63

Анонимен

преди 2 години

А стига ФЕ, доживях. Чуек да не излезе за 2 часа. Боже чудо, публикуваха нещо си... как тъй. Кой се смили.

62

Анонимен

преди 2 години

Да не се радваме предварително, защото Клаус Шеаб каза, че няма да притежаваме нищо и ще сме щастливи от този факт... да не забравяме и, че с навлизането на роботизацията милярди, а не милиони хора ще станат излишни. Защо ли? Ами защото всяка монотонно повтаряща се физическа дейност, включително интелектуална, ще се извършва от машина. Просто станахме излишни за елита... :)

61

Анонимен

преди 2 години

Да не се радва ваше предварително, защото Клаус Шеаб каза, че няма да притежаваме нищо и ще сме щастливи от този факт... да не забравяме и, че с навлизането на роботизацията милярди, а не милиони хора ще станат излишни. Защо ли? Ами защото всяка монотонно повтаряща се физическа дейност, включително интелектуална, ще се извършва от машина. Просто станахме излишни за елита... :)

60

Наблюдател

преди 2 години

Нека приветстваме "демократичните" медии!Виждате само какво очевидни лъжи има в тази статия! Първо лъжат, че шофьорите били стотици, после лъжат че били маргинална група и накрая за капак обявяват че техния съюз на превозвачите не ги подкрепял? Когато членовете на един съюз стачкуват означава, че и съюза стачкува. Хората правят съюза, а не белите якички в офиса. И от кога е забранено да стачкуваш, ако си ваксиниран??

59

От Берлин

преди 2 години

До 55 Абсолютно вярно!

58

Анонимен

преди 2 години

Протеста с започнал само седмица, след въвеждане на поредното безумие на управляващите . Какви 90% да са ваксинирани от шофьорите, като по данни 80 % са ваксинирани в страната? Поредната лъжа на подпупните медии. И не само шофьори на камиони участват , има и много автомобили, и хиляди подкрепят това шествие. Адмирации за протестиращите!

57

Анонимен

преди 2 години

Шофьори, какво друго да очакваш!

56

МАЙОРА

преди 2 години

Всеки втори българин и руснак в Канада става шофьор! Не се учудвайте на празните източноевропейски кратуни!

55

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по-зрелищно от цирка Ковид и от овцете, които над 2 години бяха напълно послушни и изпълняваха всякакви ненормални заповеди!

54

Анонимен

преди 2 години

Първо ще бъдат заменени лекарите и програмистите. - професии, в които, както казах, НЕ СЕ РАБОТИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ. Диагностиката на болест и програмирането вече са обикновена рутина.

53

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха "стотици шофьори"... ХИЛЯДИ СА!!! И не са само шофьори! Масово другите хора ги подкрепят и се включват в протеста! А само една от коланата е над 100 км! И това, че 90% били набодени, не означава, че набодените седят вкъщи на дивана, а напротив - и те видяха, че ги лъжат с топла бира и започнаха да протестират! А техният вожд явно е бил ученик на същите служби, при които е бил простокиро, че гледам същите мурафети прилага - като стане напечено и бяга да се крие в карантина.

52

Хан Тервел

преди 2 години

Какви стотици бе платени журналисти(мисля,че журналисти трябва да излезе с*** понеже е *** дума).36 000 (тридесет и шест хиляди) са заявили участие в протеста!!! Хиляди хора стоят по магистралите на студа и ги приветстват с развети канадски знамена... Вие интернет нямате ли?

51

Анонимен

преди 2 години

Шмекера от Халифакс да хваща под мишница баничарката и кокорчо,и газ ухилен до уши,към Канада.

50

Анонимен

преди 2 години

Както обикновено, най-неграмотните и малобройните викат най-силно.

49

Мангъра

преди 2 години

Тираджиите и бакшишите са първите, които ще бъдат заменени с навлизане на роботизацията по-мащабно, защото са супер интелЕгентни рийш ли и са неудобни за световния елит. То всъщност замяната е започнал вече де, просто все още не е мащабна. Иначе вие си протестирайте, не пречите на никого :Д

48

Анонимен

преди 2 години

До Янко Антивакс "Смешен, стандартната дължина на един прицеп е 13,7 м. Какви 50 м.те гонят бе игленик? Май пак си друсан с онзи шит на Пфайзер?" А около тоя прицеп нещо трябва ли да има дистанция до следващия прицеп, или те карат закачени на влакче? Ето ви демонстрация на "съобразителността" на "шофьорите". Янко добре я демонстрира. В реално време. Затова става само да върти геврека, а не за лекар, програмост или инженер.

47

негласуващ

преди 2 години

Пролетарии от всички страни съединявайте се!На борба срещу фашизма и капитализма!

46

Анонимен

преди 2 години

До Име "Критичното мислене няма нищо общо с професията." Има. Затова някои стават за професии, където решаването на сложни проблеми е част от професията, а други въртят геврека.

45

Браво

преди 2 години

*** държавници вече ще предизвикат революция с тяхната глупост и невежие !

44

Име

преди 2 години

До 15, Критичното мислене няма нищо общо с професията.