60

Анонимен

преди 2 години

Путин е Пу-ти-н. Така са го кръстили. В българия дето подкрепяте русия. Къде са ви промили мозъците?!

59

Кремлевский Чикатило

преди 2 години

За съжаление мобилните крематориуми не могат да говорят...

58

:)

преди 2 години

До 68. Кои са го казали, бе? Седемте джуджета от Кремъл ли?

57

Анонимен

преди 2 години

В Ирак, Либия и Сирия никой незадава подобни въпроси!

56

Анонимен

преди 2 години

Рускините не говорят така. Фейк нюз! Колко пъти да ви се каже, че запада не познава Русия!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 Стига сте го бълнували тоя Северен поток. Той умря, а акционерите пиха по една студена вода. Дъщерната фирма на Газпром Нордстрийм2 оператор на СП2 със седалище в Швейцария обяви фалит дни преди да започне войната. Германия обяви че след 1 април окончателно спира всякакви покупки на газ от Русия.

54

Анонимен

преди 2 години

И тук Украйна влиза в картинката. Украйна е изборът на оръжие за торпилирането на "Северен поток" и за поставянето на клин между Германия и Русия. Стратегията е взета от страница първа от наръчника за външна политика на Съединените щати,под рубриката Разделяй и владей. Вашингтон трябва да създаде убеждението, че Русия представлява заплаха за сигурността на Европа.Това е целта. Те трябва да покажат, че Путин е кръвожаден агресор с непредсказуем характер,на когото не може да се има доверие.

53

Анонимен

преди 2 години

Ужасът, който сътвори Путин.

52

съд

преди 2 години

Няма какво да звънят по телефоните ами да грабват сопите, да излизат пред Кремъл и да свалят от власт тия сатрапи начело с джуджето.В противен случай много руски майки няма да могат да погребат синчетата си, не да ги видят живи.

51

Анонимен

преди 2 години

Затоплени отношения между Германия и Русия са знак за края на еднополярния световен ред, който Съединените щати съблюдават от 75 години насам. Германско-руски алианс заплашва да ускори залеза на суперсилата, която понастоящем бавно напредва към бездната. Ето защо Вашингтон е готов да направи всичко, което може, за да саботира "Северен поток" и да държи Германия в своята орбита. Въпрос на оцеляване.

50

Анонимен

преди 2 години

27.04.1856г.Великият руски композитор, Михаил Ив.Глинка,напускайки Русия в посока Германия, захвърляйки шала си(за да не прихване нещо руско), се изплюва на земята. - ДАЙ БОЖЕ, НИКОГА ДА НЕ ВИДЯ ТАЗИ МЕРЗКА СТРАНА И НЕЙНИЯ РОБСКИ НАРОД! - спомени на Л.Шестакова, сестра на композитора.

49

анонимен келеш

преди 2 години

И войната в Украйна нагледно показа,че всички бягат от Русия като от ЧУМА!Бившия Соц лагер се разпадна и България,ГДР,Унгария,Полша,Чехословакия,Румъния,Албания избягаха с 200 в ЕС и НАТО и не искат да чуят за Путин и Русия.СССР се разпадна и всички бивши републики се разбягаха през глава от Руския ботуш и молят ЕС и НАТО да ги приемат:)Тръгнало сега джуджето със сила и агресия да превзема чужди територии къде не искат и да чуят за него и Русия.А в Русия арест за всеки който спомене думата война

48

Жалко, но факт

преди 2 години

Още оня ден казаха, че тези телефони и сайтове са с цел да се събират лични данни на военни и техните семейства. При положение че са в активна служба, на дали имат време да си актуализират фейса

47

Анонимен

преди 2 години

Транзакциите между бизнеспартньорите могат да бъдат правени в техните валути, което неминуемо ще предизвика остър спад в стойността на долара и драматична промяна на икономическата сила. Поради това администрацията на Байдън се противопоставя на "Северен поток". Това не е само тръбопровод, това е прозорец в бъдещето. Бъдеще, в което Европа и Азия са сближени в огромна зона на свободна търговия, която увеличава техните сили и просперитет, оставяйки Съединените щати да гледат отвън

46

Анонимен

преди 2 години

В свят, в който Германия и Русия са приятели и търговски партньори, няма нужда от американски военни бази, няма нужда от скъпи оръжия и ракетни системи, произведени в Съединените щати и няма нужда от НАТО. Няма също така нужда енергийните сделки да са в американски долари, нито да се трупат резерви от американски активи, за да се балансират сметките.

45

Анонимен

преди 2 години

Вместо в тия жалки новинарски сайтчета пълни с *** ходете в инвеститор да видите хората как правят пари по време на криза

44

Руснаците

преди 2 години

Почти всички са били срочно служещи задължени преди нахлуването в Украйна да подпишат договор.

43

Gorskio

преди 2 години

до 46 - балък означава риба на турски... Хас мо кар не значи имам кола! Учете ги тия езици!

42

Тролове, смешни сте

преди 2 години

Толкова сте тъжни. Никой вече не ви вярва, никой.

41

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до CNN и загубих интерес