27

руските ядат пердах

преди 2 години

Зеленски е прав, загубите на вaтенките са ОГРОМНИ. Интернет е пълен с клипове на разбити руски танкове и огромно количество трупове на руски окупанти.

26

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 1/ ЕС ПЛАЩА ПРЕСТОЯ ИМ, А ЦЕНИТЕ СА ВИСОКИ ЗАРАДИ ТЕРОРИСТА ОТ КРЕМЪЛ! И ПРЕДИМНО ВОЙСКАТА НА УКРАЙНА НИ Е ОСВОБОДИЛА ОТ ТУРСКО РОБСТВО! БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДИМНО НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА ДОКАЗАНО!

25

А през това време...

преди 2 години

Украинските фашисти вече са напълно обкръжени при Николаев и Мариопул. Зеленият наркоман ги разправя тия глyпости за да утешава собствените си войски, които вече знаят, че са намалели с 80% и мислят да се предават. Най-късно до понеделник истината ще излезе наяве УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ СА БЕЗНАДЕЖДНО ОБКРЪЖЕНИ ПОД НИКОЛАЕВ И МАРИОПУЛ

24

999

преди 2 години

Дрънкай си, кой ли ти вярва... Ами сваляй оръжие, че заради тебе умират невинни.

23

ДО 17

преди 2 години

Защото си невежа

22

Зеленски

преди 2 години

Днес пак казах каквото искахте. Дайте ми сега дозичката бело. Заслужих си я.

21

BBC

преди 2 години

" Израелското разузнаване ,изнесе данни за загинали над 10 хиляди редови войници и командващи"

20

Публично ИЗВИНЕНИЕ

преди 2 години

Искам да се извиня публично на бившия министър-предсетаел на България Бойко Борисов. Писах преди, че в света няма по-голям пpocтак и тъпaнap от Борисов, който да е управлявал една държава. Сега се убеждавам, че Зеленски побеждава Борисов по всички показатели.

19

Анонимен

преди 2 години

Е тогава спри да ревеш всеки ден бе плъхх.

18

Анонимен

преди 2 години

Зеленски надмина хитлер.При положение че армията ти е смазана, затворена в обкръжение , ти да се кълчиш по телевизията през 15 мин... това е много и за клоуните. В момента укр армията я избиват като на стелбище а населението ти агонизира в димящи градове. уродпросто

17

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

16

Anonimen

преди 2 години

До 6. Ти си за съд, моето момче.

15

svetlina

преди 2 години

Зеленски все едно и също си говори, а украинските загуби какви са?

14

Анонимен

преди 2 години

14 а после и слънцето ще обгради и ще го щурмува! Изключи сега конзолата, разтрий очите и отвори прозореца да вдишаш малко свеж мръсен въздух.

13

Анонимен

преди 2 години

Този преди да почне войната изобщо не го знаех че съществува,и от 2 седмици от как почна да избива собствения си народ е световна звезда.

12

Анонимен

преди 2 години

Този пак е на черешата! Качествено Бело му носят, а не примеси с пудра захар

11

До Халил

преди 2 години

То опълченците са щели да паднат в един момент, ако не е дошъл генерал Радецки. Не сравнявай една обстановка с друга.

10

Анонимен

преди 2 години

Аз пък чух друго че украйнската армия е обградила Москва и ще я щурмува

9

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е обявила война на Русия, защото подогоеор Русия има право да спре подаването на газ на територия където се води война. Това по заповед от ЕС. Значи няма международна опорна точка за приемане на бежанци. Да си ходят в Германия. Молдованите са откачили от наглите украинци и го гонят като ги товарят в камиони.

8

Анонимен

преди 2 години

Стига мериха загуби. Да сядат на масата за преговори и да започват. Европа не може да търпи месеци наред на тая война, защото на края Европейските икономики ще рухнат. Колкото и добри хора да има в държавите, никой не е длъжен да взима милиарди долари заем за да се възстановява след лудостта на един клоун в чорапогащи и на едно подивяло джудисче и двамата подкукуросани от дементирало старче, живеещо в 1962ра! Стига. Имаме право на нормален живот.