86

Анонимен

преди 2 години

По стар сталински обичай, и Адолф ***...ьов хвърля хората в огъня като СЛАМА - какво му дреме на него, може да утрепе всеки като стой та гледай - дали ще е на "Лубянка" или в някой окоп, важното е да се МРЕ. И какво му пречи да прегази и удави в кръв и "родните" коМУНЬОвски диктатури като България, например? Наш мОньо отдавна е свалил гащите и прави всичко възможно да приветства още по-страшна мизерия и дори кръв от всичко, което ни сервира само за година време! Да живеят ***...ьо и наш мОн-чу!

85

Анонимен

преди 2 години

Тия що не престанат,да се занимават с Русия? Маааа им!

84

Анонимен

преди 2 години

Нема да стане това за 9 май, украинците са поляци, а поляците са едри грамадни хора със самочувствие, ще се озори джуджа от Кремъл :))) Виде се, че рашките взеха да буксуват, направо им разказаха играта :)))

83

Анонимен

преди 2 години

Щом третополовите *** в Белия Дом казват че е така. . .така е, вярвайте!

82

Анонимен

преди 2 години

поредната американска глупост..............

81

Анонимен

преди 2 години

Джендърите, които пушка не са държали, най-много джавкат.

80

Хичо

преди 2 години

Украинците ще маршируват на парада в Москва на 9 май.Така вървят нещата...Голямо унижение за Русия...Видяхме силата на Руската армия.Нато може да прегази Русия за две седмици,ако не са атомните бомби...Джуджето стана за смех,чака го военен съд.

79

Анонимен

преди 2 години

Нагледахме се на пиянството на един народ! Идва ли изтрезняването? Да?

78

Анонимен

преди 2 години

А Украйна колко е загубила ?? Или украинците не загиват ? Един път казахте колко украински войници са загинали до момента, броите само руските ? Е как да ви вярва човек?

77

Анонимен

преди 2 години

До ВундеркиндСталин е имал двама шпиони от еврейски произход, когато са разработвали атомната бомба, иначе немаше да имат ядрени оръжия :))) Ама дори евреите шпиони не са знаели тогава, че това е нож с две остриета :)))

76

Анонимен

преди 2 години

Все си мисля, за фалшивата Европа. Бежанците от Сирия в лагер с огради, урките в хотели. Изобщо, няма расизъм.

75

От Мариупол

преди 2 години

В момента гледам по Fox как близо 300 украинци от морската пехота се 9редават в плен начело с командира си Бородинко!Избраха да живеят,за разлика от нацистите от Азов,за тях няма да има пощада

74

Ристо

преди 2 години

Чакам с нетърпение кога ще излязат майките на десетките хиляди убити войници и ще разкъсат джуджу на красная плошчад. Да му търкалят изтърбушената мумия и всеки да може да се изпикае върху нея!!!

73

Анонимен

преди 2 години

И докато руските войски като цяло имат загуби, оставащите окупационни руски войници зверстват. Излизат видея как измъчват и убиват. Излезе видео как руски войници се снимат пред унижощена къща и се чува как до тях убиват жена. Окупационните руски войници не са се учили да воюват, а са се учили да изнасилват.

72

Анонимен

преди 2 години

Кат виждат ,че са слабинки да се връщат обратно в ОРИСИЯ! Или искат да останат без млади мъже?

71

Анонимен

преди 2 години

Добре де, след като е разбита и унищожена руската армия, тогава с кого воюват световните сили в Украйна? Явно прочистват територията от рускоговорящо население? Демек това е гражданска война с участието на умиротворителни и мироопазващи подразделения от Европа и САЩ!?

70

Анонимен

преди 2 години

Европейците пропищяха от нахалното, високомерно и цинич но поведение на укрите. Държат се точно сякаш са им превзели територията. Нападат всеки, който подозират, че е проруски настроен-без разлика немец, французин или грък. Има видеа с автентични снимки как им чупят и драскат колите, рисуват укрознамена и надписи слава украини по домовете им. Безчинстват в магазините им. Гледайте не само би ти ви и нова тв. И ще се уверите, че тези "бежанци" съвсем не са дошли тук като бежанци.

69

Анонимен

преди 2 години

Оръжейната индустрия в Америка, харесва това. Всичко е бизнес, за какви човешки същества говорите?

68

Анонимен

преди 2 години

15-20% процента от военната сила за месец и половина, когато руските сили са смятали че ще стигнат за 1-4 дни до Киев. При такива генерали, какво става с Шойгу, със ФСБ, със върхушката? Какво става с Путин който организира това меле?

67

Анонимен

преди 2 години

Путин губи тази война.Лошото е,че го търпи руският народ и той губи от тази война.Ще дойде време да скочат руснаците и да го изметат.Съвсем ново управление трябва на Русия,а не такива закостенели дедовци дето водят безмислени войни.