304

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият

303

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се стараят мутренските трoлове, ГЕРБ и СДС повече няма да се върнат на власт. Разбира се, че сегашните не са това, което ни трябва, но няма по-лошо от ГЕРБ-СДС.

302

Анонимен

преди 2 години

Цитат: "Ние искаме да напредваме още по-бързо, не сме доволни от скоростта, с която идва промяната, но се радваме, че бързо или бавно тя идва - с по-малки крачки, отколкото и на нас ни се иска, но в правилната посока", категоричен бе Кирил Петков. +++ Точно същото каза и един руснак за военната операция в Украйна и заглавието тук беше, че бил казал, че нещата не се развиват според плана.

301

Анонимен

преди 2 години

100 дни ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!

300

кирчу

преди 2 години

Радев вземи си го обратно от където го докара. Просто Киро не става да управлява държава.

299

Бебчо от Варна

преди 2 години

Аз трябва да бъда в политиката, но не ми личи , че съм за в политиката.Запознайте се с мен, за да разберете какъв човек съм всъщност !

298

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро!

297

Анонимен

преди 2 години

Воят на трoловете на ГЕРБ е музика в ушите ни.

296

Анонимен

преди 2 години

Промяната започва с демутризация. Без демутризация няма промяна.

295

Иво

преди 2 години

Няма да позволя от Америка да им предсрочни избори. Платиха 3 избора за да ни насадят техните фиданки заради НАТО и Украйна. А сега с тази инфлация и недоволство, Херо много добре знае че ще ги пометем с бухалките

294

Анонимен

преди 2 години

Не зня кой ще свали Кире. Той все повече прилича на американски агент, работещ за Русия. Със сигурност не се е видяло нито за миг да работи и за българския интерес. Така че, ако чакаме отвън да го свали някй, при това в наша полза, ще има мнооооооого да чакаме.

293

Иво

преди 2 години

Нещата за Украйна са биле ясни от поне 1г. Не напразно Херо е знаела и ни набомбиха тяхните възпитаници. Ама ще паднат много лошо, пи лошо и от Герпа

292

Анонимен

преди 2 години

10 милиарда дълг за 100 дни, рекордна инфлация и арести като на цирк. Ако "промяната" продължава в този дух, скоро ще ни затрият всичките.

291

Кирето ще го свали

преди 2 години

този който го докара!Явно българите сме активни по форумите и колкото махнахме Бойко толкова ще махнем и Кирето.Добре че Кирето което се хвана за полата на кака си *** успя да ядоса американците и унижи министър на отбраната на САЩ да си тръгне от България без да получи това за което бе дошъл.Питам се кой по рано ще бъде свален дали Посланичката Херо или нашия Харвард Кирчо?Гледам Херо бързо активира обвиняем по "Магнитски" за да компрометира Кирето така че може тя да отърве кожата.Залагай!

290

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

До 89 година гонехме и изпълнявахме петилетки ,чакахме зрял социализъм който узря и презря ,дойдоха приетите с предимство и училите в СССР на заслужили антифашисти мамини синчета да цап царосат като гладни май муни банан построеното ,видяхме и царя но не с корона ,а с дъбов клон ,доживяхме и българин- канадец виждал Харвард за сто дни така да се оака че цял свят да му се смее.Ако е толкова умен ,колкото е хитър по бързо да се изнизва и изчезва защото и на народа му писва и то БЕЗПЛАТНО .

289

Анонимен

преди 2 години

Водят ни към фалит, а ние си тракаме по клавиатурите. Трябват действия, протести, стачки, блокади.И трябва някой да поведе хората срещу правителството.

288

Анонимен

преди 2 години

Друг факт от пазаруването ми - най-много са се покачили цените на българските продукти, някои са около 50%, вносните са с много по-малък ръст. Какво следва - неконкурентност на българските предприятия, фалити. Просто защото просто хората са избрали Просто Киро. Наслаждавайте се на инфлацията, драги просто-киро-избиратели.

287

Бай Гроздан

преди 2 години

Напълно съм объркан как Божков облажил се спрямо държавата с над 500 милиона е бил изнудван и е дал 60 от тях на Горанов и сие.Това повече ми прилича на подкуп,а не на изнудване и какъв свидетел ще е след като и той трябва да е обвиняем.Че то все едно някой бръкнал в касата на шефа си да твърди,че е изнудван от него.Нищо не разбирам.

286

Анонимен

преди 2 години

Преди 5 дни обявиха рекордни постъпления в бюджета,тази седмица взеха още 1 милиард заеми.

285

Анонимен

преди 2 години

Качила се въшка на чело - та и този!!!