80

Анонимен

преди 2 години

да се приеме закон, ако някой богаташ иска да влезе във властта, да му се отнеме цялото състояние, в полза на здравната и образователната система, в полза на бъдещето на народът му -децата, нали се правят на хора загрижени за народа хах.Това просто правило би отсяло маскираните певци от играта до някаква степен

79

Анонимен

преди 2 години

До края на заимата, чалгаря 3 пъти ще се отрече от Кирчо.

78

Споко

преди 2 години

Бързо ще стане. Трябва да вкарат Македония, да подпишат Истамбулсакта конвенциа, да спрат ТЕЦовете и после момчетата си отиват. На високо платени доживотни благи службички да си клатят краката с 300 хил долара годишна заплата , някъде в ООН или я в някок съвет на Европа. Няма дълго да ви досаждат.

77

Друг Помнещ

преди 2 години

Няма значение как ще го наречем. Безпринципност, нов морал, компромис в нечие име... Резултата е един и същ - предателство.

76

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски ***--- Ми да им дойде, аз нито за Славчо съм гласувал, нито за ПП, ДъБъ още по-малко за БСП.

75

подкрепа

преди 2 години

човек без смисъл кого ще подкрепя. той дори и семейство няма, да не говорим за жена

74

BG от чужбина

преди 2 години

Славчо трябва да се наведе,знам че му е трудно ,болен е ,ама само това е начина да не изчезне в небитието като смешниците от отровното трио , Майчето ,Симеонов,Сидеров ,пинокио от ДБ и други такива недоразумения.Ще боли Славчо,ама си го заслужаваш

73

о к Слави

преди 2 години

По-дорле да ти дойде акъла по-късно,отколкото никога,както е при чорбаджи Лойко и при Корнелий Сула,който изяде бюлетината с Радев.

72

Ми добре

преди 2 години

Интереса клати феса. Или му показаха някой компромат и айдеее завой.

71

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Естествено, че ще го подкрепят... докато се провалят с гръм и трясък... Това е целта...

70

23

преди 2 години

До Анонимен"ама какво толкова се случи от оня ден насам, че така се смири тоя Слави?" Получи покана от "Козяк "16

69

Калеко Алеко

преди 2 години

Ще го подкрепи ми, какво друго му остава след като чал.гарите които той култивира с творчеството си преляха гласовете си в новото Шоу на кирчо и кокорчо, които трябва да са благодарни на Славуца че им отгледа такива избиратели с грижата на добър стопанин ... то и отбитото тюленче с гумената лодка и гно.мчето му Наско, както и Импексова се вкопчиха в полата на кирчовците, които пък се държат за лоста на лютчика от "Дондуков 2" ... Какво да се прави такъв е мат.рЯла по нашите географски ширини....

68

извод

преди 2 години

ше подкрепите , щото ако не подкрепите никой няма да си спомня за вас .

67

промяна

преди 2 години

"На България ѝ е необходимо правителство, което е различно от правителството, което управляваше дотук 12 години". То и след 1989 дойдоха други, и имаше голяма промяна, хората не харесваха партокрацията от последните 45 години. След промяната 2 милиона хора умряха от лош живот, други два милиона мият улиците и слугуват на запад, а България е първа по-смъртност в света.

66

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ ТРИФОНОВ ПУБЛИЧНО ЛЕГИТИМИРА ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ НА РАДЕВ И ИЗМИСЛЕНИЯ РЕЗУЛТАТ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА! СТАНИСЛАВ Е НИКОЙ ВЕЧЕ!

65

Анонимен

преди 2 години

Каквото и правителство да направите още от сега е ясно,че мнозинството от бг народ не ви иска и очаква гадости от вас.

64

Анонимен

преди 2 години

Не вкарвайте в коалицията БСП, с Възраждане правите необходимото мнозинство! Народа това поиска на изборите, управление без стари партии, да си стоят в опозиция и да им дойде акълът.

63

Анонимен

преди 2 години

Ми то един и същи пръст ви командва!!! Как няма да подкрепиш!!! Много се плашункаш:)))

62

Анонимен

преди 2 години

Усетихте ли подмяната. Чалгаря и Христо Лодкаря повтаряха, че с партиите на статуквото няма да говорят. Само протестните партии, а сега като видяха, че не им стигат гласчета, Кирчо и Кокорчо първи отидоха на Позитано да са мазнят.Падение и безпринципност. Така ще предадат и българските интереси.

61

Чоко

преди 2 години

Славчо, Славчо. За теб е уместен един край на една глава от един наш автор. Бедни, бедни Македонски(Славчо). Защо не умря при Гредетин ?