55

джави

преди 2 години

Само така-бой трябва за тия без маски

54

Анонимен

преди 2 години

Двама униформени здравеняци срещу една беззащитна истерична жена- и цял форум с одобряващо- задоволни от отвратителната сцена високоморални радетели за насилствено въведен правов ред. Пълно падение. Наистина си заслужаваме страданията.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Не става дума за забравена маска, а за липсващо възпитание.

52

Анонимен

преди 2 години

Супер акци за без маска А побой и кражби ги пускате след 24часа

51

Анонимен

преди 2 години

Рашков трябва да ги награди и да се спре с безаконието в страната. Още 4 години вътрешен министър и всички герберастчета свикнали на беззаконието да се превъзпитат.

50

Анонимен

преди 2 години

Това се казват мъжаги.

49

Анонимен

преди 2 години

Правилно са я арестували, ред трябва в тая скапана държава, НО било е редно да предложат маска, жената може да я е забравила и да не може да си набави наблизо, аз живея в Ливърпул, тук маските станаха задължителни преди няколко дена, но когато влизаш в голям магазин на входа има кутия с маски, забравил си маската - няма проблем, взимаш си БЕЗПЛАТНА на входа, същата работа в жп гарата, като правиш нещо задължително го осигури поне да бъде достъпно за хората.

48

Анонимен

преди 2 години

'Принудата е вид насилие, но е с конкретна цел - въдворяване на закона' ----- НЯМА 'ДОБРА' ВЛАСТ! ВЛАСТТА ВИНАГИ Е НАД НАРОДА, НИКОГА ЗА НАРОДА, ИНАЧЕ НЯМА ДА СЕ НАРИЧА ВЛАСТ! САМО УЗКУФЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДЕМОКРАДИ МИСЛЯТ ДРУГО!!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Искам да видя как двамата самозабравили се милиционера си търсят нова работа (като пазачи на паркинзи, защото за друго не стават)! Ако това не се случи, значи Рашков проявява двоен аршин" хихихи. Вас ДС и Рашков ви взеха за мезе. Някой да си спомня какво се случи с биячите под колоните? Да сте чули да са били уволнени? А Рашков им е директен шеф.

46

ФАКТ

преди 2 години

А в същото време дилърите се разхождат спокойно в квартала...

45

Анонимен

преди 2 години

Да бъдат наградени полицаите , а на бунтарката да е глобят 300 лева за маска и да е накажат и за неизпълнение на полицейско разпореждане.

44

Анонимен

преди 2 години

Ама при така наречените "протести", друго пишехте. Тогава бяха своеволия, а сега - законност.

43

Анонимен

преди 2 години

Утре и за *** ще започнат да ви проверяват... гответе се ... шизофренията настъпва

42

Мутафчийски

преди 2 години

Яко бой си трябва а не арести!Сега ще видите вие колко хора бой ще ядат!Ама яко ще ядат!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "Сигурно е била от ГЕРБ. Те си мислят, че са над Закона" ЕДните кутевчета пишат, че гражданката била от герб, защото се мислела над закона, а другите кутевчета пишат, че полицаите били с мисленето като на герб и затова злоупотребявали. ДругарЕ, да не се окаже, че "всички сте ГЕРБ"? Май натам отиват нещата.

40

Човек

преди 2 години

Ще има ли наказани полицаи за превишаване на права? Или тези са от ненаказуемите радевчета??

39

Анонимен

преди 2 години

Трябва 50% от глобата да отива за полицаите и тогава ще си вършат работата. Ще пишат по 1000 акта на ден за неносене на маска. 150 лева за полцаите , 150 лева за държавата, а тази наглата утре ще носи и по две маски

38

Анонимен

преди 2 години

Апропо, има ли още някой демократ да се оплаква от насилието на полицията над мирно протестиращите с бесилки, яйца и бомбички миналото лято? тогава беше скандално, а сега е нормално- над една женичка с изопнати нерви.

37

Анонимен

преди 2 години

Най комичното е че на Ушев жена му си е играела с вибратор у тях,докато той тормози хората..

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "не е насилие а принуда- принудата е вид насилие, но няма нужда да е толкова флагрантно." Принудата е вид насилие, но е с конкретна цел - въдворяване на закона. Насила се налагат норми, които лието не приема или пренебрегва. А няма нищо фрапантно в това една самозабравила се гражданка да бъде въдворена, след като сама не може да се контролира.