216

Продължавае простоти

преди 2 години

Аре сега Ки(у)чо да каже кво са правили у харвард без газ и олио))

215

Владо

преди 2 години

Защо на Гърция не е спрян газа? Защо на Румъния не е спрян? Защото не са над 80% зависими. Ако го направят рашките ще ги загубят. Знаят, че тук сме зависими и си правят каквото искат. Знаят, че управляват рубладжии в България, който ги е страх да спрат газа към Сърбия и Унгария.

214

Анонимен

преди 2 години

До Зозо ... А трите милиарда за патока на банките кой ще ги плаща като врътнеш крачнето и спират да ни плащат за транзита.3 милиарда ща плати и ще седи празна тръбата и ще плащаме вноските на банките.Много си умен, да не си фен на тиквуний

213

Анонимен

преди 2 години

Когато наливате бензин в огъня няма да спрете войната и ще умират още хора...... Намерете други начини, но не като си съсипвате икономиките за поколения напред.Оказва се, че преди няколко години сме били най-щастливите хора на света, понеже след това почва тотален регрес и като възможности и като душевност. От това печелят разни хора, но масово народа обеднява и изпростява. Роби но не на собствените си желания!

212

Анонимен

преди 2 години

Този, когато и да го запукаш с лопатата по главата, все ще е късно.

211

Хаджигенов

преди 2 години

Влиза ли

210

Как

преди 2 години

Не разбрахте какво става???? Експерти ви казаха, че толкова газ няма откъде да се вземе за да замести руската. Просто няма бе хора. Ще минава през чужди фирми и цената ще се вдигне до небето и пак ще е руска. САЩ внасят азотни торове в момента от Русия, в такива количества, че ви е бедна фантазията. Всеки си гледа интереса.

209

Анонимен

преди 2 години

Ще купуваме газ с 20% по-висока цена. Какво са за нас. Ние сме баровците на Европа - най-високи заплати, най-ниски цени ... Браво Кире, браво господа политици!

208

Зозо

преди 2 години

До......Големи умници пишат тук........Алоуууу руски, а на Сърбия и Унгария от къде им минава газта бре? Утре им въртим крана и приключват :)))))))))))))))))))))))))))

207

44

преди 2 години

Василев , чупка!

206

Анонимен

преди 2 години

Казвах,че точно тея,които се продадоха за по 50лв на ден,за да грачат по площадите и форумите,точно те ще усетят първи и най-значително ПРОМЯНАТА,за която реваха.Успелият и умен човек нямаше време да се оглежда в снимки с шкафчета и Барселони,защото е зает да успява и не се чуди кой да му даде.Излъгаха шилетата с две снимки,че Борисов им отнема "малката Швейцария" и им натресоха "малкия Бейрут ".Хахахаха....така ви се пада,неграморни търтеи !Тънете в мизерия! Алчни Г***ньовци.

205

Анонимен

преди 2 години

Само 20%? Че то си е на далавера. Може би са ни направили отстъпка или просто не е американска газ, а идва от някъде другаде. Като полската - от Русия, ама през Германия. Американската ще дойде доста по-скъпо.

204

Анонимен

преди 2 години

До ПУТИН НИ Е ВРАГ, Да другарю, БКП или модерното ако щеш БСП са най-големите врагове на българския народ, от 1945 г., та досега. Примерите са милиони, надявам се за твое добро, въпроса да е бил риторичен.

203

Направление

преди 2 години

Като чета какво казали наште управници оставам с впечатление, че тези хора имат вероятно ментални проблеми и определено не са за тази работа.

202

Анонимен

преди 2 години

"След спрените доставки от "Газпром" купуваме синьото гориво по-скъпо с 20%""......... американско нали?

201

Анонимен

преди 2 години

значи правилно каза боко корабът чака за разтоварване но на друга цена 20 проц франко брега плюс превоз дистрибуция на дребно 30 . 35 процента увеличение . Въпрос на коя фирма е коръбът кой сега ще доставя по тази мошеническа схема , ес нищо не знае , пп искат да бързо вземи и бягай

200

Асан

преди 2 години

Асан газ не купува само салам :)))

199

ГЕРБ

преди 2 години

Да ви е честита промяната тъ..ци

198

Анонимен

преди 2 години

Големи умници пишат тук.Знаете ли какво означава да си конкурентен. Ако един завод в Сърбия получава 4 пъти по евтин газ, никой няма да купува от нашите заводи, защото себестойността ни на продукцията ще е неизгодна. Хората остават без работа и се закриват заводите.

197

Анонимен

преди 2 години

Питат Песков дали са преценили рисковете, ако страните не купуват газ от Тусия. Песков отговарял че преценили всички рискове, ако другите държави не купуват газ от Русия. Това е същия Песков който говореше за два-дни-до Кийв. Дай да видим как ще се справим за следващите два месеца, може би рискът който Песков смятал ще се окаже погрешен, както и всеки път досега.