91

Боби

преди 2 години

Куркорчо...Поредний форумен титане. Внимавай какво си пожелаваш, че съдбатз е с малко oткачено чувство за хумор... За теб вече знам няколко неща - неудачник си, храната ти е под всякаква критика, натиснал си се най в дъното на пирамидата на Маслоу. Успокоява те, че не си единствен, така ти се вдигат мишките, инак, вероятно си преждевременно оплeшивял от стрес и свиване на главицата. Е, тук мн се различаваме, лeвaк!

90

Анонимен

преди 2 години

Не е поскъпнало само олиото. Всичко! Затова са опашките предимно от пенсионери. Знаете им доходите. Що не чака нито един депутат за олио? Канадските извратеняци имат пари и не им дреме, че бабите си броят жълтите стотинки и карат на хляб и кисело мляко.

89

Анонимен

преди 2 години

Месо 5 лв килограм, ядки 40 лв., масло 32 лв. Ценообразуване?

88

Анонимен

преди 2 години

За кой ли път хората полудяха и се редят за какво ли не. То не беше тоалетна хартия, спирт, бензин , днес олио , а утре какво? И за какво? Всеки път едно и също.

87

Кики

преди 2 години

Шок и ужас обезумели пенсий атакуват като опълченци .Гледам разни кадри из нета и се чудех дали не са от войната а то наш хипермаркет.Добро утро на всички.

86

пияница мистик

преди 2 години

До Фин === Не говори глупости. Със зехтин не се готви, защото има специфичен мирис на маслини. Да, има зехтин за готвене, не само Екстра Върджин за салата. Направих веднъж грешката да си заредя фритюрника с такъв зехтин и го хвърлих след 1 готвене. Като не искаш да готвиш с олио готви с масло или свинска мас. Особено за кисело зеле, боб и леща свинската мас е супер :))))

85

Баче Кико

преди 2 години

Нема толкоз *** народ - как ще се буташ за олио бе, колко бутилки олио позлваш на месец, да не се къпеш в него? Половината са тарикати, решили че ще могат да го препродадат за да изкарат некой лев, *** зарад такива като тях сме на туй дередже.

84

бай Груди

преди 2 години

До ФинТо пък един зехтин...

83

Анонимен

преди 2 години

Преди малко гледах положението в кауфланд ямбол на клип от фейса.Положението е трагично

82

Анонимен

преди 2 години

Мас от ФФ струва 1 лв. 400 гр.

81

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да подари букет от рози на гаджето си,бъди различен..купи и бутилка олио!!

80

морски

преди 2 години

До АТАКИСТ --Да се радваме, че поне вода има в язовирите! Точно тя спаси миналия Сезон на брега.

79

Анонимен

преди 2 години

Партията не се казва продължаваме промяна а продължаване унищожението на българския народ и бързат да ускорят процеса не *** тия българи бре трябваше това одавна да, е територия не държава и САЩ да си разположи ракетите тук

78

Анонимен

преди 2 години

Тази новина може и да не е вярна, тук пишат много глупости

77

Ами, Боби...

преди 2 години

За твое сведение и за мое съжаление, нямам вече живи такива роднини. И аз бачкам здраво и не се редя по такива опашки, обаче, за разлика от теб проявявам разбиране и се поставям на мястото на хората с ниски доходи и в частност на пенсионерите. Толкова е жалко, че имаш подобно мислене - понеже не те засяга пряко, не те и интересува. Кога точно стана толкова безчуствен? И като си толкова финансово стабилен, покажи малко съпричастност - купи храна и дари на някой в нужда. С твоето мислене - едва ли

76

Просто Киро

преди 2 години

Продължаваме Промяната

75

Samo minavam

преди 2 години

***, глупав, гламав, българската народе

74

Анонимен

преди 2 години

Бас ловя, че ще го изкарат положителен и ще влезе в статистиката умрял от ковид на 76г.

73

пияница мистик

преди 2 години

До Дедо Либен === Изчакай не НАТОвското олио по 2,99, дето ви го натресе комуниста Фигурант и поставеното му правителство на Кирчо Ментето и Асан Крадецо, ами чакай Червената Армия и лично другарят Пyтиk да ти докара от СССР олио по 1 лев :)))) И не забравяй, че при "лошият" Борисов олиото 12 години беше 1,80лв :))))))) Ама нали има отключено чекмедже с кюлчета, трябваше да го смените с Фигуранта и Дамаджаната. Все комунисти от сой, а всички знаем какво става, като дойдат комунистите на власт

72

taschunka witko

преди 2 години

Това е резултатът от харвардските празни глави и тъпанарката Нинова