70

Анонимен

преди 2 години

Във Русия не харесваха толкова Путин защото беше мек със лъжливия запад. Сега рейтинга му е ударил небесата!

69

Анонимен

преди 2 години

България трябва да напусне нато ако иска да си оправи отношенията с Русия. Явно света се разделя но ние сме по средата и нямаме интерес да влизаме в нито една от двете империи.

68

Анонимен

преди 2 години

Не им ли омръзна на западняците - всеки ден Зеленски , Зеленски , Зеленски -" Дай , дай , дай , дай, . Нали ако се включат активно в конфликта отиваме към ядрена война направо . А може би тъмните сили искат това

67

Анонимен

преди 2 години

Днес минавах и аз по моста на Русе. За около 40 мин минах. Направи ми впечатление огромния брой украински нови и луксозни джипове и автомобили. С 40лв на ден трудно ще живеят в България

66

ТРЕТА СВ

преди 2 години

СЕГА ЩЕ НИ ЗАКАЧАТ НА КУКАТА ЗА СТРЪВ И ГОЛЕМИЯ ШАРАН - РАША ЩЕ НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ЗАДЕЙСТВА ЧЛЕН 5, ЗА ВЗАИМНА ОТБРАНА И НАТО ЩЕ Я ИЗРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА! РАШКИТЕ ИМАТ ДВА ГРАДА - МОСКВА И ПЕТЕРБУРГ, ДРУГОТО Е СЕЛА, ШАХТИ И КОЛИБИ.

65

Анонимен

преди 2 години

Украйна се беше превърнала в една бандитска територия на абсолютния хаос,където цари беззаконие, разруха и мародерство, а населението живее в страх и глад, дори българи са били убивани, други са умирали от глад, отделно и нацистките групи убиваха масово населението и ограбваха хората, населена с кръвожадни олигарси и криминали, а самите управляващи, дори не са украинци по произход и не въведоха никакъв ред в Украйна.

64

Анонимен

преди 2 години

59 Я говори за любов и мир ,че ще ти дам едни каски ако те видя

63

Анонимен

преди 2 години

Колко е жалък само. Моли се като гладно ромче на западняците да се бият вместо него, а, те му отказват. Той пак започва да жаука, те пак му отказват. Тогава започва да ги плаши с трета световна война, но те не се връзват и пак му отказват. И пак всичко отначало.

62

Анонимен

преди 2 години

Украинците са руснаци по произход, които бяха откъснати с измама от Русия преди 30 години, а след това се въведе измисления "украински език", но те са братя с руснаците,с обща култура и родния им език е руски език. Ако Украйна влезе в Руската федерация, руснаците ще помогнат на украинците и ще се чувстват по-добре и свободни самите украинци, ако не влязат в Руската федерация, отново ще бъдат мачкани, ограбвани, тероризирани, убивани, както през последното десетилетие

61

Анонимен

преди 2 години

Киевският юдеонаркоман и комунист продълава да весели с тъпизмите си. Ако бяха сложили някой по-нормален, можеше и някой мислещ човек да се върже, ама така трудно.

60

Анонимен

преди 2 години

Изчезни бе шут. Трета световна има само в болните ти фантазии.

59

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, стига си баламосвал хората бе! Не стига че им натресе целия си криминален контингент от затворите като емигранти ами и ги плашиш още

58

ПорЦелан

преди 2 години

Велик артист! Продължава да свири на пиано, даже след капака на клавиатурата е паднал!

57

Анонимен

преди 2 години

Тези, които управляваха Украйна след 2014 година, НЕ СА УКРАИНЦИ ПО ПРОИЗХОД И НЕ ИМ ПУКА ЗА УКРАЙНА И НАСЕЛЕНИЕТО, НИТО ЗЕЛЕНСКИ, НИТО ПОРОШЕНКО, НИТО ТИМОШЕНКО, НИТО НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** ТУРЧИНОВ, НИТО ЯЙЦЕНЮК , НИТО БЕСНИЯ КОПОЙ ЯРОШ И РАЗНИ ДРУГИ СА УКРАИНЦИ, НО ПРЕВЪРНАХА УКРАЙНА В БАНДИТСКА РАЗГРАДЕНА ТЕРИТОРИЯ, КЪДЕТО ВСЕКИ ГРАБИ, УБИВА, ИЗВЪРШВА НАСИЛИЕ, ДОРИ ТУРЦИТЕ ГИ ПРЕКАРАХА С ТЪРГОВСКИЯ ДОГОВОР, ВСЕКИ ГИ МАЧКА И ИЗПОЛЗВА, ОСТАВЕТЕ УКРАЙНА НА РФ, ЗА ДА СЕ ВЪВЕДЕ РЕД В ТАЗИ ДЪРЖАВА!

56

Боню

преди 2 години

Западът е днес комбинация между зло и глупост. Сега му внушават на Зеления , че е голяма работа и че може да прави какви ли не изявления. но скоро ще трябва да подписва капитулация, след като не приема условията за примирие.

55

КРАЙ НА ВСИЧКО РУСКО

преди 2 години

Идват сините каски от ООН В УКРАЙНА!!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Хохлите се опитаха да лъжат евреите, че руската армия е разрушила свещено еврейско място, но евреите отидоха спешно в Украйна и след като разбраха как укрите лъжат им препоръчват единствено да се предадат. Удавниците се опитват да се хванат за сламка. Най-достойното е като мъже цялото ръководство на Украйна да се предадат и да спасят човешки животи.

53

Анонимен

преди 2 години

Кубрат Пулев е прав.Тоя от стола сее неадекватност с изразите си .Вместо да иска мир иска 3 та световна

52

Анонимен

преди 2 години

Дайте нещо и от Кличко.Кличко пуска много видеа с призиви ама не го отразявате.Кличко е къде къде по харизматичен лидер от Зеленски.

51

Анонимен

преди 2 години

Не зная защо не дадоха кадри от 01.03. от Киев. Та там с указ на Зеленски бяха освободени затворници с различни присъди и им раздадоха оръжие.Тогава не се стреляше в Киев.Може ли да си представите убиец не виждал жена,ресторант и др. 5-10г. с автомат.Украинците по техните закони са ги осъдили. Зеленски е престъпник.Но това на по-късен етап ще го разберат.