази новина

35

Брейкинг Нюз

преди 2 години

Украинската М трипъл севън артилерия разпердушинва два тактически батальона на русия при Северодонецк.

34

Анонимен

преди 2 години

Цял Холивуд и фирми за компютърни игри сс впрегнати да произвеждат клипчета, как Украинците унищожават Руснаци.. После най-достоверно изглеждащите се качват в мрежата.

33

От11

преди 2 години

Айде де? Още си чакам 25-те цента за поста. Ако до 2 мин. не си ги получа.... Спирам да пиша глупости тук. Ще си намеря коректен работодател.

32

Анонимен

преди 2 години

29 ти научи как се пише специАлен и мУниции пък после цирикай какво са ти пуснали и спуснали

31

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) - Каква военна операция бе старши? То си е цяла война!

30

Анонимен

преди 2 години

30, мноу си як! Предполагам че около теб гъмжи от яки мацки, които въздишат по теб.

29

Сега

преди 2 години

...руските нашественици из форума ще ни обясняват, че всъщност украинците сами са се разстрелвали помежду си, а варварите на Путин се разхождали из Украйна само с ..."благородна" цел!

28

(-_-)

преди 2 години

Да и после им изяждат сърцата, за да придобият тяхната сила! Абе айде се стегнете малко, а? Военната операция на Русия не е перфектна, но постига целите си, а те фейкове и пропаганда ръсят като за последно.. Ми нали след няколко месеца всичко ще излезе наяве, тогава какво ще дрискате по независимите медии??

27

Анонимен

преди 2 години

Конашенков: "Русия ранени нет.". Шойгу: "Ета правда!". Путин: "Маладци!".

26

Анонимен

преди 2 години

не знам дали сами си ги избиват, но жертвите от руска страна са огромни. Гледах клипче как цял танков баталион е разбит. Със специялни мониции. Стърчат само железа и купулите на танковете ги няма. Считай, целия екипаж войничета си е заминал. До кога ще продължава тази глупава война? Путин да си признае загубата и да се изтегли от Украйна.

25

Анонимен

преди 2 години

Не се знае обаче кога българите ще се вдигнат и ще избият мисирките. Гешев си инсталира за говорител Жотева която бе в СЕМ. Всичкото що е свързано с медии е поръчково.

24

Анонимен

преди 2 години

Простотиите които заливат либерална и джендърска Европа нямат край. Преди малко гледах как Руснаците унищожиха около 27 танка пратени от Полша 40 бронирани машини и 2 батальона на ВСУ смачкани над 200 убити. Голям смях падна вчера като гледах онези клоуни от ВСУ които си носиха дървения стълб и го забиха в едно поле уж, че са достигнали границата с РФ. Какво им се готви във Харков на нацистите ви е бедна фантазията. Хайде гледайте БНТ, БТВ и НОВА там е истината.