100

Mopcku_

преди 2 години

Много е важно мутрата Борисов и всичките му метастази в управлвнието и задкулисието сега да бъдат попарени живи. С други думи. Колкото и да реват да се хванат от всички възможни служби и да отговарят за престъпленията си срещу народа.

99

Анонимен

преди 2 години

БСП НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЕ БОРЕШЕ ЗА ПЪРВО МЯСТО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ,А СЕГА СЕ ОКАЗАХА НА 5 МЯСТО...И ТОВА АКО НЕ Е ГАВРА С БСП...

98

Анонимен

преди 2 години

Част от чалгопитеците и реваншистите са отишли в партията на мoшениците. Нормално.

97

До данъкоплатец

преди 2 години

Аз не успях да гласувам, но ако бях успял щях да подкрепя Възраждане! Така че не лай много!

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 Борисов си е в Банкя, и там ще чака да катастрофирате и да го потърсите да ви спасява.

95

Анонимен

преди 2 години

Дано Продължаваме Промянат да се справят с тази трудна ситуация. Със сигурност ще положат повече усилия от итн.Герб от тук нататък само ще губят

94

Зозо

преди 2 години

Най - важното е, че БСП повече никога няма да управлява. Имат 156000 гласа :)))))))))))))))))))))))))))))) Пролетта ако има нови избори няма да влязат и в парламента.

93

Борисов и Пеевски

преди 2 години

Борисов и Пеевски ще бъдат ли депутати?

92

Не...

преди 2 години

...разбирам защо на Баце троловете не коментират ожесточено как разбираш ли той бил велик и не го поздравяват за първото място. Драги Баце - ***, свалете розовите очила и разберете, Баце е втори за втори път, тоест не, това не е изключение, а устойчив "отлив", хайде да го кажа учтиво, на избиратели, въпреки че за ме си е чист и осезаем отлив на ресурси.

91

Анонимен

преди 2 години

Много е лошо да си гербав в днешния ден! Страданието на престъпниците е епично! Трудно се отвиква от 12 годишна ясла!

90

Бай Марин

преди 2 години

Абе чухте ли брътвежите на Герпджиков? Бил независим, щял да обединява(най вече герп и депесе) и на балотажа всичко щяло да бъде в негова полза.

89

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха раздадените милиони от Чекмеджето и Пеевски на проституиращите социолози да лъжат и мажат, момчетата щяха да вземат минимум 40 процента. Банкянският и бандата му да стягат куфарите за ЦСЗ или да бягат на Антарктида, докато още могат. Дори и Ердоган бей вече няма да помогне на нашия безмозъчник, колкото и да му целува ***. Какво падение

88

Данъкоплатец

преди 2 години

Всички вие, които не гласувахте - вие вкарахте Копейкин в парламента. Вие поставихте ДПС на 3-то място. Вие гласувахте за Копейкин и за Доган. Надявам се да харесате избора си.

87

Анонимен

преди 2 години

БСП ВЕЧЕ НЕ Е ЧЕТВЪРТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА А ПЕТА!!!9,9 % ОТ 35 % ГЛАСУВАЛИ...

86

Анонимен

преди 2 години

продължаваме промянатапромяна ще имахляб от 2 лв. на 3 лв.бензин от 2 лв. на 3 лв.ток от 20 ст. на 50 ст.и за вас още дълговещото сме от харварда за нас 12 млрд. от Брюксел за тежката ни работа

85

200 години

преди 2 години

под Византийско робство, 500 години под турско робство, 50 години под руско робство, а сега под машинно робство. Питам се има ли въобще държава България?!

84

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария абсолютна маймунархия! Слава на цар Радо Шишарката и на новия Кукубенд парламент!

83

Анонимен

преди 2 години

Всички изненадани ..имало места по болниците ,може да ги посетите ако не се чувствате добре )

82

Анонимен

преди 2 години

ЧАКА НИ ТЕЖКА И СТУДЕНА РАДЕВА ЗИМА И РАЗБИРА СЕ ДЪЛГА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА...ОЧАКВАЙТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ФЕВРУАРИ 2022 Г.

81

Разбор

преди 2 години

Турците със брутални злоупотреби докараха рекордна активност. От "умните и красивите" радетели на законността ни дума ни вопъл ни стон. Появи се Атака 2, руснаците вкараха един радикален проект, който открито се идентифицира с чужда държава, от "умните и красивите" ни дума ни вопъл ни стон. Гласувахме по начин, какъвто не се практикува никъде в цивилизованите държави. Същото. Партия на два месеца спечели 30% от вота. Същото. Мдаааа, България я чак блестящо бъдеще.