24

РР

преди 2 години

А така, искай и ще получиш. Примката е опъната здраво по руския врат. Колкото почече руските войски са в Украйна, толкова по-бързо ще изсмучат и малкото останало в резерв като финанси. Накрая най-големите страхове на Путин ще се сбъднат, разбира се изцяло по негова вина. Русия се превръща в ***-та на света.

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя си подпали къщата, сега иска да изгори целия квартал, ако може и континента да пламне, а защо не и целия свят ... а не може ли да се водят прегодори и да се работи, за да се деескалира напрежението?!?

22

Анонимен

преди 2 години

Зеления е психясал.Вече не знае какво говори.Оставен е сам.Краят му наближава.

21

Не ме интересува БГ

преди 2 години

Когато Руснак тръгне на война думата " цена", колко ще струва ,жертви.....нищо не означава за тях. само *** може да мисли , че ще ги спре със санкци........

20

Наркотици яко

преди 2 години

"Все още можем да спрем убийствата на хора и това е нещо, което можем да направим заедно да спрем унищожаването на демокрацията и да го направим сега на нашата земя, иначе те ще дойдат и при вас" - това ще го спрем като започнете война с Русия ?

19

81

преди 2 години

Кремълските драскачи по-долу наистина ли си мислят, че руската *** ще ги пощади?Ние наистина сме следващите, харесва ни или не лудия идва. Според мен в Украйна нарочно се правят на слаби руснаците, за да може да изненадат западния свят.

18

Анонимен

преди 2 години

fake news. nemate fakti. nali ste gi sankcionirali?

17

Анонимен

преди 2 години

Засега си само ти.

16

мдаа

преди 2 години

Не всички, само нацитата, които осем години безчинстват и убиват в Донбас. Сега дойде време да си платят, след като вие, управляващите в Украйна не направихте нищо, за да спрете тези убийства. Какво каза Порошенко? Ние ще имаме работа, те не. Нашите пенсионери ще получават пенсии, те НЕ. Нашите деца ще учат, а техните ще живеят в бункери. Е, дойде време вие да поживеете в бункери. Не намесвай ЕС, никъде другаде не убиваха рускоговорящи.

15

Значи е решено

преди 2 години

До Прав е: тогава ще воюваме със Света, нямате проблем !

14

Анонимен

преди 2 години

Зеленски повтаря тази фраза като развален грамофон и само всява още страх в хората. Това ме навежда на мисълта, че е някакъв подстрекател към 3та световна, ОСВЕН това непрекъснато призовава страните от Нато да обявят забранена зона за полети над Украйна, което ще е сигурно въвличане на всички във война. Ако Путин имаше конфликт с друга страна, щеше поне да спомене но той нападна само Украйна, а този иска покрай страната му, да горят и другите. Изобщо не му симпатизирам вече!

13

Смешен

преди 2 години

Като слушаш краварите така ще е Стига си ревал ако не те е страх върви се сражавай а бедей кара невинните да се бият

12

володоМОР Зеления

преди 2 години

Всички НАШИевроГЕЙСКИдупетаСА мишена на Русия...честито на пИИИчелившите....

11

Прав е

преди 2 години

Зеленски е прав. Русия няма избор вече - или ще воюва срещу цяла Европа, Америка, Австралия и т.н. почти целия свят или? Путин се извинява и се фърля от някой мост. Няма изход вече. Или-или. Няма как Путин да е на власт и света да е спокоен. Жалко че ще ликвидират Путин. Така хубаво забатачваше Россиа. Изгониха ги даже от ФИФА :))))

10

Анонимен

преди 2 години

заглавие : към лидерите на ЕСВ статията : лидерите на Обединените експедиционни сили на Обединеното кралство (JEF) Браво мисиpки

9

Анонимен

преди 2 години

Кимчооо, стреляй към Путин ве

8

Анонимен

преди 2 години

Водете се по акъла на Зеленски далеч ще стигнете.

7

Анонимен

преди 2 години

А бе тоя Зеленски наистина ли ги говори такива ?? Тоя да не е мръднал от страх ?

6

Анонимен

преди 2 години

Не сме, но правят всичко възможно да станем.

5

Анонимен

преди 2 години

Ние нито сме стреляли по Донецк, нито сме стреляли по Луганск. Не сме забранявали руския език и не сме горили руския флаг. Далече сме от това да сме мишена като Крайна. Чао, Зеленяшка, скривай се в бункера и лапай дулото по пример на Гитлер!