71

Давам акъл

преди 2 години

Баце , изпрати Спас Гърневски , нека той да срамува , е все ти ли !

70

Анонимен

преди 2 години

Чекмежиан и дебат. Това може ли някой да си го представи. Той върви по монолозите. Да говори на селски пред мисирките без да му задават неудобни въпроси. Коя му зададе неудобен въпрос веднага я праща да дроби зейе на зайците. А най вече е силен пред собственият оператор който го снимаше по магистралите и го качваше у Фейса. Там е във вихъра си. Плюмчеше се като у.........й и получаваше оргазъм.

69

Бойко Българоубиец

преди 2 години

Аз мога да дебатирам само сам със себе си!

68

Анонимен

преди 2 години

Асен Измамников да обясни как взе от държавната хазна за своя частен бизнес!

67

Анонимен

преди 2 години

Няма да дойде....Вече за втори път го канят да се изправи пред народа, пък нека ние да преценим....Но Бойко си е задкулисен играч.....защо непрекъснато се излага Бойко Борисов - няма обяснение. Прилича на куче дето лае, но когато стане напечено бяга и лае още повече. Той даже не е и страхливец. Той е нещо неопределено за съвременното общество. Не се вписва.След като е останал във времето на Студената война и не приема, че сме граждани на света, но всеки си има Родина по сърце, а не по документи.

66

Ние

преди 2 години

Кокорчо, тая работа е за прокуратурата а не за телевизия. Нещо си се объркал.

65

Анонимен

преди 2 години

И какво ще дебатирате?кой е по-голям крадец ли?Тука си победител и без дебат!Съден си в две държави за едно и също-КРАЖБА

64

Русия

преди 2 години

"Защо все когато идва про-руско правителство на власт България остава без пари, а народа и изпада в крайна бедност?" Русия източва парите на Българския народ. Сега това се случва отново. Друго обяснение на въпроса нямам.

63

Чича ви М62242итко

преди 2 години

Той е страхливец ! Само визията му е мачовска Задължително ама задължително го питай защо не направиха първо газовия конектор с Гърция а направиха Турски поток

62

Смях

преди 2 години

Баце не смее в парламента да стъпи, не смее за президент да се кандидатира, пък вие искате на дебат да дойде. Смях.

61

Анонимен

преди 2 години

Киро Брейка, Киро скалата, Киро Канадеца - Все велики българи!

60

Зоро

преди 2 години

Опааа "киро Лъжеца и асен Крадеца" ООД подмолно атакува. Я нека Льо сирил да каже кога ще връща заплати, осигуровки и командировъчни!

59

Анонимен

преди 2 години

До 64 долен гербав *** лъжец! Никъв интерконектор не е построен! Бойко Болгароубиецът умишшено го бави 12 години го строят гербавите, а турският поток го построиха за 7 месеца,нищо че е 5 пъти по-дълъг!

58

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо ,че асенчо не е и помирисвал харвард!Кирчо също де!

57

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, само да го четеш е смешно, направо базикат банкянския чобанин и го подсещат къде ще бъде скоро...

56

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецът! За 12 години Борисов докара България до първо място по смъртност, изпреварвайки Афганистан, Сомалия, Сирия и Йемен, а вече първо място и по ковид! ГЕРБ ПОБЕДА!

55

България не е бедна

преди 2 години

При Бойко България има пари. Построиха се и още се строят магистрали за милярди. Много от инфраструктурните проекти са финансирани от държавата. Извадиха се пари за повишаване заплатите на учители академици и университетски преподаватели. И това са реални пари които не доведоха и не бяха изядени от инфлация! България извади 2 милярда долара кеш за самолети. и най-вече започна да се оттърсва от енергийната си зависимост към Русия. Построи се интерконектор с Гърция и разширяване на Чирен.

54

Анонимен

преди 2 години

За 10 години Бойко Борисов - Болгароубиецът направи това, което турците не можаха за половин хилядолетие. Унищожи България този път безвъзвратно!

53

да бе

преди 2 години

Борисов и дебат, никогаш!Той е силен в монолозите по Севда ТВ и пред *** (то май едно и също).

52

Анонимен

преди 2 години

сега бойко ако направи 51 лицеви, ще успее да отклони вниманието на това предизвикателство и хората ще се съсредоточат за лицевите между президента и бойко