308

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Браво на ИТН -- и те като Възраждане са реалисти и смята ,че хората трябва да имат свободеб избор ! Ваксини има колкото се иска за всички ,който иска да се ваксинира да се ваксинира ,кой на кого пренасял и как го карал са шменти капели,НО истината е една ,че когато българин се разболее първо го лекуват във къщи по телефона докато е втаса и чак тогава той има право на болница и тогава вече е късно от там и високата смъртност от това че във България лечението е късно и обречено !

307

Анонимен

преди 2 години

зелен сертификат за всички - БРАВО на Кирето, ша гласуам за тебе Кире

306

Анонимен

преди 2 години

До ставате чобани, дотук добре ама за да има чобани трябва и овце.то чобани как да е но вълците са проблема. Овце дал господ.

305

Анонимен

преди 2 години

До ставате чобани, дотук добре ама за да има чобани трябва и овце.то чобани как да е но вълците са проблема. Овце дал господ.

304

Udan

преди 2 години

Ваксинираните зомбита се увеличават и е време за отстрел на заразоносителите гои!

303

Добър вечер

преди 2 години

Ик както преди съм казвал, пак ще повторя : И лека полека нещата отиват на бой.... Тея "новите" управляващи май не схващат, че са между *** и наковалнята? Продали са се (че и Нас също) за да свършат мръсната работа на "онези" манипулатори, без да са си направили сметката, какъв дебел ще ги "ядат"!!! Първо от Нас, после ако е останало нещо от тях, ще го гризнат "дървото" от "Инвеститорите" си.... 534

302

САМО ТАКА

преди 2 години

За пореден път ИТН защитиха възгледите ми в парламента ! Много достойна позиция ! Не на ваксините ! Не на сертификатите ! Не на ограниченията ! Не на фашизма и дискриминацията ! Истината е, че това което се опитва К.Петков е да изнуди и рекетира народа. Заявявам го ясно : Няма да се ваксинирам ! ПРИЕМЕТЕ ИНФОРМИРАНИЯ МИ ОТКАЗ !

301

Анонимен

преди 2 години

Браво на Чорбанов!!!! А платените *** тук и по другите форуми които агитират за ковид фашизма, маски и инжекции считате ли че си заслужава мръсните 100 лв на ден които ви плащат за гнусотата която вършите? Та нали и вашите роднини, бащи, майки дядовци, баби, деца ще страдат от този фашизъм? Не е ли по достойно и честно да се откажаете то тези кървави пари да се върнем към нормалния живот и да работите нещо достойно от което няма да се срамувате един ден?

300

по Стивън Кинг

преди 2 години

Какво се заядохте с доц. Чорбанов? Той е депутат и само огласява позицията на ИТН. Правилна позиция между другото. всичко в момента е цъфнало и вързало..Кирчо..се хваща най-напред за "зеления сертификат"!!!! Това ми напомня филма.."Зеленият път". Май..затова и го наложиха за Премиер..тада започне ваксинацията..за наше добро разбира се...доброволно..по убеждение..разбириш ли!

299

От Америка с любов

преди 2 години

Тук има 20 щат-а + в които е забранено да се говори за така нареченета "пандемия " !!! Всичко си е нормално !!! Живота тече няма маски дезинфектанти и зелени сертификати !!! Скоро и в другите щати ще се преустанови тази истерия която всъщност е доста по ниска от европейското ниво !!! Та питането ми е , защо тука може а в Европа НЕ ?!

298

д-р Мънгарсон

преди 2 години

Тоя направи ли ваксината или цоца кинти от бюджета? Копейката е с пълен курс, и сега се прай на ударен, че не можел да влезе да си накупи книги...те па едни книги сега...

297

Послание

преди 2 години

Поздравления за ръководството на Парламента. Постави нови знамена на сградите си. Това е важно послание! Истински патриоти! Държавници!Само на правосъдната министърка да се обърне внимание да не се снима на фона на неправилно поставени знамена на РБ и ЕС.

296

д-р Мънгарсон

преди 2 години

Ще..ще...и бустерче накрая... Личат си отдалеч плоските глави!

295

Анонимен

преди 2 години

До *** Да не би разните професорки дето ходят всеки ден по студията да са много умни. Могат ли да работят на компютър. Съмнява ме. Дали са им опорки и повтарят едни и същи неща които хората също са прочели. По компетентните веднага си личат но са единици за съжаление. Повечето гледат да са политкоректни. Надежда всяка тука оставете.....

294

Анонимен

преди 2 години

Няма пандемия при 1000 зпразени на ден. Това е факт. Другото са лъжи за продажби на ваксини и кредити на фалирали фирми и цели държави.

293

До "няма страшн

преди 2 години

Казаха че бустерната доза ще е на два месеца !!! На шест нямало ефект ... Мухахахахахахахахахаха

292

334

преди 2 години

Е, заради тази ви позиция доста ваши гласоподаватели се оттеглиха. Редовно интервюирате един откачен "лекар", който по-скоро е лаборант от Бургас, който продължава да твърди, че НЯМА ковидепидемия.

291

Няма страшно

преди 2 години

Само по едно бустерче на всеки 6 месеца. След десетото ще свикнете и ще ходите под строй за следващото.

290

Анонимен

преди 2 години

Великата инквизиция днеска ще натроши канчето на льотчика. За жалост ще ни жигосват като телета.

289

ПО ДЕЛАТА ИМ

преди 2 години

ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ. Другото е ала-бала..