38

Факт

преди 2 години

Югославия!

37

Зайо

преди 2 години

Този човек анализира нещо, което не разбира, като резултат се е получила една боза. Точно това, което е в главата на автора.

36

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че ЕС е страна във войната. Цифрите по бензиностанциите, друго показват. Кво ЕС и Нато?Да го д.... те! Загинахме с тези цени

35

dakotabg

преди 2 години

За съжаление,вярващите са много...

34

Анонимен

преди 2 години

Не смятам че Европа има морал когато това да принадлежиш към ЕС е свързано само с това да служиш на ЕС като роб и когато в този ЕС има такава разлика в заплатите за една и съща длъжност в различните страни има разлика в соц.помощи в различните страни а цената на тока бензина и хран продукти и лекарства е еднаква Когато тази Европа ти унищожава земеделието и производствтовот за да ти измъкне интелек-ците и да те накара да купуваш нейните ГМО експерименти .Такъв съюз не може да просъщ дълго

33

Бай Жоро

преди 2 години

А какво направи Америка след 1989година за мира.Русия беше слаба след разпада на СССР.Америка генерира все повече конфликти по света и унизяваше Русия и не само нея.Всичко което се случва сега е в резултат на агресиввоста и надменноста на Щатите.

32

L.

преди 2 години

А може и да не завърши. То човек най-лошо се изгубва в мислите си.

31

Анонимен

преди 2 години

До БългаринТи първо не си българин и второ - стой си на студ и глад като желаеш, никой не ти пречи, на нас обаче ни трябва търговия с Русия и руски горива!

30

Дойче изпърделе

преди 2 години

Този на снимката е един от големите предатели на България, когато ви каже "Добър ден", обърнете се да прооверите дали слънцето е там, а на "Дойче Зеле" никой не вярва отдавна!

29

Анонимен

преди 2 години

Петков подкрепя Украйна ама тогава да каже за 13 националните знамена разкъсани в Киев .И водния кво спи ,тука е България ало на ало

28

Българин

преди 2 години

По добре на тъмно и на студено, отколкото да продадем евроатлантическите ценност за путинска газ.

27

Анонимен

преди 2 години

Мирният ред в ЕС си е 1:1 с добруването при Падишаха.

26

Друга гледна точка

преди 2 години

Г-н Кръстев е много уважаван от мен човек, но тук греши. Устоите на Европа се оказаха неонацистки и това е плашещо. Защо неонацистки? Ковид ви дава отговора. ЕС въведе зеления сертификат, точно както Хитлер сертификата за произход, ограничи правата на хората, отне им работата,фалира бизнесите им и постави клеймо на всеки, отказал да се подчини. Хората без ЗС нямаха право да ходят на кино и ресторант, точно като евреите някога. Устоите на ЕС са фашистки и те трябва да бъдат разрушени.

25

Анонимен

преди 2 години

Няма да се плашите. Не виждате ли, колко са слаби. Как ще се изправят срещу Европа. Нали това,ще е края им.

24

До 19

преди 2 години

Сред бежанките от Украйна освен украинки и техните деца, има и бесарабски българки, които поради обстоятелствата, са принудени да бягат от войната със своите майки и деца. Редно е да им се помогне. Пък и украинките и бесарабските българки са бели, красиви славянски жени, те са истинските бежанци за разлика от терористите от ислямския свят.

23

Геноцид в България

преди 2 години

България спаси Евреите и Екзекутира Българи - масово!

22

Анонимен

преди 2 години

Тucker Carlson, Fox News: Няма невинни и неутрални руснаци. Путин даде заповед за тази война, но и 6 годишните руски деца от Петербург трябва да бъдат наказани и да платят за това, защото те го заслужават, техните 80те годишни руски баби също го заслужават, западът трябва да наложи колективно наказание, трябва да се причинят страдания на деца, за да възстържествува справедливостта и западните ценности. video.foxnews com/v/6299444968001#sp=show-clips

21

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е не дали, а кога Европа ще остане на тъмно и студено. Тези истерични писаци на брюкселските псевдо буржоа са само от страх, че ще изпуснат кокала след като народите възстанат.

20

Анонимен

преди 2 години

И този откри топлата вода. Рашките просто няма да спрат никога, докато не постигнат целта си.

19

Демокрация

преди 2 години

ЕС забрани в държавите членки разпостранение на руски телевизии и радио станции. Демокрация от висша класа. Нещо като радио Свободна Европа при бай Тошо.