35

Реалист

преди 2 години

И този път ще се празнува Деня на победата срещу нашествениците и окупаторите! Само че този път нашествениците са от Кремъл! Единственото което могат да направят е да сринат някой град със земята! За други не стават Най-много на 9 май да се спрат всякакви доставки на руски газ, и да се изпратят войските да копат газопровод до Китай! Той отдавна ги чака да ги тресне!

34

Анонимен

преди 2 години

шушляци

33

хм

преди 2 години

21 век, в Европа! Сърцето ми се къса!

32

Петров

преди 2 години

Някои провинциални момчета и момета гледали Монката Паси по телевизията и решили, че разбират от "войната в Украйна". И пишат ли пишат глупости.

31

Анонимен

преди 2 години

Не ползвайте наркотици и избягвайте алкохола,защото тъмни сили се вселяват във вас.С тези разсъждения ще умрат всички.Войната трябва да се приключи,а не да се удължи.

30

Буратино

преди 2 години

Времето притиска Пyтлеp, по будната част от руснаците вече се питат какво става а отговор няма. Изтеглянето от Киев е представено като безобидна смяна на приоритета, а народа се пита какви са целите и какви са плановете -отговор засега няма.

29

Анонимен

преди 2 години

Мани я рублата, не я мисли. Онзи ден, я вързаха със златото.Не ги мисли руснаците. Ние ще загинем.

28

Анонимен

преди 2 години

Американски вестник знае за заповедите на Путин!? Всички коментират някакви планове и намерения на Путин... Абе откъде се информирате бе, да не би кучето, което Бойко Борисов подари на Путин да ви дава информация? Нито една прогноза дотукне се сбъдна. Реално не съществува украинска армия, само части от наци групи тормозят населението и се крият като мишки. Комунизма е в действие чрез американската машина за промиване на мозъци. Но дори американците вече не вярват на Байдън.

27

Мерзанов

преди 2 години

Какви генерали, то такива останаха ли? Украйна нали обяви, че ги е избила всичките. А санкциите определено са безразборни, и наистина рублата в момента е на нивата отпреди войната. Но ефект определено има, и той е видим в цяла Европа - инфлацията е голяма, особено интересно ще стане с цените на горивата, ако се спре вноса на руски газ и петрол. На "лидерите" им дреме, те си лапат милионите. Но обикновените хора ще платят цената от войната, и нейното удължаване.

26

Анонимен

преди 2 години

Тук пишат троловве,които са наркоманизирани тийнеджъри.Като се дрогират тъмни духове ги обладават и почват да пишат тезите на украинците.Тъмните сили искат Земята да бъде унищожена.Украинските вещици призоваха Сатаната.Икона с черна дева се подпира на едно дърво и криви злокобно зъби.Иска всички живи същества да убие и е викнала хиляди духове в своята армия.Пленили са духовете и на убитите там.

25

петроФ

преди 2 години

Не д-р Петров. Вие трябва да сте съвестен комунист и да изпълните дълга си към Партията , Родината и Императора. Така че , еднопосочен билет към Москва. От там доброволец към някой чеченски отряд да подкрепите каузата на Путин. Определено Путин боксува и има нужда от такива съвесни комунисти като вас. Като награда , бензин по-евтин от 4 лева :). Нали това Ви тормози :) ?

24

Петров

преди 2 години

Американците и още шепа англо-сакси се представят за "целия свят", който бил против "руската агресия". Милиарден Китай и милиардна Индия им се смеят. Съвсем мръднаха борисджонсъновците от самодоволство.

23

Анонимен

преди 2 години

До всички, които не са разбрали още. Русия и САЩ, си мерят фишките. Жалко, за територията Украйна. На грешното място е.

22

Калинкси

преди 2 години

Шойгу прави совалки до Китай и КНДР - трябват му ракети, че руските дето стават за нещо свършиха.

21

Петров

преди 2 години

До АнонименАми взимай пушката и отивай там, ама гледай да не те мръднат тебе от този свят.

20

до 14

преди 2 години

не другарю! в името на имперските амбиции на чебурашка. ама както и да го наречеш все ще ядеш мамула

19

Анонимен

преди 2 години

До Петров Абе таваришч Петров отдавна минаха 72 часа а великата руска армия вместо Лвов още не е мръднала на 20 км напред от руската граница. Руската авиация по точно 50% останали от нея вече паяжинясва неможейки да отлепят от пистите поради страх, голям страх.

18

Анонимен

преди 2 години

След 5-ти май може да има ново летоброене и да не се стига до 9-ти.Сещаш ли се?Давайте още оръжия на сатанските наркомани.Трябваше април да подпишат.Заради човешката простотия и алчност може и да стане това на 5-ти май.

17

Пак

преди 2 години

Фейк нюз

16

Петров

преди 2 години

Русия отдавна е спечелила войната. Клоунът Зеенски който се предсатвя че е в Украйна а се крие всъщност в Полша е американска марионетка. От кояято американците бързо ще се откажат в момента в който трябва да се оправдаят защо губят войната.