101

БУСТЯ БОПЕЙКИН

преди 2 години

Ваксинирани Гриндери обикалят без маски, със зелен сертификат, разнасят китайската чума най-безотговорно, заразяват бабите и дядовците си, със зелен сертификат. Агресират, скоро сигурно ще убият някой от злоба, в умопомрачението си.

100

мда

преди 2 години

Тоя *** ли ще ми каже колко да се бода.

99

До 94

преди 2 години

Всъщност той има даже и правнеци. Лично познавам внук му. НЕ ЛЪЖИ!

98

Срещу ковид

преди 2 години

Най-сигурна е доживотната карантина за такива като теб, петрунов.

97

Анонимен

преди 2 години

Тоя що се излага. Да му отнемат титлата и да се приключва.

96

Анонимен

преди 2 години

Като няма рекорд у нас да го сложат като първа новина, се пуска тази изтъркана плоча. Народът или трябва да се плаши с рекорди, или да му се внушават абстрактни страхове. Най-важното явно е стрес да има, такава политика се прокарва през "новинарските" сайтове.

95

бустер

преди 2 години

Нападаме Русия и слагаме край на епидемията у нас.

94

До 101

преди 2 години

Нали си ваксиниран и предпазен бе плъх. Що те е страх от неваксинираните?

93

до 81

преди 2 години

Всъщност всякакви странни примери има. Това, което е правил баща й е леко изчанчено. Все едно е смятал, че вирусите не са опасни, иначе няма логика да заразява децата умишлено.

92

Куш Гриби

преди 2 години

Някой може ли да ми каже как изведнъж започнаха да отпускат мерките и да говорят за Кови, като за грип при .. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ... НАЙ-ГОЛЕМИ БРОЙКИ НОВОЗАРАЗЕНИ?

91

Цъ

преди 2 години

И двойно ваксаните около мен го карат тежко и с антибиотици, щото много се влошиха. Факт.

90

Пейчо

преди 2 години

За Ко..ви..ди...при и му..ми.и всеки месец и то задължително!

89

xaxsasбв

преди 2 години

До 92 - Защо продължаваш да дезинформираш народа? Във Франция държавата се тресе от протести, Макрон се е покрил, целия народ го нарича хомо-едикакъвси, има по 500,000 болни на ден, а мерките радат не защото народа е послушен, а защото народа в пряк текст започна да иска оставката на правителството и Макрон е толкова уплашен, че на пресконференцията изпрати Жан Касто. Не ти ли е странно, че в България където сме 4 пъти по-малко ваксинирани има по 5 пъти по-малко болни на милион на ден?

88

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните антиваксари в България ходят без маски и разнасят ковида из цялата страна така заразяват нас интелигентните българи с омикрон

87

До 94

преди 2 години

НЕ ЛЪЖИ! ИМА ВЕЧЕ И ВНУЦИ!

86

noname

преди 2 години

Академик да не прави разлика между имунизация и ваксинация, голям смях.

85

!ДВОЙНА МЕДИЦИНА!

преди 2 години

"По думите му колкото повече ваксинирани хора има, толкова по-малко мутации ще има." ХАЙДЕ ДА СЕДНАТ "ПРОФЕСОРИТЕ" И ДА СЕ РАЗБЕРАТ - ЕДНИ КАЗВАТ, ЧЕ МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ, В СЛУЧАЯ, Е ПРИЧИНАТА ЗА ОПАСНИТЕ МУТАЦИИ (ПОНЕЖЕ ВИРУСА ЗАОБИКАЛЯ АНТИТЕЛАТА), А ТОЗИ ПЪК ТВЪРДИ ТОЧНО ОБРАТНОТО. ТЕ НЕ УЧАТ ЛИ ПО ЕДНИ И СЪЩИ КНИГИ ИЛИ ПРОСТО СЕ ГЪБАРКАТ С НАС, 'НЕУКИТЕ'?

84

Петрунко,

преди 2 години

Пиле шарено, НЕ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ В АПТЕКИТЕ НЕ ДАВАТ АНТИБИОТИК БЕЗ РЕЦЕПТА?!? БЕЗОТГОВОРНО Е ЛИПСАТА НА ЛЕЧЕНИЕ- ДАВАТ САМО ВИТАМИНИ, КОЕТО Е КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНО, А КОГАТО СЕ ВЛОШАТ СЛЕД 5 ДНИ - - ДЖИПИТО ИМ ИЗПИСВА НАЙ- СИЛНИТЕ АНТИБИОТИЦИ И ДОРИ ДВА. ЕТО ТОВА Е БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ НА НЯКОИ ДОКТОРЯ!

83

До xaxsasбв

преди 2 години

Да, така е. Освен това изглежда, че т.нар. омикрон е масов ковид при ваксинираните, а не някакъв нов вариант, както го представят. Връзва се на 100% с дефиницията на АДЕ, когато вирусите заразяват по-лесно клетката като проникват в нея чрез антителата, които циркулират в кръвообращението.

82

Анонимен

преди 2 години

За 2 години едва около 30% са решили да се ваксинират, въпреки агресивната реклама и плашене то. Как очаква тоя дедко всяка година да се ваксинират по 60%?! Това е очевидно нереално. Който иска, да го прави, но да тръби от сутрин до вечер едно и също винаги дава обратен резултат