161

НЕ Е РЕКОРД В %

преди 2 години

25.11.2020 г. - " През изминалото денонощие в страната са установени 4382 нови случая на коронавирусна инфекция. Направени са 10 474 теста. Това прави почти 42 %. "

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 "И за кое не е прав Мангъра" МАнгъра не е познал НИТО ВЕДНЪЖ, когато се опита да направи ТОЧНА прогноза за каквото и да било във връзка с вируса. НИТО ВЕДНЪЖ. Това, за един уж експерт е катастрофа. Той май затова и не си къса дипломата - може и да няма такава.

159

Анонимен

преди 2 години

Кранче за чешмата не можах да си купя в кварталния магазин, нямам амулет. Ще се повозя в градския транспорт до Кауфланда, където са човек връз човека да си купя. Там може и едене и пиене, и презервативи и ел. уреди също да си вземеш безпрепятствено...Вирусчето си има график и набляга на промоцийките. Смешници жалки...Ето заради това ще расте бройката, защото това го е измислил "смел борец" от първите редици.

158

Анонимен

преди 2 години

Тези статистики са за наркоманите - да ги надъхват колко са умни, че иначе ще полудеят. На останалите не им пука и си живеят живота.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 "Все тая кой е, всички обслужват на Козяк интересите." Странно, че Кирето си го избра баш Фигуранта, а пък него си го избра баш Решетников, но ДС драскачите все ги кара на внушенията, че Кирето бил "западен" избор.

156

Анонимен

преди 2 години

Нямаме здравен министър. Никой не е виждал пдевдо-професорката в МЗ. Явно се скрила някъде и прави делавери

155

Анонимен

преди 2 години

На никой не му пука, защото "секи сам си преценя". Всеки си стяга куфарите и се изнася

154

Анонимен

преди 2 години

Премиера е пълен безхаберник. Хората умират голяма работа, това не е Канада че да има мерки. Нали си *** милярдите това е важно

153

Анонимен

преди 2 години

Правилна е аритметиката, ако бяха 100 хил теста, сигурно щяха за са 20 хиляди...Има време и това ще стане.

152

Анонимен

преди 2 години

До ПП аз съм ги кръстил Поредните П_Д_Ли предполагам се досещате. Все тая кой е, всички обслужват на Козяк интересите.

151

Анонимен

преди 2 години

И защо слагаш минус. Отговори, какво те пази хвърчащата зелена бележка и не е ли равносилно чесън в торбичка против уроки да си носиш в джобчето и да се опазиш? Къде е нормалната човешка логика бре, или се е изпарила от чудотворния еликсир...

150

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ГРИПА К19 ПОВТАРЯ И ПОТРЕТВА ДОКАТО ИЗКАРАШ ЦЯЛАТА ГРЪЦКА АЗБУКА.

149

Анонимен

преди 2 години

Рекорди - мрекорди... На кой му пука?!

148

ПП

преди 2 години

Погромът продължава

147

Анонимен

преди 2 години

И за кое не е прав Мангъра, че за 2 години дори с къртене на пейки, КПП-та, зелени и пенбени коридори, а другаде имаше и балъци, които със СМС излизаха с вечерен час, какво се промени. Стъкмистиката си върви, вирусчето също, и така до края на света...

146

Фики Файзера

преди 2 години

ТИииииии, оФца, стресни се. Сега е момента за абонамента

145

Shshs

преди 2 години

Продължавам да наблюдавам една и съща тенденция вече половин година. Независимо дали има 1000 или 10,000 болни смъртността не мърда. Всеки ден е 80-110 човека с изключение но вторниците когато сумарно вадят някакви бройки от неделя и стакмистиката е за 2 дни... Няма никаква връзка между брой заболели и брой умрели. Ъпсурдно е да се говори за умрели от Ковид вместо да се гледа на хората като умрели с ковид. Намирисва на поръчков психически тормоз/терор над населението.

144

Анонимен

преди 2 години

Докато тия със зеления амулет се врат и влизат навсякъде и сеят заразата и мислят, че са богоизбрани какво и кога ще се промени....А пък колко ли са тия и с фалшивата хвърчаща бележка. Докато други се бъкат по големите хранителните вериги, защото не сертифицирани не могат да влязат в кварталния магазин, защото видите ли е опасно. Затова сме на това дередже...

143

До 183

преди 2 години

Хайде овчице, дай абоката да ти сложим 8ма доза, нищо, че няма да те спаси от короната!

142

ГРОБАР

преди 2 години

КОЙТО ОЩЕ НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ ДА СИ ТЪРСИ ПАРЦЕЛ.