344

До 426

преди 2 години

От Пасольството няма как да доставят тоалетна хартия . В Русия няма такава. То няма и да им трябва,защото и храните им свършиха.

343

Анонимен

преди 2 години

Тази слугиня на Путин е кръвно обидена на България от години. Покойният проф. Б. Димитров каза за нея - Тази не е жена, няма ц.ци! Професорът беше от Созопол и на малдини с много рускини си беше имал забавления.

342

Памет

преди 2 години

Помня думите на дядо ми за Освобождението 45 година-русите бяха по лоши от скакалци,упоскаха всичко,три коли зърно прибирахме а пролетта зърно от Добруджа купувахме да изкараме до жътва.

341

Анонимен

преди 2 години

Ссср участва във ВСВ на страната на победителите, но след победата си организира най - големият фашизъм в историята. Хитлер с цялата му жестокост е херувим пред Хрущов,Брежнев и сега Путин. Путин е най- големият военопрестъпник спед тях.

340

ъъъ

преди 2 години

Паметник на хан Аспарух и на българските царе трябва да има във всеки град Ако си уважаваме държава та ТРЯБВА ДА СЕ ПРАЗНУВА НЕЙНОТО СЪЗДАВАНЕ

339

Анонимен

преди 2 години

До 423Русия не се е борила с нацизма, а СССР. СССР не е Русия. И СССР не е победила, победили са съюзническите войски. Русия си опитва да си присвои цялата заслуга в момента.

338

До 420

преди 2 години

Как да няма паметник на хан Аспарух? Има. В Стрелча. Открит е през 2011 г.

337

Анонимен

преди 2 години

Поругаването на паметнците се прави от онази прослойка в обществото която няма никакъв морал.Прегърнали западните разрушителни идей за демокрация и отхвърляйки всичко руско тези прослойки са опасни за народа ни.Историята не може да се върне назад.Русия е дала милиони жертви да заличи нацизама преди 70 години и паметта на всички загинали трябва да се пази .Тези прослойки които така с лека ръка оскверняват руските паметници първи ще си плюят на петите ако има война.Спрете се за да има мир тук

336

Кика

преди 2 години

До БългаринТочно така. Тази със злобният поглед не прави разлика мезду окупатор и освободител.Тези паметници на червеносъветския ботуш трябва да се премахнат навсякъде по Европа.

335

Анонимен

преди 2 години

Демонтирайте вече тия грозотии.

334

ъъъ

преди 2 години

Така е като няма паметници на ХАН АСПАРУХ а нашите политици познават само Шипка и Бузлуджа ще се затрием сами като нация

333

Анонимен

преди 2 години

Ссср не е освободител. Ссср ни обявява война и ни окупира за 45 години. Марионетното правителство на Димитров организира терор над населението.Избиват интелигенцията и разчистват лични сметки. Това е за мен този паметник. Добре е,че ми напомня за мрачните комунистически години. Да може да показваме на деца и внуци, какво е да си в съюз с Русия- глад,терор и умствена изостаналост

332

Истината

преди 2 години

Русия винаги е освобождавала народите! От свободата им, от територията им, от имуществото им, от живота им! И най-нагло е искала да и се издигат паметници за това освобождение а освободените народи да плащат во веки веков данък "историческа благодарност"!

331

Прав си

преди 2 години

До *** Може да ги демонтираме и дарим на украинците, да знаят и помнят, колко качествено са ги освободили. Така ги освобождават, че чак изравняват всичко със земята!

330

Българин

преди 2 години

В България има над 450 паметника посветени на руско-турската война от 1878 година. Защо руснаците и техните слуги от петата колона на Москва не си зададат въпроса защо с тях няма никакви проблеми. Например в Пловдив на Бунарджика единствено така нареченият Альоша осъмва с надписи а паметника на Александър II и загиналите в руско - турската война никой не го пипа? Защо Докторският паметник в София не е боядисван? Сега е времето да преместим паметниците на окупатора!

329

Анонимен

преди 2 години

Маската на руските "освободители" падна. Оттук нататък никой няма заблуди за това как са "освобождавали" и с какви намерения. Дори и десетилетни русофили прогледнаха, след това, което стана в Украйна.

328

Анонимен

преди 2 години

До 410Какви украинци? Решението на СОС за демонтиране на м.о.ч.а. е от преди 8 години.

327

Мима

преди 2 години

Като гледам как ви пука за живота на войниците ви. За вас хората трябва да пукнат, за да турите Альоша цирей някъде, та да шаманствате около него, да плашите живите и да инсталирате Коста копейкин да вряска лъжите ви и да ни спомня, че сме ДЛЪЖНИ да ви обичаме. Чакам мига когато свободата ще стане по-важна и от живота, както в Украйна. Никъде не ви обичат, никъде не ви приемат вече, мсхайте те се от купона...не ви щем альошите,лъжите и палячовците.

326

До 406

преди 2 години

Типично за тях. Хората ги помнят като оръфани мародери и ги спавняват с хуни

325

Петър

преди 2 години

До Асен. Така е. Оскверняването на съветски паметници в София се извършва от украинци и някой дру ***,българин', но най-вече от украинци. Защото са афектирани от войната. Лично съм ги виждал и съм се разправял с тях.