224

Анонимен

преди 2 години

До Петър И Турция е в НАТО и какво от това? Пишете колко да не заспите тролски дървени философи

223

Един луд

преди 2 години

Представете си: Двама се бият със сопи. Единият пада и си изпуска сопата. Ти я вземаш и му я подаваш. Боят продължава .... нооо ти не участваш в боя нали?

222

Сата НАТО

преди 2 години

Украйна има 250 000 армия и 300 000 териториална отбрана. Те хора си имат достатъчно. Това, от което имат нужда, са боеприпаси. А предстои офанзива на руснаците.

221

анализатор

преди 2 години

До: номер 240 Напротив, пак ще ме върнат, повярвай ми, запознат съм! Ти да не мислиш че това там ти е като руската пропаганда? Има комисии които проучват щателно всички кандидати, в това число и доброволците. И не дават оръжие на който си поиска! Украинците да не мислиш че са глупави да дават на куцо, кьopaво и caкато оръжие и патрони, те пари струват! Няма да ги хабят за сватбарски фойерверки я!

220

Анонимен

преди 2 години

А ако ти изплющя един зад врата и не изпратим никаква техника, тогава 100% не влизаме във война.

219

Анонимен

преди 2 години

Който иска неутралитет не иска Путин,а да не се хвърля България във война.Схващаш ли или мозъчните ти гънки не стигат?

218

До 238

преди 2 години

Питай Гърция дали хваща! Вече си го изгубил.

217

Петър

преди 2 години

България е в НАТО. На който това не му харесва - много му здраве. Да ходи да живее в Русия.

216

Анонимен

преди 2 години

До Сат Н ОбъркАл си се нещо. Така заплахата само ще стане по-близка. Ти това ли искаш? Защото "западните ни приятели" нямат нищо против и нас да пожертват и да ни превърнат в бойно поле, ако още не си разбрал!!!

215

Котарак

преди 2 години

Ако България изпрати оружие на Украйна, в Киев ще кръстят ли улици на имената на Кирил Петков и Асен Василев? Само питам.

214

Анонимен

преди 2 години

Който иска неутралитет, иска Путин!

213

Анонимен

преди 2 години

какъв е този рефлекс на слугинажа, на това не просто да проснеш на килима пред поредния господар ами да се проснеш някак повече от останалите. Състезание по коленопоклонение и заплюване на собственото си лице. Ако те целуват еди какво си - ти 3 пъти. А те целуват там - ти още по надолу и по отзад. Да те забележи господарят и да каже ей този е най-огънат, най-безгръбначен, най-мразещ не само себе си но и себеподобните си. Трансформирал е омразата в посока своите. Социален модел на самоунищожениет

212

Анонимен

преди 2 години

Българите искат неутралитет. Но явно на управлението не му дреме и гледат как да се намажат на лидерите от ЕС. Ако се разрастне конфликта и придобие други граници ще ги питам тия много знаещите и даващите как ще се спасяват всеки по отделно и ще сочат другия за виновен

211

Сат Н

преди 2 години

Това, с което България може да помогне руската заплаха поне да остане малко по-далече, са малко остарели артилерийски системи, евентуално няколко Оса-АКМ и боеприпаси. Снаряди и патрони. Дори да стигнат само до Западна Украйна, пак добре - ще озаптят желанието на Лукашенко да хвърли и белоруската армия в мелачката - ето ви един вид борба за мир. А пък ако помощта стигне до Херсон или по-нататък, още по-добре.

210

Анонимен

преди 2 години

До анализатор Ако отидеш като доброволец няма да те върнат, споко. Все ще ти намерят някаква работа да си полезен. Айде, тръгвай да си защитаваш каузата на практика!

209

Анонимен

преди 2 години

Ти по-добре гледай да не изпращаш, че иначе ще ти се случат крайно неприятни неща.

208

българин

преди 2 години

До: номер 234 Ами такова НАТО сме - натовско НАТО. Вече и Путин научи Клауза 5. Никой ли няма да си мръдне пръста? Бас фащаш ли?

207

До 232

преди 2 години

Не е искал друг път! Кой обикаля цял свят като лазарки и дайте да дадете. Вие дайте, обаче ние да нямаме нищо общо!

206

Анонимен

преди 2 години

Днес ще гласуват оръжие да се праща,а утре дали нас да ни пратят.Хайде да си гласуват да се гръмнат.Никакво оръжие!Всеки,който предлага да пращаме е предател и иска да ни вкара във война!Нито Русия,нито Украйна са в НАТО или ЕС и не сме длъжни.Ако Русия нападне някой от НАТО или ЕС тогава!

205

анализатор

преди 2 години

До: номер 230 Не става. Няма да ме вземат. Аз съм вече свален от военен отчет. Минал съм максималната възраст. Освен това съм диабетик и дюстабан.И да искам няма да ме одобри военната комисия.