145

Анонимен

преди 2 години

ваксъра никога няма да ви обясни, защо той ваксиниран и защитен и от тежко прекарване, и от летален, се страхува от неваксиниран, изглежда не иска да е единствения в кюпа, и вместо да излезне да си ползва златния сертификат за достъп, той седнал в нета да се пъне като, че има запек, ваксъри им кажи и повече не ги обиждай

144

Анонимен

преди 2 години

До 156аз съм с висше и питах приятеля ми шеф на болница за ваксините и той ми намига и каза Нека другите вървят ти им откажи ваксинацията да има с кой да си пия бирата

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137а Бълария вън от всякакви списъци... и на Малдивите няма да ходиш..

142

Анонимен

преди 2 години

До До "персоната, която пише за простотията на българите: към каква просветена народност/какъв здравно-просветен етнос се считате, че принадлежите?" Що, Алеко Константинов и Чудомир към коя народност са принадлежали?

141

Анонимен

преди 2 години

Ужас, Германия, Англия и Скандинавските държави ище изчезнат, защото там над 80% са ваксинирани. Няма да има къде българите да ходят да мият чинии и улици.

140

Потрес

преди 2 години

В бегето наистина Невежеството е сила.Те ви боцкат с ГМО препарати без разрешение за употреба и дори си изтекъл срок, а офците тропват едно хорце!?!?!

139

Анонимен

преди 2 години

Чета бисерите на антиваксърите и си мисля,що за хора сте?Олигооофрени,Деееебили,Ембицили,Завършени Идиооооти,или просто си драскате от скука за"спорта"?

138

До

преди 2 години

персоната, която пише за простотията на българите: към каква просветена народност/какъв здравно-просветен етнос се считате, че принадлежите? може ли такава злост да сипете, изключително грозно е- като не ви харесва този народ- отивайте при друг. "светът е голям и спасение дебне отвсякъде."

137

Алтернативно мнение

преди 2 години

Съжалявам, че въвеждат така упорито зеления сертификат. Сега част от антиваксърите ще оцелеят, въпреки волята си да се бастисат в името на една малко по-умна нация. Не може ли за тях специални изключения?

136

Анонимен

преди 2 години

мислят ми за здравето а вдигат цените да живея беден и в мизерия да умра и от храните им и от въздуха който е най мръсния и същите ми твърдят, че ми мислели за здравето :)

135

Einstein

преди 2 години

А твоята тъпотия е неизмерима както вселената

134

Анонимен

преди 2 години

доста с ваксина починаха от познатите ми, статистиката обаче твърди друго, явно за да агитира и пропагандира, и странно от неваксинираните нямам нито един който да е починал от познатите

133

Ludoto Lenche

преди 2 години

....hora s hora ,mitingi i plakati nishto niama da se postigne !!! Samo shturm na i shutove na antibalgarite !!!

132

Анонимен

преди 2 години

В България има най-висока смъртност, защото има тай-много невежи на 100 хиляди души население в света. Думата "тъпометър" е измислена у нас, защото само българите притежават такава тъпот,ия , която може да се измерва

131

Анонимен

преди 2 години

Как да се ваксинирам когато не са известни веществата които съдържа ваксината. На всички лекарство задължително е упоменато какво съдържат. Господа насила хубост не става , ритвате си стола.Гражи за здравето или грижа да не обидим бюрократите от ЕС и СЗО.

130

GMO

преди 2 години

Ваксините на Файзер и Модерна, които са ГМО, имат ли разрешение за употреба както се изисква в Закона за генетично модифицирани организми? Или ваксините са незаконни?

129

Анонимен

преди 2 години

Българите сега щяха да са турци, ако слушаха и изпълняваха всичко което им се каже. За 500 години, ако бяха послушни, никаква следа от българщината нямаше да остане.

128

Анонимен

преди 2 години

Обади ми се мой приятел. Негов ваксиниран колега е излазъл след две седмици тежко боледуване от ковид от Пирогов. Споделил е, че е било пълно с ваксинирани. Аз предлагам ваксинираните да си плащат лечението, ако се разболеят. Нали са защитени? Защо са се разболели? Хем пари за ваксина е давала държаата, хем за лечение. двоен разход.

127

Анонимен

преди 2 години

Кацата беше анти, ама се обърна. Който и да дойде на власт, ще иска да ни боде. Трябва да не се спираме и за минута!

126

Анонимен

преди 2 години

Аве ваксинираните, що не ходите по молове и кръчми, та работещите там да имат неква работа? Нема за какво да кътате кинтите.