57

Аааааааа

преди 2 години

Кой е толкова сигорен че искат да свърши за 2 3 дена операциятя а че не искат бавно и мъчително дс изтрият урките от картата на света

56

До54

преди 2 години

Нещо за голямото говедарско завиране в Афганистан няма ли да ни припомниш,където едни брадатковци по джапанки разкараха на бегом Краварите оставяйки зестра техника за милиарди на местните?

55

Русия

преди 2 години

вече е по-голяма версия на Северна Корея. Управлява се от диктатор воено престъпник, никакъв контакт с външния свят, мизерия, безработица, недостиг на стоки, пропаганда, арести, репресии, забрани за пътуване, никакви инвестиции, никаква перспектива. Ще разчитат на подаянията на Китай. Това подобие на държава ли ще спасява света от лошата Европа и лошата Америка?

54

КГБ 2

преди 2 години

Напълно нормална Военна Операция на Русия с оглед на Американската Наглост. Те просто прекалиха и сега , за съжаление , Невинни Украински граждани и деца им плащат цената! НАТО още малко щяха да навлязат и в Русия със своите бази и лаборатории. Абсолютно нормална реакция от Путин , и Русия. Все едно Руснаците да разположат свои лаборатории и бази в Мексико , Канада , Куба и Американците да НЕ се "притеснят" и да НЕ действат! Цената на Американската НАГЛОСТ са животите на Невинни Украинци !!!

53

българин

преди 2 години

Нищо чудно. Като се има предвид че Путин се учи от Хитлер, неговия кумир, съвсем нормално е да иска това да направи. Хитлер така е разделил Франция, на окупирана и неокупирана. Като неокупираната част от Франция, известна още с режима на Виши, е била колаборационистка, тоест управлявана от Берлин.Така и Путин иска да махне Зеленски, а в окупираната част на Украйна да назначи свой човек за президент, който ще бъде в "приятелски" отношения с Русия!Обаче няма да му се получи...

52

Анонимен

преди 2 години

Според мен Украйна прави деБолшевинация.Успех

51

Анонимен

преди 2 години

Голямата ЦЕЛ на Руската Инвазия на Украинска територия беше да унищожат абсолютно всички бази на НАТО , Оръжейни складове и Американски Лаборатории за био оръжия---------Толкова голяма цел, че я измислиха две седмици след началото на войната.

50

Анонимен

преди 2 години

Това е най слабата офанзива, която сме гледали от доста десетилетия. Тотален провал. А срещу тях е армия ,без никакви оръжие и подготовка. Сащ е твърде голяма хапка за малката им уста.

49

Анонимен

преди 2 години

Първото голямо фиаско на Русия беше Афганистан. Второто - първата чеченска война. И типично по руски, не си взеха никакви поуки от тези войни.

48

"специална опер

преди 2 години

Путин стана за смях в Украйна. ''Операцията'' дето трябваше да приключи успешно за 3 а вече повече от месец руснаците не са взели нито един град. Украинците само с РПГ-а ги избиват в старите им танкове. Руснаците се принудиха да крадат кокошки по селата за да не умират от глад. Селяни с трактори им дърпат танковете дето са закъсали без нафта обратно към Рускя. Тази жалка армия ли ще победи САЩ и НАТО? Та те не могат да се оправят с една Украйна. СМЯХ

47

Защо не слушате?

преди 2 години

Тези западни *** и така и не разбраха какво им каза Путин - демилитаризация и денацификация с МИНИМУМ цивилни жертви! Няма заграбване на земи. За какво им е тази ограбена от САЩ държава?

46

Ехааа

преди 2 години

Закъснях те в полски сайт се появи карта на разделената от запада! Украйна между Унгария, Румъния, Полша и Русия....

45

Към кайчо киряков

преди 2 години

Не си учил история Когато я научиш тогава се изказвай

44

Факт

преди 2 години

За 5 седмици рассия не е превзела нито един град - факт. Тъй че не знам какво ще разделя точно.

43

Анонимен

преди 2 години

Гиб Мелсън, това им е работата. Все едно някой да се чуди, дали не си се ли изморил да си бачкаш професията 40 години до пенсия.

42

Анонимен

преди 2 години

Ако Западът се справяше толкова успешно, щяхме да сме залети от статии, които да възхваляват украинците, добрата съвместна работа на НАТО и бля, бля... Но е гробно мълчание. Що ли?

41

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Украинци се появяват на...брега на Черно Море,след ВОСР 1917-та.Как го...завладяха от руснаците без...бой за 30-тина години след това,си остава...историческа загадка.

40

Дедо Мони

преди 2 години

Киев ке падне до 800 дни. Вервайте ми.

39

КГБ

преди 2 години

Голямата ЦЕЛ на Руската Инвазия на Украинска територия беше да унищожат абсолютно всички бази на НАТО , Оръжейни складове и Американски Лаборатории за био оръжия , където е бил замесен и сина на Чичо Ви Байдън. И явно са успели във всички свои мисии Руските Военни , защото ако забелязвате КоВид рязко намаля в Европа! А тук дори махат почти всички мерки от 1 Април! Което никак не е случайно! Това е все едно Русия да разположи Бази и Лаборатории , в Канада и Мексико , и САЩ да НЕ се притесни!

38

Анонимен

преди 2 години

Видяхме първата голяма катастрофа на великата руска армия след ВСВ. Сега е на път да направи втора катастрофа, ако не смекчи тона и въвлече супер силата САЩ във войната. Да правиш закани към запада е опасна игра. Превъзхождат го десетки пъти. Време е армията му да го махне и оправят тази каша преди да е станало късно.