74

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън каза , че трябва да се научим да живеем с този вирус. Във Великобритания отменят безсмисления "зелен сертификат", маските и т.н. Абе, хора, замислете се малко какво е всичко това, което се случва, и си направете съответните изводи.

73

Пейййй... сърце!

преди 2 години

Три танкиста три веслых друга. Экипаж машины боевой! Три танкиста три веслых друга. Экипаж машины боевой!

72

Така е

преди 2 години

Като няма кой да им скръцне със зъби- беззаконие и своеволие. За народа е ясно че на никого не му дреме и си ходи по кръчмите и дискотеки. Пълен карнавал. Страхотно управление адмирации..

71

Анонимен

преди 2 години

Гербавите се справяха много по-добре. Създадоха се зелени коридори за възрастни в определен час, спазваха си се мерките и всичко беше нормално. Сега за едни га.щи и маратонки трябва да пътувам от единия край на града до другия в Кауфланда. По-голяма тъ.потия тия не измислиха...А там вирусът дебне на промоцийките, където са човек върху човека.

70

Анонимен

преди 2 години

Хахаха :) какъв словесен напън. Пуснах сълза.

69

Анонимен

преди 2 години

А любимата му Дулсинея Сачева кви е изгукала по въпроса?

68

Кики

преди 2 години

Икономиката на сервитьори , маникюристки,охранители и калинки.Икономиката на мафията , Биби банкянски и Алибегов.

67

Анонимен

преди 2 години

Моля иглениците да не ми казват кой ще получава пари от моите данъци.Като искате да друсате гьобеци и да ядете престояла от седмица манджа - моля, но не с моите данъци

66

До 71

преди 2 години

Защо трябва да подкрепям бранш, който му намалиха ДДС-то и той качи цените?Бранш, който има хигиена нулева.Бранш, който готви гнусни манджорлязи.Бранш, който кара момичета да ходят с поли до сливиците.И? Що?

65

Анонимен

преди 2 години

ваксинираните, нямаме проблем с вас неваксинираните,така че си живейте живота ,както искате ,само не ни казвайте на нас как да живеем и кой трябва да си затваря бизнеса.

64

НЕ НА МАСКИТЕ!

преди 2 години

ДОЛУ МАСКАТА И СЕРТИФИКАТИТЕ!

63

Чичо

преди 2 години

В България винаги сме страдали от липсата на солидарност.Вижте как е в другите държави.Протестира един бранш и другите веднага застават зад гърба му.Тука злобно коментираме цените в заведенията.Те ли са ви проблема бе потурковци?Това,че ви третират като роби не ви пречи нали?Важното е салатата и ракията да са евтини и на Вуте да му е зле.Робска нация с робско мислене!!!

62

Тия ме кефят

преди 2 години

Бой по слугите на чорапа! Стигат им 8 месеца. Видяхме ги какво могат. Да се махат! Дойдоха на власт с манипулацията на САМО машинното гласуване, репресийте и издевателствата на милиционера Чашков, лъжите и фалшификациите за управлението на Борисов. Дойдоха американските ***, за да продадат България на македонските родоотстъпници. Дойдоха да провокират демокрацията, да прекроят конституцията, да отнемат независимостта на съдебната власт и прокуратурата. Това ли е промяната?

61

До 64

преди 2 години

Ние проблеми нямаме! Ние си работим и не искаме да плащаме подкрепа за безработни, неграмотни, некадърни твои роднини, които работят в ресторанти, понеже ти си вакса... Не е трудно за схващане, ако си образован. Ама иглениците не са...

60

:-)

преди 2 години

Единствени получихте 9% ДДС, но това го забравихте. Препълнени заведения, ДДС намален, цените нагоре. Имаме рекордна заболеваемост - да беше лято - на открито ОК. В момента кина, театри, заведения - места където се събират хора не е ОК. Само да ги питам математиците от бранша - от 8 Март 2020, до кога са 3 години?

59

Анонимен

преди 2 години

За 12 години ГЕРБ откраднаха милиарди. Сега просто плащане цената на откраднатото. Преди народът да ги изхвърли от властта, обаче си сложиха Гешев за да им пази гърба.

58

О...йе

преди 2 години

Три танкиста выпили по триста! Екипаж веселый молодой!

57

Анонимен

преди 2 години

Тея па за какво пищтят не мога да разбера

56

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам,че антиваксърите се дразнят ,че заведенията работят ,хотелите работят,че хората ходят по почивки и всички са им виновни. Ваксинираните са им проблем ,че виждаш ли ние ги заразяваме тях неваксинираните. Какво искате,нали си седите вкъщи,не ходите никъде,защото се плашите от нас ваксинираните и се дразните ,че хората работят и живеят. Нали си пиете ракията у дома ,какъв ви е проблемът ,не разбирам .

55

Лекар

преди 2 години

Мен това кво ме бърка