97

Диана

преди 2 години

До Анонимен98 Така ли било, бе?!..Я виж ти, значи...Ц-Ц-Ц..И от какво са ви боляли душите, я да чуем! Без общи приказки, БСП! Общи приказки на пазара! Вие изобщо нямате души, че да ви болят - изгонихте 2 млн. хора от родината си, хлябът им горчал..Гледай да не ви загорчи нещо друго, че тогава става лошо, значи..

96

Оппааа

преди 2 години

Комунистическите кланове се разцепиха в очакване на плячката от Киро

95

1

преди 2 години

От салатата от думи, която тоя безполезник е надробил, разбрах, че скоро мораториума ще падне, цените ще се качат, а неговото правителство ще се "надява", че това няма да е проблем (защото нито предлага някакви решения, нито изглежда да има контрол върху случващото се). Не, че не знаех, че това ще се случи, все пак такива като мен ви предупреждаваха още по време на преврата на Фигуранта какво се цели и ви чака. По-любопитен съм какво ще направи този път "най-интелигентната" нация.

94

Анонимен

преди 2 години

И за децата стана ясно, че всяко управление е по-добро щом е различно от ГЕРБ и Бойко Борисов. Затова и няма протести. Защо да връщаме най-лошото управление на България, което ни тровеше от 2009 година?

93

Состин

преди 2 години

Киро язовиро казва на избирателите си, че ще го лапат яко, това казва. Избирателите му обаче са бавежи и само се еядват че са свалили Бойко, но като им дойдат сметките за тока ще видят кой кой е в българския поп фолк. Да ви е честита промяната.

92

Габи

преди 2 години

До 89 Сега няма протести, защото няма кой да плаща. Интересите на Божков скоро ще бъдат уважени от новите и той не дава пари за протести. Това,че нищо не е наред личи от увеличаване на тъмните градове, гладуващите и мръзнещи хора.

91

Анонимен

преди 2 години

Гешев е виновен, трябва да се отстрани

90

Анонимен

преди 2 години

Усещате ли как на лято цената на тока ще се удвои, на газта ще стане като на бензина, а на бензина като на ракията, нафтата ще струва колкото 12г уиски, а Кирчо ще ходи да пасе гъски по Канада щото никой няма да го търпи дълго при тези условия!

89

Доволен със заеми

преди 2 години

Тази година двойни цени, догодина двойни заплати.

88

Kireto Kanadski

преди 2 години

Гешев и КЕВР са последната преграда да се случи продължаването на промяната!Аз съм толкоз т,ъп,че си го казвам направо!Все ми е тая живи ли сте и има ли какво да ядете и ще има ли с какво да се топлите!Важни са ми поръчките,които ми осигуриха това място!А те са вся власт Советам,Гешев на бе,силката,КЕВР,ББР и всичко що е власт и държава в наште кунки, да си върнем наште момчета олигарсите на местото им, а тез дето не са опандизени все още, да си правят пачката с токът, а Македония в ЕС,АНАДЪНМУ?

87

Анонимен

преди 2 години

През 2018 година Бойко Борисов предоговори начина за определяне на цената на газа и затова сега плащаме много по-скъпо газ. Дотогава цената на газа беше на база цената на нефта и можеше и сега да е така. Хайде тичайте да протестирате против Петков, че Бойко Борисов ни договори по-скъп газ.

86

Диана

преди 2 години

До Анонимен89 Хайде стига манипулации, БСП! Фактът, че сега, когато наистина сме зле, няма протести, говори само, че превратът на БСП се е състоял и никой друг няма намерение да прави нов преврат за момента...Ние действаме направо с калашника в парламента - всичките БСПари ги сваляме от веднъж, значи, не ни трябва цяла година..Това си го просите и престанете да бъдете нагли, че може и да си го изпросите, значи..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

85

Анонимен

преди 2 години

По времето на Борисов имахме какво да ядем но хляба ни горчеше, душите ни бяха болни

84

Бййкккйх

преди 2 години

Трябва да наложим глоба на премиера независимо кой е той за да започне да си върши работата по добре и за народа

83

аа

преди 2 години

Човека с коремните преси спря да говори да не БИ ДА Е ДОШЛО БЛАГОДЕНСТВИЕ

82

да живей!

преди 2 години

Ленин, Сталин, Димитров, Въъълко Червенков, Живков, РАДЕВ... да живей, живей труда .... протестърите да ходят да копаят за ВТОРИ МОСТ над Дунава, за магистралата Ботевград-Враца-Шумен, за тунела под Балкана, ако искат и под Ламанш... аз не!

81

Анонимен

преди 2 години

Превод: Не зависи от мен да избера състава на КЕВР, нищо не може да се направи по сегашните цени на тока и газта и мораториума като падне цената ще се качи. Т'ва е положението дгд на всички и продължаваме промяната!

80

Елементарно

преди 2 години

Тази година двойни цени, догодина двойни заплати.

79

Анонимен

преди 2 години

Скоро очаквайте двойни сметки, независимо че сте гласували за Кирчо и Асена

78

Христо Христов

преди 2 години

Лъже като дъ'рт европеец. Падането на мораториума означава европейски цени - от тези дето брюкселските психопатдиктатори осигуриха.