172

Анонимен

преди 2 години

До Ми5А сега не живееш ли под руско робство? ДС все още управлява. Разликата е, че има западни стоки и можеш да напуснеш страната по всяко време. Другото е същото.

171

Анонимен

преди 2 години

Така е 235, и за това отново трябва да се закопае Европа! Но пък Европа си го заслужава. От десетилетия е обслужващ персонал. Да прави своя армия и да се спира вече с това. Не знам на кой европеец му се плащат кредити за жилище и после да гледа същото в руини, но кредита си остава и банката ще го гони и него и децата му. За това европееца дали се сеща? Как мислите?

170

СВОЙ

преди 2 години

Нагли Американци!В момента Укро армията засилва обстрела на МИРНИТЕ граждани с цел да провокира Русия.Световният Жандарм е готов на всичко, за да направи Война!Европа трябва да разбере,че Жандарма трябва да се стопира ,да не се меси в Европейските дела.

169

UK ,NATO ,EU, USA

преди 2 години

Мхм.. запада има пари и благоденствие ,Русия и тем подобни тоталитарни образувания ньет. Глад и мизерия. На кой му трябва храна важно е армия да има.. муахаха Бог да пази майка България и евроатлантическите ценности. UK ,NATO ,EU ,USA

168

Анонимен

преди 2 години

Байгън ти от къде знаеш че руските сили ще тръгнат към Киев в следващите дни? Херо Мустафа на кристална топка ли ти гледа?

167

Ми5

преди 2 години

Не Русия е зло, а само нейното политическо ръководно умопомрачение!!!! Живях под руско робство 45 години и знам какъв потрес беше за нормалния човек. Но виж, войнстващият пр.ост.ак беше добре.

166

Анонимен

преди 2 години

На Бай Дън акъла си е тръгнал още преди години!

165

Анонимен

преди 2 години

231 а ужасяваща войнствена простащина, която стреля по деца в училищата, приема расизма и пребива само защото си черен или латинос, същата тая войнствена простащина която си мисли, че може да пуска бомби където си иска и да прави бежански вълни на когото й скимне, не те ли плаши? Защото мен ме ужасява!

164

Fallschirmspringer

преди 2 години

Появата на Байдън на 19 януари по телевизията,когато заплашваше Русия с катастрофални последствия и отговорност,ако тя нахлуе в Украйна, повдига въпроса защо Вашингтон не беше подведен под отговорност,когато нахлу в Афганистан и Ирак и когато свали властта в Украйна с цветна революция? Вашингтон нахлу в Украйна,а не Русия.Как така Русия, която все още не е нахлула никъде,трябва да носи отговорност? И как Байдън ще държи Русия отговорна и ще доведе русия до катострофални последствия.Мизерно

163

Анонимен

преди 2 години

В момента има голяма инфлация в САЩ цените летят нагоре ако не стане някой военен конфликт ги чака, рецесия по лоша от 30 те години затова се мъчат да, разпалват конфликти

162

Анонимен

преди 2 години

Кравари, тоя път може ли към обед, че в 3 още спим?

161

Анонимен

преди 2 години

223 ум та дръка си! И като украинците взривят ядрените си реактори кой ще избият? Защо май отговора е- себе си?! Ти да не мислиш че ядреното гориво го вадиш от реактора и го меткаш с прашката? Хора, може ли да давате акъл само при условие, че имате поне завършен 7ми клас. Моля!

160

Дааа

преди 2 години

Ужасяващата войнстваща про.ст.ащина от времето на соца се завръща с пълна сила! Бог да ни пази! Ама едва ли!

159

Напред, пролетарии

преди 2 години

Антиваксове от всички страни, обединявайте се, че ваксите ни таковаха лелките.

158

UK ,NATO ,EU, USA

преди 2 години

Добре ,че НАТО се застъпва за Украйна иначе досега да е изпепелена! Русия е единствената освен с. Корея държава ,която открито заявява ,че би използвала ядрено оръжие.

157

Анонимен

преди 2 години

нали беше на 16 февруари КАКВО СТАВА В ГЛАВАТА НА БАЙ БАЙДЪН

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 209 "те руските войници още от 21-ви август миналата година са до границата с Украйна." Защо има значителни сили от руски войници от 8!!! месеца на границата с Украйна? Нали Русия била за мир и да няма ескалация на напрежението?

155

Обективно

преди 2 години

Ако не бяхме в НАТО - досега да сме 16 та губерния! Крепостни - дал Бог!

154

Анонимен

преди 2 години

Деменцията пак му се е разхлабил някой болт

153

опааа

преди 2 години

украинците няма ,какво да губят а малко хора се замислят че те имат и ядрена опция 15 ядрени реактора ако взривят и половината става мазало.