111

Анонимен

преди 2 години

Към този момент и час "ваксинирането" за К19 е напълно доброволно, а в портала им пишат и делят хората на ваксинирани и неваксинирани.После всички медии чинопоклонно го разнасят това. Това насаждане на омраза. Не знам каква им е целта, но освен насаждане на омраза няма друг ефект. Защото като пишат така народа започват да се сочят с пръст един друг и да се хващат за гушите. Ето това постигнаха с кампанията им!

110

Анонимен

преди 2 години

Както се чува, Възраждане вече са около 10% на вота, а Костадинов е трети в надпреварата за президент! Убедете близките си да гласуват за Възраждане, да ги направим 15% и Костадинов на балотаж, тогава стават незаобиколим фактор в парламента и ПЛАН-демията свършва! Да си върнем СВОБОДАТА!

109

Дамата с песа

преди 2 години

Как 6000 нови случаи? Не може да бъдем. Нали Витанов в понеделник твърдеше, че вълната започва да затихва?

108

Анонимен

преди 2 години

"България е с най-мръсния въздух в Европа" затова имаме и най-много починали

107

Анонимен

преди 2 години

Вчера от НСИ излязоха със статистика, че от 18 до 24 октомври в България са починали 3500 българи или по 500 човека на ден. Миналата година за същия период са починали 2100 човека или по 300 човека на ден. Тоест при чорапа и кацата яко се мре.

106

Василев

преди 2 години

Запомнете едно нещо от мен, зеления сертификат е крачка напред в изработването на международен документ, който ще пресява плявата и тя вече няма , да се движи свободно в богатото ядро и Метрополията!Вие сами искате да бъдете дискредитирани и сегретирани, като по непълноценни хора!Когато ви казвах, че ще има пета и шеста вълна още в началото ме мислихте за луд!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

105

Анонимен

преди 2 години

До Дааа = = = В Сърбия не управляват пандемията фуражката и кацата. Това обяснението. Когато не вземаш адекватни мерки, болниците се препълват, не може да им се осигури адекватно лечение и смъртността е факт.За последните 3 дни са починали в България 550 човека

104

Анонимен

преди 2 години

"С доказан COVID-19 в лечебни заведения се намират общо 8 149 пациенти" Колко от тях имат симптоми и се лекуват от ковид а не от нещо друго."Починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19, са 24 454." За колко от тях причината за смъртта е била Ковид а не друго заболяване

103

Erick USB

преди 2 години

Новопостъпилите в болници са 999, от които 89,99% не са ваксинирани......ее нали го карат леко и са защитени ваксърите !??? Къв го дирят болни в болниците ??????????от 1000 души 100 болни които са ваксинирани в болница???

102

Анонимен

преди 2 години

Няма абсолютно никакъв контрол на това кой от какво и как е умрял в болниците

101

Анонимен

преди 2 години

В България, неваксинирона , има повече умрели дневно от всички останали ваксинирани европейски държави взети заедно. Алоо, антиваксъри, унищожихте държавата! Глупази!

100

Анонимен

преди 2 години

Кога ще спрат мачове по бокс,там не спазват дистанция от минимум метър и половина и не носят маски,на всичкото отгоре още си вредат на здравето като се бият?

99

Дааа

преди 2 години

При същото население, еднакъв брой заболели, в Сърбия има 2 пъти(Два пъти) по малко починали! Защо? Храбрите белодрешковци ще обяснят ли този срамен факт?

98

Василев

преди 2 години

Може ли да водиш смислен дебат с м.алоумници , на които им е втълпено , че ваксината е по-сигурна от естествено придобития имунитет в борбата с коронавирусните инфекции!!!Аз не разнасям вируса, защото моето тяло вече не е гостоприемник на тази инфекция!!!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

97

Анонимен

преди 2 години

Май на лекарите им плащат за умъртвени с ковид . Ако е ваксиниран го пишат умрял от друго

96

Д-р Хаосвреда

преди 2 години

Премахване на всички ваксини от вашето тяло, поставени без информирано съгласие! Изчистете се сега, бъдете чисти!

95

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат не лоша идея, ако бяха казали, че ще го въвеждат преди 3 месеца, да имат време хората да решат какво да правят, да бяха една елементарна кампания правили. Пълна тищина.Сега е след дъжд качулка и от днес за утре както стана. И сега имат такъв лица след 1ва доза, което е някакъв абсурд. С бездействието си ни докараха до такова положение, а отделно наложиха настроения сред обществото да се дели на такива или не такива......

94

Do 109

преди 2 години

Ела да ми следиш локдауна ,*** .Нали си много оборотен.Ела,ще видиш какъв със ще ти пратя в зъбите

93

do 109

преди 2 години

Защо? Ваксинираните също заразяват

92

Анонимен

преди 2 години

Локдаун за всички неваксинирани. СМС за да излезе от вкъщи!