32

Радев и капанът

преди 2 години

Радев ни вкара в капанът, защото измести въпросът от историческите факти към дебългаризацията. Това го направи в угода на САЩ и ЕС и против българските интереси. Повдигайки въпросът за българите и техните права в СРМ, реципрочно ще ни отговорят с правата на македонците в България. Щом има македонска нация, значи има и те права като нас. Дали още с признаването на независимостта на Македония не си вкарахме автогол? Целта на САЩ е ясна- разделяй и владей, а нашите политици къде са?

31

Криза

преди 2 години

Китаиците ще развъждат лебеди ния тука като французите ще яден охлюви по боргутски и ще отглеждаме жабешки будчета,също така може да култивираме и шаран има вкус на сьомга наричат го сомгата на бедните.

30

L.

преди 2 години

Чудя им се на САЩ защо продължават политиката на Сталин на Балканите. Или СССР и САЩ са две страни на една монета. Докато не осъзнаем като евреите, че всички искат да ни затрият, така ще е.

29

Анонимен

преди 2 години

По-важно от всичко е , че другаря Радев прави 50 лицеви опори за 1 минута, а се видя ,че му е през оная работа някаква си конституция на РБ.

28

Анонимен

преди 2 години

И РАДЕВ СКАЧА СРЕЩУ САЩ И ВЕЧЕ ПАДА.

27

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Пълен провал на българската политика спрямо Македония. Не е неочакван нито необясним. Като гласуваш за глупави хора така става.

26

Гошо

преди 2 години

Каракачанов,то у нас само торбички "Билла",няма.Напикани *** след стрелба и българскипаспорти за продажба на братята македонци!Долни и крадливи мекерета!

25

Анонимен

преди 2 години

НАТО ВЪН!

24

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

ЦЯЛАТА СХЕМА НА ДС-БКП СЕ РАЗПАДА. МЛАДИТЕ ВРЪЗКАРЧЕТА ОТ РАЗЛОЖКО И ГОЦЕДЕЛЧЕВСКО ОТХРАНЕНИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ И ИЗДИГНАТИ ДОРИ ДО ЕВРОДЕПУТАТИ ПРЕТЪРПЯХА ПЪЛЕН ПОГРОМ.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 Няма такова нещо като "един от най-младите комунисти". Всички курсанти в Симеоново са били длъжни да станат членове на партията. Баща му никога не е работил за ДС. Работил е за МВР. Служителите на МВР/ППБ нямат право да са участници на митинги, и е абсолютно невярно, че "не е пропускал". Нито по времето на БКП, камо ли по времето на БСП. След настъпването на демокрацията практиката да "си връща" партиен билет престана да съществува. Това са артефакти на режима отпреди 89та.

22

Анонимен

преди 2 години

***,не случайно ти обърнах внимание да не ровиш за бг малцинство в Македония ,защото веднага ще последва ответна реакция.Единственото нещо ,което трябваше да искате от РСМ ,за да влезе в ЕС беше именно сами да подпишат ,че нямат малцинство тук,а вие се хвърлихте да искате езика,историята и сума глупости.Ето,че сега ще ни се върне всичко.Вмро е за забрана.Тези хора са вредни за България.

21

Анонимен

преди 2 години

АНДРЕЙ КОВАЧЕВ ОТ ГЕРБ СЪЩО СКАЧАШЕ НА САЩ И ЗАТОВА ПАДНА.

20

Професор Пръц

преди 2 години

Американците и мъкедонците си приличат единствено по това,че нямат собствен език...Иначе едните имат история 300 години,а другите,горките мъкедонци,само 30 години...

19

Анонимен

преди 2 години

3, ФАЩ като е хегемон с оръжие та какво? Да им се подчиним безропотно, така ли? Нека ти обясня нещо. Ние българите можем да сключим примирие с дявола, ако това означава да спасим своите (визирам 2рата световна война), но защо си мислиш че ще му се подчиним, особено ако това означава да загубим своите? Американците с това условие станаха враг номер 1! Някои хора в едно посолство явно не са чели историята ни и не знаят защо сме влязли в съюз със Хитлер! Допуснаха огромна грешка.

18

Анонимен

преди 2 години

И БОЙКО СКОЧИ НА САЩ И ЗАТОВА ПАДНА СЕГА Е ДОЛУ.

17

Отговор

преди 2 години

До до 29 За "меките китки" не говорим! Те ще си завъртят трътките навсякъде , където им изнася!

16

Кънчо Мисирков

преди 2 години

Каракачанина стига е дрънкал глупости,а да връща всичко откраднато от Македонските дружества в България,като Македонски домове и клубове,имущество за милиони.До кога ще поддържа искуствено Македонски въпрос,за да оправдае съществуването на псевдо партиотичната си партийка,която е сбирщина от ченгета и доносници.Разбира се,че в България има Македонци,и то стотици хиляди.Ако той не е македонец,това не означава,че няма македонци в България.

15

Анонимен

преди 2 години

само така, припомняй им нс янките, 75% от населението симпатизира на Русия, факт.

14

Аналитик+

преди 2 години

Джавкайте се! Македонците ще спечелят, защото са млада държава и са единни, а ние ще изгубим пак, защото сме безкрайно разединени и в крайна сметка лузери - само 2-3 национални катастрофи поради същото поведение в миналото. А с лузерите никой не иска да дружи...............Непоправими сме!

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "ДПС защо съществуват?" Аз нямам спомени в Конституцията на България да има специална глава за ДПС, но може би нещо не съм дочел. Иначе, за да отговорим на въпроса защо една етническа партия я има: за да отстоява интересите на хора, които явно се чувстват като отделна група. Никой не може да забрани на хората да се групират по интереси. Би било проблематично, ако партията не доускаше българи, но това не е така.