221

Анонимен

преди 2 години

До Заразен 10 дниТова е голяма глупост. Сам ли го измисли или ти гио дадоха да го копираш по сайтовете?

220

Нека си мрат ,бе....

преди 2 години

...това е участта на всички аборигени , *** и индианци --НЕИМУНИЗИРАНИ И НЕАДАПТИРАНИ , КЪМ-----ПРОГРЕСА , ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА !

219

Българин в Германия

преди 2 години

До до 243/260 Странно. Докато малките ходеха на училище тук всеки ден комуникирах с техните родители, да обсъждаме какво се случва с тях, ходехме заедно да решаваме общи проблеми. След това доста от тях станаха отговорни млади мъже и жени с мечти и станаха личности: отговорни, изпълнени с желание за работа и себедоказване, да изградят нещо, да са достойни хора. Та, къде липсва "човешкото"? Или както повечето българи, "човешкото" за теб е да си затваряш очите пред простотията?

218

Анонимен

преди 2 години

До Българин в Германия Глей ся слабоумнико. Колко ти е добре платена работата и какво караш няма никакво значение. Всеки може да лъже колкото си иска по въпроса, така че не се напъвай, едва ли някой вярва на форумни тр0лове. Най-глупавото нещо е да почнеш да разправяш анонимно из форумите колко добре платена работа имаш. Ти явно си глупав.

217

германец Пе-д-и

преди 2 години

аз живея от много години в Германия ,уредена чиста държава ,ваксиниран съм с три дози и се чувствам чудесно .По два пъти в седмицата ходя до гр. Бон имам там любима дюнерджийница и в стаичката за отдих имам двама приятели от Истанбул ме олабват чудесно.Ккаво да кажа българите са със средновековно мислене антиваксъри ,направо безобразие.Аз цял живот изповядвам евроатлантизъм ,презадоволен съм от хубави емигранти-араби ,турци ,пакистанци ,надарени момчета.

216

Анонимен

преди 2 години

Другаря дофтор да отвори английските сайтове, скандал с изпитанията на ваксините на Файзер, умишлено са бавени и не обнадордвани налични данни за лоши последици от ваксинацията. Разбира се потулена и не отразена новина от официалните преститутки.Ена врачка ми го каза ...... клоун

215

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо всички ваксери - аз пък искам да спра да плащам данъци, за да ви купуват ваксини, с които затъпявате, после да ви плащам лечението и не на последно място да ви чета глупостите по форумите.

214

абв

преди 2 години

243 вече 242

213

До Българин в Герман

преди 2 години

Знаеш ли, бъди жив и здрав. Не можем да ти помогнем да се отървеш от комплексите си - и те съжалявам още повече - не си нито българин, нито германец, защото там никога няма да те приемат за такъв и го знаеш по-добре от мен. Затова пишеш коментари и в бг сайтове, защото имаш нужда да изпитваш принадлежност. Но стига психологически консултации без пари. Оправяй се сам оттук нататък.

212

до 243

преди 2 години

Радвам се за теб. Много мои приятели заминаха по света. Тръгнаха Хора, сега са абсолютни егоисти. Не искам да го повярвам. Много ми е мъчно, но е факт ! Това родители, това братя и сестри, това приятели - не са им важни вече. За Родина няма смисъл да коментирам. Работа, пари... Както казваше Т. Колев в "Опасен чар" - "От-до, от-до ". Абсолютни коне с капаци.

211

Анонимен

преди 2 години

До антиваксърДа, никакви антиваксери не сте, гледате да си седите и вие и женичките ви в къщи, да продължавате да работите хоум офис и да прибирате още някой лев, не гърба на всички останали.

210

Заразен 10 дни

преди 2 години

Вчера бях в ковид отделение на софийска болница да дам кръв за изледване. Доктора ме пита дали пуша тютюн. Отговарям- Да , освен тютюн , пуша и зелено Виктори. Той- в отделението имам 26 болни, на кислород, нито един от тях не е пушач. Може да умреш от рак на белият дроб, но от ковид - никога. Това ми каза.

209

Българин в Германия

преди 2 години

До Анонимен 243 "Напуснах България преди 12 години. Имам хубава и добре платена работа, семейство, приятели. Когато ме обхване носталгия, влизам в тоя форум и си припомням защо напуснах България. И носталгията ми минава." Точно. Макар че аз влизам по-често, защото трябва да се осведомявам какво се случва в тертиорията и да вземам съответните мерки. Оттам почти само проблеми идват.

208

Анонимен

преди 2 години

След "мек локдаун" меренето на антитела е поредната българска измишльотина, която е напълно излишна.

207

До 243

преди 2 години

Аз имам същото и в България и нямам нужда да влизам във този форум, за да избивам комплексите си или да уча хората на морал. Стана така, че удома е по-добро и безопасно място за развитие и отглеждане на деца. Има какво да постигаме като личности и нация, но да се живее с носталгия, надменност и злоба не е разионално.

206

Анонимен

преди 2 години

Защо бъркате медицината с политиката? Човек се ваксинира за да предпази себе си близките си и обществото, а не шепа политици, пък били и най-долните. Ако си болен или умреш ще страдат само най-близките ти, политиците не ги вълнуваш.

205

Анонимен

преди 2 години

както каза доц.Петър Атанасов шеф на ковид отделението Пирогов ,да ходят да ги лекуват математиците и ония от щаба.Аман от продажници и адвокати на фармамафията.

204

Българин в Германия

преди 2 години

До до германеца Нито съм мияч на чинии, нито карам Ферари, но 80те % от всичко разбират и затова знаят, че има само тези две крайности. Както с всичките им останали знания, впрочем.

203

Анонимен

преди 2 години

Когато Бил Гейтс инсталира ваксинационен чип в българска глава:"Error. Brain not found. Please install brain and reset Ganio"

202

Картофчо

преди 2 години

Българите просто знаят все още на какво би трябвало да му се вика ваксина!