50

Анонимен

преди 2 години

САЩ нямат повече интерес от НАТО. Защо им е да пазат Европа която няма вече нищо и не може повече да се развива без ресурси и без енергии. А САЩ имат всичко и са самодостатъчни, не толкова колкото Русия, но достатъчно.

49

В.

преди 2 години

Както винаги в основата на раздорите в Европа е Полша, която фактически е анексирала Украйна, която пък е разорена. Байдън има избори след по-малко от 2 години. Никога няма да започне война. По скоро ще предислоцира войски. А тихичко ще помоли Макарон да смъкне напрежението като същевременно му позволи да продаде малко военна продукция на Украйна. Европа не може пък да си позволи да има празна газова тръба тъй цената на енергията ще я разори.

48

Lubomir Nikolov

преди 2 години

атомни бомби срещу русия веднага

47

Анонимен

преди 2 години

След Афганистан идва ред на Балканите.

46

Анонимен

преди 2 години

Путин иска да се склони в *** ви тикви , аман от глупости и простотии .

45

Анонимен

преди 2 години

При новите развития на геополитическата ситуация, САЩ гледат на "младите европейци" (източна Европа) като на пасив, който отнема ресурси, а не като актив. САЩ винаги следват своите интереси.

44

Българин

преди 2 години

Ако някой мисли тия простотии горе че са статия - значи сме натурализирани американци!

43

Lebensraum

преди 2 години

Западна Европа и САЩ без нови пазари умират, САЩ без военна доминация е нищо. Европа има силна икономика и развити технологии за производство, но няма ресурси и енергия за заводите, няма територия да разположи нужното количество вятърни мелници и соларните панели за промишлеността. Тоест няма лебенсраум! А без лебенсраум няма лебен!

42

според мен

преди 2 години

запада е в паника, защото Путин не напада ***! Това щеше да даде огромен шанс на изтипосат Путин като злодей в собствените си страни и така да сринат авторитета му там! Макрон вчера навиваше Путин да навлезе в ***, Утре външната британска министърка ще се опита да направи това, а другата седмица Шолц ще се пробва. Ако Путин на нападне ***, както запада иска, то подозирам че на изборите наесен ще спечели Путин и американците пак ще твърдят че се намесва в изборите в САЩ другата година

41

Анонимен

преди 2 години

Ако Европа нападне, Русия наистина ще я превърне в ядрена пустиня. Европа защо иска да напада Русия? Да не би да няма ресурси, има ли нужда от ресурси и енергия Европа. Как са сметките за тока и отоплението.

40

Анонимен

преди 2 години

Путин е чисто зло. Нагъл диктатор, който се води от егото си, а народа му не живее така като би могъл с всички блага които има Русия.

39

Истината е ,

преди 2 години

...че 60% от българския отдел на Дойче Веле, са скрити агенти или техните наследници! Колкото до Румъния, затова и дръпнаха далеч напред, защото не искат да имат нищо общо с "Империята на злото"! Ние още ще си ровим из "блатото", заради такива като Радев!

38

Анонимен

преди 2 години

60% одобрение за НАТО в Румъния. Румъния,която през Втората световна война изпрати войски на източния фронт, под Сталинград,е страна победителка, а България , която дори не е обявявала война на СССР е победена страна. Да не говорим за Първата световна война, след като сме обявили неутралите, сме нападнати в Добруджа от Русия. И въпреки всичко 80% от българите сме русофили. Останалите са турци и роми.

37

Българин

преди 2 години

"Русия е слаба, бевепето и е колкото на Исландия, лесно ще ги бием руснаците." - *** се! Пак сме в неправилния съюз!

36

Анонимен

преди 2 години

За последните две години правителството на САЩ зае и изхарчи трилиони долари, каквито нямаше, а Федералният резерв неразумно вкара трилиони свежи долари във финансова система. Всичко щеше да бъде ОК, ако през 2018 г. Путин не беше показал анимационните си филмчета, на които САЩ много се смяха. Днес обаче никак не им е до смях.

35

Анонимен

преди 2 години

Много е вероятно всичко да е вече уговорено между Байдън и Путин, а нищо чудно и Байдън да е помолил Путин да постави този "ултиматум". Байдън ще каже на европейците - вижте какво, ние не искаме ядрена война, ние излизаме от НАТО и си гледаме нашите вътрешни проблеми, а вие се оправяйте и воювайте и налагайте санкции на Русия.

34

СССР

преди 2 години

Русия може да превърне Европа в ядрена пустиня за 30 минути, с най-новите хиперзвукови и космически оръжия!! Единствено добродушието и голямото сърце на президента Путин спира това да се случи!!

33

Анонимен

преди 2 години

Нефта може да стигне 150$. Цената на газта отново почва да расте.

32

Как се прави?

преди 2 години

. . . плаща значително по-малко от актуалните цени, както и за руското участие в разширяването на атомната електроцентрала "Пакш". Будапеща отказва да участва в дебат за засилване на унгарския ангажимент към НАТО.. . . ПОКАЗНО! ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СЕ ПРАВИ, БЕ МИЖИТУРКИ! Информирайте се за детските при раждане на трето дете! Ще ви помогна, близо 33000 евро! А знаете ли колко е е ДДС-то на стоките за първа необходимост? Е това трябва сами да направите, но под 10%!

31

Ха ха ха

преди 2 години

Ебатти измишльотината