81

Анонимен

преди 2 години

Та този град се ползваше за база на нацистите да стрелят по ДНР.Руснаците ще го превърнат във втори Алепо.Жалко е за цивилните .То олигарсите и богатите отдавна избягаха.Има решение.Бял байряк.

80

Анонимен

преди 2 години

Срам сте натовски, американски подло. и. В цял свят избиваха деца, но нали бяха далече, а и не са християни. Срам сте вие, че се намесиха и в Украйна, като изправиха сънародници, едни срещу други. Държаха, месеци наред живи хора без вода и храна. Да и сега е тъжно, че загиват хора, но за Америка бизнеса си е бизнес.

79

Анонимен

преди 2 години

По-гадно същество от Путин е българският Путинист

78

Анонимен

преди 2 години

Няма по-*** същества на Земята от българските русофили...

77

за сведение

преди 2 години

Понеже тук ме питаха откъде вземам сведия, ето пример: излъчено по немаката официозна телевизия Das Erste интервю на 18. 3. т.г. с Щефан Крамер (на длъжност ръководител на службите за вътрешна сигурност на провинция Тюрингия), в което между другото казва, че наистина има фашистки формирования в Украйна, има такива и в балтийските държави, и в скансинавските; знаят за тях и ги наблюдават от години. В духа на съвр. герм пол. говори и за крайните двиижения в Зап. Евр. и в Герм, с връзки с Русия...

76

Анонимен

преди 2 години

Явно за русофилите е гордост, че вождът плаши цел свят с ядрено оръжие.

75

БАНко

преди 2 години

СУТРИНТА ЕВРОНЮЗ ПОКАЗАХА КАК УКРАИНЦИТЕ СЪБИРАТ СНАРЯДИ ОТ АТАКУВАНИЯ ,,МОЛ" , ПРЕВЪРНАТ В СКЛАД ЗА БОЕПРИПАСИ !!!

74

Говорит Решетников

преди 2 години

Напиши в YouTube : Streets of Philadelphia, "True story" What happened today, March 21, 2022 и се наслади на американския начин на живот. След това ходи да биеш наколенки на ул. "Козяк" за зелена карта.

73

Анонимен

преди 2 години

80 как да разбирам думите ти? Говоря за случай на жена родена и живяла в Донецк! Ти я наричаш рускиня, която говори руската истина, а тя до преди 3 седмици по всички правила на международното право е била украинка. И Украйна е била длъжна да й издаде документите. С изказването си, признаваш че тези хора са си руснаци, съзнателно тормозени от украинските бандеровци. Не че не го знаехме де. Проблемът е че запада се прави, че не го знае. Но и те го знаят. Имат същите случаи със сигурност.

72

msm

преди 2 години

До Христина - вчера Жанна водеща журналистка от руската национална телевизия напусна и даде интервю пред журналисти без граници от цял свят - каза го ясно - без жертви при нахлуването в Крим, точно 8 са жертвите сред рускоговорящи в Донбас, мъже които са влезли в сражения с украинската армия с идеята да отцепят региона от Украйна! Русия заглушава и изкривява истината за да прикрива действията на империалиста Путин. Намерете интервюто и го гледайте. Матрьошките и Чебурашките в България са срам!

71

Анонимен

преди 2 години

Хуманитарно бедствие, за което ще отговаря агрекорът Путин.

70

Анонимен

преди 2 години

До Tони Мислил ли си какво ще правиш, когато Империята на Злото се разпадне, или не смееш да мислиш за бъдещето?

69

Анонимен

преди 2 години

Нарича се война.

68

Fallschirmspringer

преди 2 години

Много е интересна реакцията на украинското правителство ,относно взрива в онзи мол. Киевската позиция,варира от писък "Русия бомбардира граждански обекти" до реалното "Кой по дяволите качи снимка със скритата ни в мола военна техника".Разбира се цялата лУгава,евроТейска,псевдо-информационна шайка надава вопъл :"8 граждани са убити",но удобно пропускат да кажат,че това са е случило след вторичният взрив от избухването на скритите в МОЛ-а ,боеприпаси

67

ТОДОР

преди 2 години

до 86, вчера руснаците взеха летището в Мариуопол,центъра е вече руски, има два квартала с фашисти, които ще бъдат прочистени днес и утре, после идва Одеса,азовците бягат преоблечени в женски дрехи готови за ***

66

Анонимен

преди 2 години

Стига с този вмирисан запад, да не мислите, че 80 процента от българите, не искат да се върнат тук? Ходят да мизерстват там, за да пращат пари тук. Да не мислите, че ако имаше добри доходи тук, някой щеше да замине.

65

Анонимен

преди 2 години

До Говорит Решетников "Нали се борят за да постигнат американския начин на живот? Да им е честито!" Смятай колко са паникьосани руснаците, да не се види, че техния "живот" представлява една пародия в сравнение с тоя на Запад, щом дори идеята, че съседна Украйна може да започне да живее като Запада ги накара да нападнат с груба сила!

64

Кофти

преди 2 години

И руснаците и американците са б.клуци. Само насъскват малките държави да се бият. ЧУХТЕ ЛИ нашите самолети от америка щели да дойдат 2030 г.

63

трупове да запълнят

преди 2 години

красная.....

62

Говорит Решетников

преди 2 години

Нали се борят за да постигнат американския начин на живот? Да им е честито!