41

Анонимен

преди 2 години

Какви ремонти на Мигове го гонят тоя, мисли за някакви трошки, а не мисли за АЕЦ Козлодуй кой и как ще я обслужва, с какво гориво и т.н.... това са руски реактори ВЕЕР.... Ядяхме хурката и с газа, и с петрола и тока сега... Не го ли осъзнавате?

40

Анонимен

преди 2 години

Петков заминавай си. Не си с нашето мислене. Изчезни.

39

Алооо

преди 2 години

Иска да каже , разбирай - "Не ми пука за България и народа му, аз ще изпълнявам какво точно искат господарите от мен и ще го изпълня независимо от цената и последствията на моите действия или бездействия". кирчо и кокорчо са толкова некадърни и зависими от запада, че тласкат все по-силно България в пропастта. Още когато започнаха да плямпат за изчегъртване ми стана ясно, че тия са поредните мижи т у рки и нещастници, дошли да заграбят каквото могат и да подарят на господарите си каквото е нужно

38

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Киро руските калинки на Боко *** строителя на Патока на Путин Диктатора! Помним как Тиквата подари куче на Путин. С Каскета са за Сибир

37

Тръмп

преди 2 години

Петков това което ти говориш България не е със теб.

36

Анонимен

преди 2 години

Аида Гарифуллина вернулась в Россию и выступит в Большом театре. Оперная певица из Казани Аида Гарифуллина вернулась в Россию после выступлений в Германии. "Спасибо Гамбургской опере и публике за столь теплый прием!!! А сейчас я рада быть дома. Увидимся на Травиате в Большом Театре 18 и 20 марта. До встречи!!!" написала артистка в своем Инстаграме.

35

и в Конго

преди 2 години

И в Конго е било така докато са били колония.

34

a защо

преди 2 години

А защо НАТО не се намеси в Украйна и не спре диктатора Путин който пуска бомби над украинските дечица. Нали Русия е слаба? НАТО слабаци ли са, защо се страхуват от бедна и слаба Русия. Какво правим тогава в съюз на слабаци, на всичкото отгоре ни мародерстваха с милиарди долари за остарели самолети които никога няма да доставят?

33

Браво

преди 2 години

на Петков, следва политиката за която България е поела ангажименти. Да сте избрали други хора като сте недоволни

32

Анонимен

преди 2 години

Нема да е зле да Минеш вратата и да изчезнеш . Хората мизеруват, нито ни интересува НАТО нито Европа. Некадърници. Хващайте се с Укритие дето им плащаш по 40 лв на ден и за Канада .

31

По важно е,

преди 2 години

Това което казват, дали е в интерес на украйна и украинците. Това, което казват и това, което вършат е престъпно лицемерие. Жена, майка на две деца, под заплахата от 15 г. затвор вдигна компроментиращ плакат в устата на лъва. Тия нашите го шикалкават в името на някакъв бизнес дето никой не го е виждал. Бог да ни е на помощ. Идва нашия ред.

30

Анонимен

преди 2 години

"Истината е, че няма как МиГ-овете да се ремонтират в Русия."___________Ти гледай тези Мигове да не се озоват в Украйна, с което ни вкарваш във войната, че ще бъдеш бит и разчекнат на площада.

29

Анонимен

преди 2 години

Не е важноюкакво говорите,а какво Ви вярват в ЕС и НАТО.Радев вчера каза друго.

28

Анонимен

преди 2 години

Всички правителства от ЕС да! Но гражданите на ЕС вече.не са на едно мнение!Все повече се говори,за раздяла н ЕС и НАТО! Оказва се,че интересите са различни! Говори се вече И за Наша Европейска Армия!-:) От нашият континент Европа! А не да ни " пази" друг " армия" от Чужди континенти"!!!! Да си го кажем вече!

27

Hunter Road

преди 2 години

Петков,кога ще им върнеш снежната топка на безродниците?

26

Анонимен

преди 2 години

Нали ги ремонтирахте в Полша, уж.

25

Анонимен

преди 2 години

Не говори, от наше име.

24

...

преди 2 години

България говори в един глас,ама Каката пее фалшиво...

23

Анонимен

преди 2 години

Хайде спри се бе натегач... Слуга на чужди политики.

22

Карамфилов

преди 2 години

Искаме си пак тиквата. Бенза пак ще стане 1.50, олиото 2 лв и сиренето 2.60