76

Отговор

преди 2 години

Този при.мат го лансираха от МВР и ДАНС, хората немогат да го гледат!

75

Анонимен

преди 2 години

Боцка , а на случилото ти се в Симитли как да му викаме?

74

Радослав

преди 2 години

1. Тези санкции никаква работа не вършат когато една държава е решила да воюва! Ако работеха, нямаше днес да има война!2. Нормално е когато си суверенна държава да не скачаш веднага и то със санкции, а първо да помислиш какви ще са последиците за икономиката ти от такива санкции + оставяш си вратичка да си медиатор в преговори като си показал, че не си на 100% ***.3. ЕС е съюз от суверени държави, а не васали, че да правим каквото господарите ти нареждат Бойко!

73

Анонимен

преди 2 години

Боко, ние вече плащаме три пъти за политическото безхаберие:1. Чрез санкции, които ни намалят приходиуте, 2. Чрез високите цени на енергия,3. Чрез парите които ЕС редовно дава на Украйна, неизвестно защо и докога.Няма ли, най-сетне, българските граждани да тои станат по-мили?

72

Анонимен

преди 2 години

Бойко, гониш Лукойл, Газпром, нема зимаш от руската газ и готово. Наложи им тази санкция и ще се откажат рашките. Само ти си човекът.Народът ще те подкрепи. Нали си имаш съюзници. Те ще ти доставят, нали?

71

Анонимен

преди 2 години

Ти добре ли си изобщо? Те хвърлят бомби и ракети той санкции ще налага. На кой му дреме вече. Като обърнат посоката на някоя крилата и санкциите си ги заври в.!!!!

70

Анонимен

преди 2 години

И герб и ПП са слуги на сащ и НАТО ,не може 300 човека да решават за санкции и да плюят по Путин ,народа на Бъгария никога не е желаеел НАТО , ,Зеленски сам си е виновен говореше против Русия иска да влиза в НАТО ,тоя артист си мисли че снима филм ,а санкции на ЕС че засегнат и България ,и ще има ответни санкции и на Путин

69

Анонимен

преди 2 години

Лоясалият изпълзя от зайчарника. Пак замириса на стара лой! Гнус!

68

Анонимен

преди 2 години

боце, къде е газовия хъб бе? И кой построи с български пари Сръбски поток? Крадецът вика "дай сега всички да сме заедно!"

67

Аз промяната

преди 2 години

АНОНИМНИКО ПО ГОЛЕМИ МИЖИТУРКИ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ БЕЗДАРНИЦИ ДРАСКАЧИ НЕЗНАМ ХАЙДЕ ДАВАЙ ДРАСКАЧИ ЛУЗЕРИ НЕГОДНИ ДА УСПЯВАТ В ЖИВОТА СИ И ДРАСКАТ ЛИ ЛИ ДРАСКАТ ТЪПОТИИ

66

Анонимен

преди 2 години

По интересно е къде се намират подводниците в момента...

65

Румен Владимиров

преди 2 години

"Борисов обаче обвини властта, че вместо да попълнят догоре газохранилището в Чирен, то е било източено."- Важното е че Кокорчо и неговата хомо дружинка направи милиони от сделки с Румъния за секунди, а българския гражданин кучета го яли.

64

Анонимен

преди 2 години

Що не вземат да гласуват за съставянето на доброволческа армия, която да замине и да защитава Украйна до последна капка кръв.Ще съберат един взвод мисля. Начело ще са генералите Борисов и Радев. Петковци, Кокорчовци и всичките 20-на дето сега лаят и обикалят студията ще попълнят личния състав. Може и доброволен отряд от журналисти.Народът ще следи с интерес проявите на тези славни български спартанци на 21-ви век.

63

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко поне да бе се...обръснал,да не плаши...децата.Той сега друга работа няма и време бол,да си тегли една...контра,ама го мързи. Другите двама...таласъма покрай него и те...одрямани,като че ли Путин е обявил война на тях,искат да са...трагични но докарват на смях електората,е това им са...заслугите.

62

Аз промяната

преди 2 години

56 57 58 Стига пишете глупости Нехранимайковци Намерили изява и Драскат ли драскат тъпотии

61

Анонимен

преди 2 години

А кой хвърли 3 милиарда за да построи газопровода на Путин до Сърбия и Унгария,а за нас от трите по-дълги я?Кой 10 години не можа да построи интерконектора с Гърция,а сега плачеш,че Чирен бил празен?И кои фирми изкупиха газа от Булгаргаз и после го продадоха на румънците?Млъкни тикви,че ти си в основата на всичките ни беди.

60

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение на човек, тази карикатура на диктатор, този ромски корифей, докога ще ни облъчвате с мозъчните му пръдни. Неграмотен, некадърен, срамящ ни пред света, унищожител на България.

59

Софиянец

преди 2 години

"все едно да бомбардират Бояна, Варна, Стара Загора."Сакън, само на Бояна и Банкя да не посягат! Една дупка да отворят на южната дъга, и Баце вече влиза в Русия с джипката!

58

Анонимен

преди 2 години

Целият свят е на странат ана Украйна Само диктаторски страни като Северна Корея и Куба подкрепят Русия

57

Аз промяната

преди 2 години

Борисов Е Политик Силен ЛИДЕР Демократ Подкрепям Борисов Сега България има нужда от такива Политици като Борисов