17

Анонимен

преди 2 години

404 не му трябва на никого! Поляците да си прибират Галичин и да си денацифицират лично! Така или иначе те питаят "неземна любов" към тях, заради зверствата от ВСВ. Останалото да си поделят Словакия, Румъния, Унгария... Руснаците ще вземат само териториите населени с руснаци - източна и юго-източната част.... А виж, според някои "български" "политици" (с извинение) - България може да се прекръсти на Слава Украини

16

Анонимен

преди 2 години

Казвам си аз прадеди не предавам .Русия ни е осободила и винаги ще бъда с Русия .Винаги против Турция и Америка .Аз корена не сеча моите деца роднини също .

15

Анонимен

преди 2 години

Украйна спечели войната. От 130к армия не остана нищо и Русия разчита на чужда помощ. Победителят е ясен. Русия стана за тотален смях.

14

3 световна:

преди 2 години

"В САЩ одобриха продажба на отбранителна техника на Тайван" - Китай ще се включи и той в голямата игра!

13

Анонимен

преди 2 години

Сценарий 7:Свалят Зеленски или той умира и се приключва всичко.

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Руската армия не е хамериханската такава. Няма война,а операция,чиято цел е да спаси населението,което е под нацистка власт. Някога хамериханците изнасилваха виетнамски дечица и хвърляха *** в горите виетнамски,за да екстерминират бащите на изнасилените деца. Руският боец не върши такива неща. Руският войник не стреля по живи барикади от човешки същества,зад които се крият нацисти.

11

Татул

преди 2 години

Сценарий 7 Свалят демократите от власт в Америка, пълна чистка на рептилската им върхушка и целия свят ще се кротне.

10

Факт

преди 2 години

Ми за сега се случват 3 и 4 - не знам дали това няма да земе да доведе до 6. ФАКТ!

9

Гиб Мелсън

преди 2 години

Докато експертите умуват в Мариупол жителите си избраха нов кмет и решиха да присъединят града към Донбаската република. А войниците продължават да прочистват от нацисти и наемници. Според руснаците сред азовците е имало и френски легионери. Твърдят че са свалили въртолет с двама френски офицери, които са се опитвали да евакуират френски легионери. Руските войници са намерили и френски емблеми и значки с номера на френски легионери. Накрая ще ги преброят като приключат с прочистването.

8

Анонимен

преди 2 години

Кой е казал, че Русия е гонела бърза победа и изобщо каква победа? Русия влезе в Украйна, за да разчисти военни бази на НАТО, да сложи контрол над Чернобил и да премахне лаборатории за производство на биооръжие. Когато тези цели са постигнати тя сама ще се оттегли.

7

Анонимен

преди 2 години

Русия са военните Бразилия (във футбола),не мое загубят война,те са кралете!!

6

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Украйна...цяла няма да излезе от тази...патаклама. Ще й остане само тази част,където има...украинци.

5

Анонимен

преди 2 години

Аз писах, че предполагам ще се проточи с години "специалната военна операция", САЩ ще ги изтощи икономически, както направи навремето със СССР в Афганистан, тоест "могучая" фалира и се разпадна :))

4

Анонимен

преди 2 години

Сценарий 7: Свалят Зеленски от власт..... Но дори и тази опция в множеството възможности е НЕдостатъчна и ще се случи сценарий 8 )))

3

toti

преди 2 години

АКО СЛЕД РЕФЕРЕНДУМ ДОМБАС И ЛУГАНС ИСКАТ ДА СА РУСКИ ,ВОЙНАТА СПИРА И РЕДА СЕ ВЪСТАНАОВЯВА !!!НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА !!

2

dakotabg

преди 2 години

Сценаристите,са като същите, на Чалгаря!

1

Анонимен

преди 2 години

А разделянето на Украйна, като всяка съседна държава си вземе по едно парче, не е ли вариант?