31

Вин

преди 2 години

Изключително тъпо, нехуманно и късогледство е българи да се радват на разпокъсването на Украйна! Първо, че с тях сме по близки географски, исторически, манталитет и съседи! Второ, че сме застрашени това, на което местни руски еничари се радват да ни се случи, поради естеството на етническият състав на държавата! На кое се кефите, нещастни безумци?!

30

Евала

преди 2 години

До Колко трябваМного си прав. Като си пусна руска телевизия и на всеки канал е това джудже. Е.....си пропагандата. Русия е като Северна Корея. Дано някой успее да го гръмне тоя Путин и да освбоди руснаците от 20г мъки.

29

Истината

преди 2 години

Всички мечти за величието на Русия винаги завършват с купони за хляб. Надявам се този път Запада да не повтори предишните си грешки и да спасява Русия от глад. Да гласуват и да се самоизяждат, докато разбират, че не може постоянно да правят мръсотии на съседите си и на цялото човечество.

28

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Прочети статията, за да разбереш кой тръси лубриканти.

27

Анонимен

преди 2 години

А Беларус , кога?

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 "Руснаците веднъж ги излъгаха при разпада на СССР и сами се докараха до глад и унижение. Втори път няма да ги мина" Колко неграмотен трябва да си, за да не виждаш, че Путин кара руснаците точно по пътя към глада и унижението?

25

Анонимен

преди 2 години

харков, кога?

24

Колко трябва

преди 2 години

да си т..... за да харесваш Путина. Путин е диктатор. Разтрелва, отравя, праща в затвори всеки който каже нещо срещу него. Колко журналисти и опозиционери уби. Руснаците живеят мизерно благодарение на него. А Украйна иска да я превземе по ред причини. В Украйна има много въглища, има пристанища на Черно море, Украйна има най-плодородната земя в Европа, Украйна има много заводи за тежко машиностроене. Това джудженце ще пак ще убие много невинни хора. Ще загинат и много етнически българи.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Защо ли Албания не си узакони по същия начин Косово....защото си го узакониха американците в нарушение на международното право. От същата процедура се възползва и Путин." Точно факта, че "Албания не си узакони по същия начин Косово" показва, че Путин не се е възползвал " от същата процедура". Русофилите започнахте да драскате руските опорки дори без да влагате елементарна мисъл. Важното е да има определени думички и си мислите, че това е достатъчно, а само ви лъсват проблемите.

22

Анонимен

преди 2 години

Руснаците веднъж ги излъгаха при разпада на СССР и сами се докараха до глад и унижение. Втори път няма да ги минат, лошото е че затъналият в дългове запад няма полезен ход и ние отново ще ду хаст!

21

Българин

преди 2 години

До До 1..... искам война и ще умра за майка Русия............. Ами лягай и мри бе дърт путлераст! Защо се мотаеш още, мри заедно с майка си!

20

До7

преди 2 години

Другарю СтарШина,щом си си дал младоста в служба за майка България,що прокламираш и защитаваш Руските интереси?Те са си самодостатъчни и едва ли имат нужда от услугите на пенсионирани фармация като теб!

19

Анонимен

преди 2 години

Важно е Македония(най-старата цивилизация) какво казва по въпроса за Луганска и Донецки области...

18

А дано

преди 2 години

Путин бъде предаден от неговите. Отвътре да дойде краят на авторитарното му управление.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "Може да почакат едни 300 години, например!" Ще чакат колкото трябва. Неизбежно е :))) Спомни си какво стана в Нагорни Карабах след като азерите си върнаха областта. :))))

16

Анонимен

преди 2 години

Защо ли Албания не си узакони по същия начин Косово....защото си го узакониха американците в нарушение на международното право. От същата процедура се възползва и Путин.

15

Анонимен

преди 2 години

Методите на Рейгън ще се повторят, после ще пращат храни да не измре населението на Русия от глад. Това вече сме го виждали.

14

В

преди 2 години

общи линии, западът си лае, керванът си върви!

13

Анонимен

преди 2 години

Настроението в Москва е "Крим наш 2.0"

12

Анонимен

преди 2 години

Доскорошният министър на вътрешните работи на Украйна Арсен (как само ги кръщават!) Аваков, заяви, че не е станало нищо страшно и че Украйна ще трябва да почака един значителен период от време, за да си върне Крим и Донбас, когато се разпадне Руската Империя!!! Може да почакат едни 300 години, например!