41

Анонимен

преди 2 години

Ще дойде момента, в който да кажат истината - преболедуването изгражда много по-добър имунитет. Аз ен съм чул преболедувал да пренася и да заразява другите.

40

не, не е!

преди 2 години

Преболедуването изгражда имунитет. А инжектирането с експерименталните препарати нищо не изгражда, няма никаква полза от него. освен дилърката Урсула да си направи сделките.

39

Анонимен

преди 2 години

100% Мангъров! Какво стана, че започнахте да преповтаряте доц. Мангъров?

38

до 13

преди 2 години

До Но комент - ""Преболедувалите пациенти не трябва да се ваксинират."....Проблема е, че и този хитрец на копанка, брои за изкарали витуса и получили имунна защита, само тия които са ги интубирали или вкарали в болница за да допринесат за цицане на ковид фондовете. А всъщност много и много повече хора са го изкарали, но никой не им признава тестовете за антитела, нито пък се разработват по-надеждни тестове по въпроса

37

Селчо

преди 2 години

Горе доле добре се е изказал професор Петров.

36

Анонимен

преди 2 години

До Програмист---"Само дето след ваксинация няма пост-ковид синдорм". При мен пост-ковид синдрома е, че почнах да държа повече на алкохол. Преди от 400 гр. водка ставах труп. След като изкарах ковида почнах да пия по литър и дори на сутринта нямам махмурлук. Баси вируса. Вероятно и производителите на спиртни напитки са участвали в разработката му :)

35

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането е абсолютно безсмислено.

34

Анонимен

преди 2 години

До Еврика. Прочете ли статията или само заглавието.

33

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ: НАДЕЖДА ВСЯКА ЗАБРАВЕТЕ ОТ СВЕТАТА ВАКСИНА ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ!

32

Анонимен

преди 2 години

А така хубаво започна. Викам ето един професор, който ще се хареса на антиваксърите. Но уви, Мангъров е все още самотен.

31

до 4

преди 2 години

След това изказване Викторчо със сигурност няма да иска да говори с него.той си е за боцкане ако трябва през месец.Горкият ми той,а ми беше симпатичен...

30

Евроатлантик

преди 2 години

Урсула и Пфайзер наредиха да се ваксинираме с повече дози,така че те трябва да се слушат.

29

мислещ

преди 2 години

Как ще избегнем точно следваща вълна, след като се ваксинираме всички?? Като Германия и Великобритания ли, или още по-зле ?

28

!

преди 2 години

Глупости, по телевизията казаха точно обратното. Време е всякакви такива антиваксери да спрат да им дават гласност. Ваксинацията е единственият начин за спасяване на човешки живот.

27

Анонимен

преди 2 години

"Смятам, че ако ще се въвежда зелен сертификат само за Парламента или Министерския съвет, или за други държавни учреждения само, няма смисъл. Ако се въвежда - той трябва да е задължителен за цялата държава." Ей тъкмо си викам ,един професор да каже нещо истинско ,но с това за сертификата ми падна в очите ,явно пак удобно се пропуска ,че тоя сертификат освен за дискриминация и натиск за ваксина ,няма йикаква медицинска стойност .И професора би трябвало да го знае.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако сегашният тренд продължи със същото темпо, в един "прекрасен" момент линията на ваксиниране на всеки 3м /и евентуално дори по-често/, ще натовари имунната система до степен на отказ, като ще се получи "пресечна точка" на линиите на ваксинационна и естествена защита, в който случай дали си ваксиниран или не ще изгуби всякакво значение. Какъв е този вирус и откъде дойде? Времето на този въпрос наближава.

25

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕБОЛЕДУВАНЕТО НА КОВИД Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВАКСИНАЦИЯ, ЗАЩОТО ОРГАНИЗМА РАЗВИВА ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА! НО ТОВА НЯМА ДА СПРЕ БИЛИ ДА ВАКСИНИРА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ, ЗАЩОТО ЦЕЛТА НА КОВИД БИЛИ КРИЗАТА НЕ Е ДА СЕ ПОДОБРИ ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА А НА ПЛАНЕТАТА!

24

Анонимен

преди 2 години

Това изобщо не е вярно. Преболедуването от ковид ви дава доживотен имунитет. Ваксинацията ви навлича сериозна вреда на здравето поради шиповия протеин, който е токсичен. Също така разликата е, че преболедуването ви дава имунитет за цялото семейство коронавируси тоест сте защитени от всеки следващ щам, докато "ваксината" (уж) ви предвазва само от ковид-19. Това е елементарна наука. Такива като този горе трябва да си скъсат дипломите.

23

Анонимен

преди 2 години

Малко по малко истината ще изплува. И не, не е еквивалент на ваксинацията. Най-малко, защото ваксините не са истински.

22

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Професор Петров, а защо тогава сертификат се дава единствено при нива на антителата над 15 пъти над нормата? В медицината или имаш антитела или нямаш. Нивата над нормата нямат никакво значение, важното е че човек реално се е срещал със заболяването. Всичко останало е маркетингова политика на търговски продукт.