118

Анонимен

преди 2 години

И сега край ! Решихме си всички проблеми ! Вече и ние няма да имаме проблеми със сметките - точно както Роската и Боци нямат такива !

117

Анонимен

преди 2 години

До PFU - браво! Сега напляскай тези съюзници!

116

Анонимен

преди 2 години

Какъв неутралитет , какви излизания от Нато и ЕС , да станем *** на Русия , като Беларус и други. Когато падне путин, Русия ще се промени, руснаците ще станат смели и ще си поискат своя дал от богатствата на тази държава. И те искат демокрация , а не да ги газят ако излязат на протест.

115

Сата НАТО

преди 2 години

кой го интерсува украйна гледай нас един хляб е два лева ----///----- Е, като не искате да се борите за житницата на Европа, ще ядете хляб и по 5 лева. Ама нищо, той Путин нали ви обича, може заради черните ви очи да ви дава безплатно брАшно. Нали ви обича много, русофилите.

114

Новина

преди 2 години

Зеленият чорап имал таен разговор с Путин - това с декларациите , че сме затваряли въздушното си пространство било шегичка - спокойно си хвърчете колкото си искате - гарантирано от ВВС на България ! Кога руската армия ще намине към България - попитал усмихнат Зеления чорап.

113

до 110

преди 2 години

трябва да си много глупав и безочлив за да оправдаваш имперските амбиции на мегаломаняка путин. 2008 Грузия, 2014 Крим, сега Украина и ако някой не го почерпи 1 чай от неговия Украйна няма да е последната му спирка

112

!

преди 2 години

Чета тука, че нямало да има почиващи руснаци. Смях! То от години няма руснаци както преди по Черноморието ни. Тези неща много лесно се проверяват с официални статистики, а не с приказки. Миналогодишният сезон България разчиташе на румънци и поляци основно. А относно Путин - сега си давам сметка защо няколко пъти се изказва, че кирилицата била дошла от Македония. Просто задълбава и без това сложните ни отношения (за да си върти схемите и тук). Всеки подрепящ Путин трябва да се срамува от себе си!

111

PFU

преди 2 години

Поставяме няколко условия на съюзниците ни от ЕС и САЩ - терминали за втечнен газ, пълна диверсификация на доставките от гориво за АЕЦ-а до газ, нефт и петролни продукти. Моментална доставка на 8-те изстребителя и поне още толкова да ни предоставят за безвъзмедно ползване. Превъоръжаване на армията по натовски стандарт. Няма да пазим границите на ЕС със съветските бараки от 80те и да изпукаме от глад за нищо! Кирчо е *** в момента да не си изиграе картите и тука да потече река от капитал...

110

Анонимен

преди 2 години

Съвсем нормална мярка е да се затвори пространството за страна, която е във война. Няма да им ставаме тука бойно поле да си свалят самолетите.

109

Анонимен

преди 2 години

Още снощи ви казах, че за България ще има най-много последици. А също и че Путин е хвърлил око на БГ. Сега остава сами да го пожелаем. Ама, че са го нагласили. Хич не са за подценяване да ви кажа.

108

Факт

преди 2 години

Застреляните руски войници падали и след 5 мин ставали бодри като краставички! Всички руснаци са зомбита !

107

Анонимен

преди 2 години

България трябва на мига да обяви пълен и безусловен неутралитет! Нека поне днес не сме слабите ученици, които за пореден път не са си научили урока по история и пак ги пращат да повтарят първи клас! А правителство, което ни вкарва във война, е правителство на престъпници! Вредни индивиди, които ще си вдигнат куфарите и първи ще напуснат. Ама те има къде да отидат - там, откъдето ни ги спуснаха с парашутите. А народът тук пак ще опъва каиша, както е било след всяка война от 200 години насам.

106

Анонимен

преди 2 години

До 119, Украйна не е в НАТО, ако но Барнат нас ще има много по големи проблеми. Може да се стигне и до ядрена война !

105

Игрите на глада

преди 2 години

Абе кой го интерсува украйна гледай нас един хляб е два леваСлед санкции на русия ще стане-4Като скочат петрола и газта

104

Анонимен

преди 2 години

До хахахаааа... да, да-а, евакуиращите се украинци казаха, че ще се установят в русия, не искат да живеят в украйна, за по-направи минават пред БГ. Застреляните руски войници, веднага скачали и застрелвали наркоманите, които стрелят по тях. Високоточно прецизни калибри дупчат наркомански квартири в жилищни блокове!

103

Западни покрайнини

преди 2 години

Поздрав на всички. Ваще новини не пишат за мнението на Сърбия за войната в Украйна. Вчера президента Вучич освен всичко друго каза че Сърбия вече има тонове и тонове храна, пшеница, сол, брашно, ориз, консерви ,но каза и за тонове гориво, дизел, бензин, мазут, газ които ще стигнат за няколко месеца. А България има ли залежи и резерви???Каза още че е предупреждавал званичници на ЕС че нещата вървят към война но са му казали че Русия няма да посмее да нападне.България има ли бомбоубежищта?!

102

whistleblower

преди 2 години

Путин е терорист, окупатор и имамник с такива по-добре да нямаме взимане даване каквото и да ни струва.

101

всяко зло

преди 2 години

за добро е казал народа и понеже ние сами не успяхме да се отървем от зависимоста си от русия, нека те сами ни оттарвът. може да се окаже скрита благословия ;)

100

Анонимен

преди 2 години

Не бих се учудил ако Путин е пуснал Ковид заедно с Китайците !!Вие си го богославяйте

99

За пробит долар

преди 2 години

Тези дето затварят въздушното ни пространство в един момент ще се ометат там от където са дошли ,а ние къде? Пушечно месо ще бъдем. Ще мрем геройски ли?