35

Анонимен

преди 2 години

Борисов ще се върне на новите извънредни избори напролет.

34

радевщина в действие

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството и това логично води дo забатачване на всичко...

33

Анонимен

преди 2 години

Русофилството е воденичен камък на шията на България. Затова както преди, както и сега, така и в бъдеще ще сме последни по стандарт на живот в Европа !

32

Анонимен

преди 2 години

Тъпанарини, Бойко от една година не е на власт и още ви е дълбоко в гъъзягите.

31

Анонимен

преди 2 години

Боко вече е новия Плевнелиев, който от време на време да вадят от нафталина за непоискан коментар

30

Мишо

преди 2 години

Наглост и безочие присъщи на една пропаднала неграмотна Мутра! Борисов, ти си позор, срам, крадец и убиец. Жалко, че няма да те тикнат в затвора.

29

Анонимен

преди 2 години

Много е добре през демокрацията , един болт неможем да произведем , мизерия и беднотия е да за някои е добра , знаем за кои.

28

Анонимен

преди 2 години

Майко мила нагъл мутрокомунист говори за тоталитаризъм.

27

Анонимен

преди 2 години

Боко ханъм реве против комунизма, а в партията му пълно с дърти БКП-ци като се почне от него, мине се през Цвъчка Цвачева, Кърджалийската, Дуловската, Свинетка и продължиш нататък! В гроб са комунист до комуниста и има повече червени книжки събрани на едно място в гроб отколкото на съборите на БСП! Всеки гербер си е признавал, че е гепил червена книжка за да може партията да го издига въпреки некадърността им!

26

Анонимен

преди 2 години

Ако беше по "онова" време с снимките на чекмеджето, щеше да влезеш за доста време в затвора. Сега дрънкаш всякакви глупости и назначения от тебе гл.прокурор не те разследва.

25

АНОНИМЕН

преди 2 години

Понеже при теб цъфнахме, та вързахме. Ай ходи се .........!

24

Анонимен

преди 2 години

Един дърт комунист, плюе комунизма. ха,ха хааааааааа

23

Анонимен

преди 2 години

Многопрост народ, в демократична Европа да прави само мутренски тоталитаризъм и военна фатмашка диктатура. Децентрализирайте властта и направете пряка демокрация, бе, умници. Закрийте президентството и парламента и се управлявайте само на местно ниво.

22

Анонимен

преди 2 години

Седнал комуниста да се жалва за комунизма, хаха. Абе ако не беше комунизма и да се въргаляш в чаршавите на бай Тошко щеше да си останеш просто овчарче! Или най голямата ти болка е, че ти обещаваха светло бъдеще ако всяка вечер се пускаш на бившия първи, а накрая те оставиха само с червена книжка в джоба? Марш от общественото пространство, стига си го замърсявал с комунистическите си напъни!

21

Ти затова ли

преди 2 години

Стана член на БКП? И намрази тоталитаризма като същност на едноличното управление.

20

Асан

преди 2 години

Тиквата е дърт комунист пази си още партийната книжка от БКП :)))

19

аз

преди 2 години

До Зозо - всичко има, и пари има, само че са в "чекмеджето"!

18

Анонимен

преди 2 години

Така е Бойко Борисов е поредния руски диктатор който ни изъочваше държавата и ресурсите 12г. да не говорим че натрупа заеми над 50 милиарда евро !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Абе льохман, за 12 години ни заби на дъното. Виж на кое място сме във всички класации. Това Европа и Света ти го казват мошеннико. И някой да ти прочете какво пишат за жената на твоя любимец Гешев...:)))

16

Гулаг

преди 2 години

Най-големият комунист се изказва срещу комунизма. Отрочето на ДС и БКП 12 години ни пази от комунистите и сега продължават да ни го показват в такива евтини публикацийки, аха да не го забравим. Ама ние помним. Няма да го забравим.