87

Анонимен

преди 2 години

Честит празник, българи! Желая на България никога да не я управляват чужди мекерета, като тези, които се изредиха последните 30 години и до днес и да успеем да изметем сегашните, а на тяхно място народът най-после да постави мислещи българи, защитаващи първо националния интерес.

86

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Българските премиери се отчитат в американското посолство. Кой казва, че сме освободени?" Кога е станало това?

85

Христо Христов

преди 2 години

До 103Българските премиери се отчитат в американското посолство. Кой казва, че сме освободени?

84

Евроатлантик

преди 2 години

Днес е голям ден! Преди 144 години Урсула фон дер Лайен седна на диван при турския султан и подписаха споразумение за разделяне на Турция, като част от евроатлантическата интеграция на регионите и. НАТО беше гарант за мира, а Соломон Паси - външен министър и нато интегратор.

83

Анонимен

преди 2 години

Честит празник! На хейтъри те, чемодан, вокал, Украйна! Така като урките, са написали на български паметник там! За скъсаните Български знамена там! Поклон пред жертвите, без значение, каква националност са, за да има такива, които поругават паметта им!

82

Анонимен

преди 2 години

"Освободени" русофилчета, отчетохте ли се вече в пасолството?

81

Аха

преди 2 години

Това важи и за Украйна. Нито Западът, нито Русия искат независима и силна Украйна, която да взима решения напълно самостоятелно. И двете страни я желаят като васал за прокарване на собствените си интереси. И това е напълно логично.

80

Анонимен

преди 2 години

Българските генерали се отчитат в руското посолство. Кой казва, че сме освободени?

79

Анонимен

преди 2 години

Край на цветните революции.........................номера не мина в Беларус и Казахстан, нали???Украйна пак ще бъде част на Руската федерация!!

78

Аха

преди 2 години

Нали не смятате, че която и да било империя (Велика сила) има полза от голяма, силна и независима България? Та това означава директна конкуренция за ресурс, а може би и желание за превръщане във Велика сила в бъдеще. Никой не би искал подобно нещо освен нас самите. Който счита друго, е голям наивник.

77

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 87/89 "Русия в 90 % от историята е имала положителна роля" Русия в 100% от историята ни е имала отрицателна роля, защото Русия е работила да няма българска държавност и продължава да го прави с всички средства. Последната атака срещу българската държавност дойде с фалшифицирането на произхода на българската азбука: фалшифициране, което беше изцяло финансирано, заснето и подкрепено включително и по официални руски канали, от Русия. ТОВА е ролята на Русия в България.

76

Боец

преди 2 години

Без Русия нямаше какво да честваме днес. Щяхме още да си празнуваме рамазана!! ФАКТ!!

75

АЗЛК

преди 2 години

Честит празник! Не сме прости хора, но повече от 100 години се делим на русофили, русофоби, сини, червени... Не става така. Всички сме българи! Бъдете българи!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "Тези, които твърдят, че граф Игнатиев има нещо общо с Левски, да му прочетат биографията. Но тролската пропаганда не спи." Чели сме я. Знаем, че Граф Игнатиев се е позовал на това, че не иска да се намесва в делата на Турската империя, като претекст да не защити Левски, но е използвала влиянието си да освободи друг арестуван по същото дело. Прав си, тролската ви пропаганда не спи.

73

До Анонимен 87

преди 2 години

Русия в 90 % от историята е имала положителна роля, за разлика от Англия и Франция, които винаги са били срещу България!!!

72

До Анонимен 80

преди 2 години

Ти откъде имаш тая информация???

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "България никога няма да забрави руснаците, които загинаха за да има свободна България!!" България никога няма да забрави, че Русия сключи тайно споразумение с Австро-Унгария на Балканите да не се създава голяма славянска държава, че Русия беше против Съединението, против Независимостта ни, изтегли офицерския си състав и насъска сърбите да ни нападнат през Балканската война, че създаде изкуствената държава Македония и езика им на базата на анти-българизма и много други! ПОМНИМ.

70

Анонимен

преди 2 години

Тези, които твърдят, че граф Игнатиев има нещо общо с Левски, да му прочетат биографията. Но тролската пропаганда не спи.

69

Левски

преди 2 години

Каква жалка ирония, в деня на освобождението - петролна гаргара с робските душици..Да ви питам пак, от какво,,, се,,, "освободихте"????

68

до 80

преди 2 години

Те Софиянци си я прекръстиха неофициално на Графиня ФанДупкова