29

полковник Колев

преди 2 години

САЩ и НАТО да се благодарят че не е жив Сталин....

28

Krom

преди 2 години

До Анонимен 53 - как, ще спре да изнася за Европа Лади и компютри ли?

27

Анонимен

преди 2 години

Русия вече премести войски в Беларус, паситата тръпнат като метереоложка с откраднат джип, купен от офшорка.

26

БПФ

преди 2 години

Хахахах, НАТО обгради Русия с военни бази и се доближи плътно до границите и, ама Русия нарушила доверието? Това сериозно ли?

25

Вернер фон Браун

преди 2 години

Леле тия българи колко са умни! Ракетен инженер до ракетния инженер, мила моя майно льо!Ако не бях аз, за директори на НАСА щяха все българи да избират!

24

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Путин да прибира армията, че става студено. Българските и румънски войски явно няма да се изтеглят от България и Румъния. Нито украинската армия от Украйна.

23

Krom

преди 2 години

Ето го и "Боби"! Закъсняваш, момче! 10.30 минава а още не си *** руски ди.рник днес. Ще ти намалят копейките, експерте!

22

Анонимен

преди 2 години

Руснаците могат да си позволят почивки, да ходят на море навсякъде и имоти купуват и във Великобритания и навсякъде. Хората имат държава и работят за нея. Ние тук чакаме на туризма и емигрантите да донесат

21

BayGanyo

преди 2 години

Има три водещи държави.Китайчета в близкото десетилетие ще измести САЩ в економически план. Основно производство идва от Китай, основни фабрики, заводи в Китай.Рашката не толково силна в производството си, но има добра ядерна силна и те с това се гордеят, силни.САЩ машина по произвоства на доллари. Ако не пари, незнам до къде са стигнали би. Но и при тях не е розово вътре в страната.Останалия свят е ***, *** и подмазачи. Възможно се откроява леко Индия.

20

до 31

преди 2 години

Нещо си объркал сметките и то доста. БВП на Индия не е нещо особено- горе-долу колкото това на Италия, Франция и значително по-малко от БВП на Великобритания, Германия, Япония. А, ако погледнем БВП на глава от населението, Индия и Китай са на дъното на света.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33: Е, и? русанак живее по д0бре от европееца защото има повече железа за убиване ?

18

Анонимен

преди 2 години

Чакаме мощния военно-технически (т.е. нехуманен) отговор на Джуджо.

17

До 31

преди 2 години

Айде провери си за домашно какви глупости си наговорил. Само Франция с население 20 пъти по-малко от Индия има GDP колкото Индия. Мерси. А GDP на САЩ e с 50% по-висок от този на КИтай. Ех, комунистическите мечти как западът нямал пари...

16

ти да видиш

преди 2 години

"Подобно на отговора на САЩ, отговорът на НАТО предлага серия от мерки за изграждане на доверие".По голяма глупост не може ли да напишете.....Някога "отговорът" на НАТО да е бил различен от "отговора" на САЩ?!?

15

до 27

преди 2 години

Надявам се се шегуваш... Защото е точно обратното.

14

Анонимен

преди 2 години

Голташка Русия не очакваше такава реакция. Наредила допотопните танкове по границите и водкаджийската армия, но НАТО има най-модерните противотанкови ракети и стелт изстребители 5-то поколение, аналог на които в Русия остана май само 1, а другите бета версии на летящите Москвич-и се разбиха отдавна.

13

Анонимен

преди 2 години

Само че украйна не ви е съдружник и въпросния член не важи.

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Мариус Куркински пасти да я яде пред американо-руското цирк! Мариус,да идиш да съ учиш у Двете Едно Посолство у "Изток" и у "Лозенец". Ова е Франкеншайово! Ова е лицемерие! Иеден крак ХАМЕРИХАНСКИ и друг крак ХАЙ ХАФТЕ (г)РУХСКИ ! Хафтеееееее. Сокерестеееее....Чорайбетоооооо. Циnrapa маnrapa. тактикаааааа....

11

Krom

преди 2 години

До какво мрънкат? - да? И какво ще направи "Господаря на Вселената" Путин сега с "развързани ръце"? А, да. Ще продължи да се точи на Украйна. Щото за повече му е мека п.шката.

10

Тити

преди 2 години

Нека руските *** да се развихрят .... сега !