192

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Путинските мегафони не се интересуват от фактите, а от това да са включени постоянно. За това им се плаща.

191

См.ър.т,

преди 2 години

на ***-москали, убийци и нашественици

190

до 210

преди 2 години

Що заплатата и в рубли ли е?

189

Анонимен

преди 2 години

Днес цената за 1000 кубически м.природен газ надхвърли 3600 долара,а петрола удари цена от над 135 долара за барел. Това ще е цената която ще платим всички европейци за жалкия европейски слугинаж,който за кефа на щатите въведе санкции срещу Русия и започна да дрънка оръжие срещу Москва.И накрая да светна бесните русофоби -еврЕо-атлантици дето *** във възторг ,че санкциите на запада щели да (унищожат) Русия да видят какво става на щатските и европейски борси-Става СРИВ

188

Сата НАТО

преди 2 години

Нито, Саддам, нито Кадафи бяха виновни за нещо. -----////----- Саддам 10 години водеше ООН за носа, накрая изгони оръжейните инспектори и чак тогава го свалиха след няколко предупреждения и с коалиция от държави. А сегашното е внезапно нападение на съседна страна, без никава дипломация, само за територия и ресурси.

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 208 "Укрите застреляха единия от преговарящите. В главата, като куче. Да не вземе да се разприказва.." А Путин се срещна със стюардеси на Аерофлот ....

186

ДО 205

преди 2 години

А,че Русия продава оръжие на цял свят не си ли чувал случйно?

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200 Така като си тръгнал, чакам да кажеш, че и Сталин, Мао и Пол Пот са "спорни". Абе,защо направо не ги обявите за "хуманисти" заедно със Касапина от Кремъл? Екстра компания са си.

184

Анонимен

преди 2 години

Укрите застреляха единия от преговарящите. В главата, като куче. Да не вземе да се разприказва...

183

До 203

преди 2 години

А ти - на западния мало_умник. Нямат разлика.

182

комунизъм сър

преди 2 години

Папата щял да направи каквото може за прекратяване на конфликта.А къде е лицемерната руска православна църква,когато се избиват 2 православни народа,когато путин вкарва мюсюлмански главорези да избиват християни?А, забравих,свободна русия е забранила и на църквата да взема страна в убийството на православни,пък и цялата им църква се ръководи от кадри на КГБ.

181

Скитник 13

преди 2 години

Ей. Европейци ли сме или евразийци. Да оставяме английския и да почваме пак руски да учим а?

180

До 186

преди 2 години

Не позна, 195 см съм. Ходи да му лижеш отверстието на кремълския малоум_ник.

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 "Бе не знам какво драскат западните свободни и независими, но обаче по онлайн камерите със звук става ясно, че от уплах украинците са забравили украински език и пердашат на руски" Брех, и що така "освободените" не тичат към "освободителите" ами се изнасят с милиони на Запад? Нали уж са си "братя"?

178

До "Русия има

преди 2 години

До Анонимен Да, има, но ще трябва тях да яде. Всъщност, вече май започнаха. За вътрешен транспорт им остана само жп Байкало-Амурска магистрала. Вътрешни полети - йок, автомобилни пътища също. Лична информация - летището в Краснодар е затворено за ВЪТРЕШНИ полети до 14.03.22 г. Милиони безработни, заради изтеглянето на западните компании. И жигулито им предаде богу дух, защото ВАЗ работел също със западни части. Самите те си го пишат, пък рушкохилите ще ми слагат минуси. Ще папкат на *** * ин...

177

Бешевлиевски

преди 2 години

*** свърши високоточните ракети с които искаше да вчепетли света през първия ден на войната. Сега му останаха само кьор фишеци дето правят зулум където дойде. Ако украинците организират едно контранстъпление ще изхвърлят червената армия за три дни, но ги е страх *** да не натисне ядрения бутон, затова приемат отбранителни действия в градска среда.

176

Анонимен

преди 2 години

Само глупости пляскате. Нито, Саддам, нито Кадафи бяха виновни за нещо. Просто бяха държавници на страна с петрол. И Милошевич е спорен.

175

Факт

преди 2 години

Само се молете мечката да не побеснее!

174

Анонимен

преди 2 години

Украйна тихо мъком се превръща в Афганистан и Виетнам за съжаление !! САЩ снабдяват Украйна с оръжие

173

Анонимен

преди 2 години

краварска пропаганда ,далече от истината