294

Ужас

преди 2 години

Почвам да се плаша.Много хора ги е ударило в главата и си мислят,че е ВСВ.Зомби апокалипсис...

293

Анонимен

преди 2 години

До Б***си ***, ами само да ти припомня че последната война която води Русия беше срещу Чечня....ама ти откъде да знаеш....ти си промут мозък1

292

Анонимен

преди 2 години

340 че се свежда отгоре, свежда се. Само дето се и вижда ясно, като ония разпръснати детски играчки и рисунки чистички и спретнати върху кръв. Чак да се питаш за тях закони на физиката няма ли или са някакви свещени! На всякъде разлято кръв, хвърчали човеци на парчета, а по рисунките и 1 пръска няма. Тая война и нова физика ще измисли. А на бас!

291

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 322 - не съдете, за да не бъдете съдени е казал нашия Отец. Ти по различен ли си? Избитите от американците деца във Виетнам дали са оправдание за децата които днес Путин избива в Украйна?

290

Анонимен

преди 2 години

Наистина са в човешко благородство от негова гледна точка.

289

Анонимен

преди 2 години

Зеленски стоя в Киев, а джуджан в бункер. :) Иначе на много 'голям' се раздава

288

Хахаха

преди 2 години

Путяяя в Бългория само копейкин и *** ти верват!!!:)))

287

Гиб Мелсън

преди 2 години

Украинските морски пехотинци в Мариупол написали прощално писмо с обръщение към украинския народ. Като цяло писмото не звучи въобще ведро, отчаяни са, но може да се резюмира накратко с фактите, че са останали без муниции, без храна, нямат какво да ядат. Пият вода от локвите по земята. Украинската армия ги е заразяала и ги е лъгала, че ще ги спасяват. Вече са ги отписали всички. Единствената им молба е да ги помнят с добро. Така става когато един народ започнат да го командват русофоби. И при нас

286

Анонимен

преди 2 години

До охх. Що, няма ли вече комунисти? Това би била прекрасна новина, но уви, съвсем не е вярна. А СССР само на хартия вече не съществува. Ама простичките байновци това не го схващат и окат ли, окат по форумите...

285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 332 "това изказване че ще занулите русофилите по света до 0 заплаха ли е какво?" Не е заплаха. Просто информиране, че претъпници не се толерират в нормалните общества. Ако си убиец се отказваш от (част от) правата си. Противното би означавало, че обществото толерира убийството.

284

Мужик

преди 2 години

Вовааа, а ти може ли съвсем благородно да се изстреляш в космоса и да не се връщаш никога повече на планетата Земя?

283

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: То се вижда кой лъже :) Само за последните 3 дни = 3 лъжи. Българския кораб, Ц-300, клипа от Буча. И трите лъжи спуснати от ТАСС. Хубавото е ,че живеем в модерни времена и веднага ги разобличаваме. Не е нужно да се чакат 45 години както клането в Катинската гора в Полша за да си признае Горбачов накрая :) Всичко се вижда отгоре нали знаеш :)

282

Анонимен

преди 2 години

Според мен Байдън,цяла Полша,Украйна и част от ЕС са се върнали назад във времето и са се разболяли.Говорят за Втората световна война,за СССР,за Хитлер и Бандера,за Сталин и съд.Като чета и тук има болни.Някаква идея дали не е в следствие на ковид?Аз ваксина нямам,защото боледувах,но го изкарах леко.Не е нормално да се пише за СССР и как да се разпаднела каро такава държава отдавна няма.

281

Анонимен

преди 2 години

335 е щом са те зачислили тука да тро*лиш, къде ще ходиш. Нема да мърдаш, я. Внимавай само със свастичките, че много личат.

280

Путин ще бъде

преди 2 години

Канонизиран за Светец и Наместник на Господ на Земята! само Цялата работа да е не за да Заселят ЮдеюСемитите в Новата им Обетована Земя - Хазария!!

279

Solar Power

преди 2 години

Комуниста няма народ ! Работническата класа по света е неговия народ - Цола Драгойчева

278

Така е

преди 2 години

Лично Господ Натовари Путин с Тежката Задача да ДеНацифицира и Демократизира Европа!

277

Анонимен

преди 2 години

316 това изказване че ще занулите русофилите по света до 0 заплаха ли е какво? Нали уж сте демократи, борите се за правата на различните. Явно под различни се разбира само в полово отношение. Относно мисленето никой не може да бъде различен от вас, иначе пълно зануляване, нали така? Та излиза, че имам правото да имам 42 пола, но не и различно от общоприетото мнение. Мога да клатя коза, но не мога да се съмнявам в пропагандата ви. Нацисти сте! Лъжливи и долни нацисти. Прав е Путин.

276

Хахахаха

преди 2 години

Прат Пит и онзи другия млъкнаха,защото проверяват новините кога се е разпаднала тая гадна СССР.Болни са.Иначе знаят да се пенят и да защитават украинските нацисти.

275

Анонимен

преди 2 години

До 270. А колко милиона загуби от собствения си кървав управник , чийто почитател е днешното смахнато джудже?