61

Анонимен

преди 2 години

Тази дважди бифша председателка доказа че не е подходяща и за председателството си и за секретарското си място в НС.

60

Анонимен

преди 2 години

Много неприятно същество и то откъде изпълзе та акъл да дава кой е подходящ и кой - не!За нея се виждас просто око - не е подходяща почти за нищо!

59

Анонимен

преди 2 години

Кажи честно колко е честен Кирчо,много ли,колко от 1 до 10 по кирчовата скала на почтенноста?

58

Радой

преди 2 години

От април до сега сценаристите на дългия трябваше да са склепуцали правителство с уж партиите на протеста, вече да е минал първия вот на недоверие, уж съюзниците да са ги предали и вече да са отишли навън при забравените патриоти.... Ама не не щат да изпеят "Камикадзе съм аз" и само ще пречат на уйдурмата в страната.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51Позволи ми една редакция:"Най-добпрре Флавий Фрифоноф да бъдфе фпрремиепрр и импепрратопрр на Чалгапррфската имфепррия! Флавий Фпррифоноф е най-подходящ и фпррябфа да глафуфате за него!"Това е правилното произношение

56

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е подходящ за търгаш на пазара в Красно село!

55

Анонимен

преди 2 години

E как ще е подходящ - много е честен и свестен и не устройва бандата крадци и убийци които ни управляваха барабар с единствената предстъпна прокуратура в света!

54

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Митева, и вие не бяхте подходящи за управляваща партия, заради вас на два пъти НС се разтури, но не се засрамихте и си взехте заплатите. Би трябвало следващият състав да приеме закон, съгласно който депутати, на 2 пъти участвали в състав, който не е избрал правителство, да нямат право на участие в следващите парламентарни избори като кандидат-депутати. На нас ни трябват хора, милеещи за България, а не постоянни кандидати за депутати. Станахте високомерни и нахални.

53

Анонимен

преди 2 години

Без ГЕРБ сме на нивото на смоттаната Русия и Северна Корея!

52

Чалга-тайм

преди 2 години

Ива, като председателка на Народното събрание, макар и бивша, но пък два пъти, подчертаванм два пъти се е клела в Конституцията на Република Българя и сега изведнъж я ОСПОРВА, ДА НЕ БЕШЕ СИ КЛЕЛА, КАТО НЕ Е СЪГЛАСНА, но те чалгарите са си чалгари и без да пеят СЕДЕЧ ,ОСЕМ И ЩЕ СИ ПАДНАЛА

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48Аз ако съм ти шеф и ти ще фъфлиш челяк.......хахахахаха :)) Оставете е намира жената, Тошко и се скара веднъж, млъкна, щото ги злепоставяше чалгарите :)))

50

Анонимен

преди 2 години

Най-добре Флавий Фрифоноф да бъдфе фремиер и император на Чалгарфската имферия! Флавий Фрифоноф е най-подходящ и фрябфа да глафуфате за него!

49

АК-47

преди 2 години

На какво основание е това мнение, а и той не е заявявал, ще иска да е премиер на всяка цена. А нейните чалгари, какво направиха при две възможности? И защо между другото все още седи тя при тези смешници. Не й е мястото в тази еднодневна западаща формация.

48

Савов

преди 2 години

До Калеко Алеко: Ми те Славчовите това си могат. След толкова години липса на опозиция в парламента и за да чуеш някаква критика трябваше да цъкваш към 22:30 на Бтв-то, сега и малко да останат от тях в парламента, поне ще има някой който да лае и хапе и разваля рахата на поставените, и старите кучета .. ;-)

47

Анонимен

преди 2 години

Фъфлещата истеричка стоя 2 месеца в парламента и вече много взе да ги разбира нещата,пази боже сляпо да прогледа.Я първо кажи - Рачо,реже,риба и тогава се обаждай от коневръза.

46

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко"Диалогичност" чрез късането на документи на парламентарна комисия и бягство от председателското място когато шефа и и дръпна ушите? Тази женица е пример за това в какво се превръща прислуга, когато стане господар.

45

Анонимен

преди 2 години

До ИПо принцип, всеки здравомислещ челяк, ще си зададе въпроса, защо ги лансират толкова по медиите, всеки ден :)) Не са се доказали в нищо, поне да беха мутри, тоест нещо в сянката на икономиката, ми и това не са :)) Все едно аз да ти почукам на вратата и да влезна без разрешение от теб, такова ми мяза всекидневното зомбиране от Ментето......хахахаха :)))

44

Lina

преди 2 години

Министър Пеканов е добра опция . Но дали Кирчо Траволта ще се съгласи , както и дай бг? Най - вероятно ще пробутат онова Атанасова, ако не забравят да се явят. Костов изплува и проговори, което не е добър знак.

43

Нема такава държава

преди 2 години

Така е, Пацо Шнорхела беше къде по-добър и подходящ !

42

Осем Седми....

преди 2 години

Значи оревахте орталъка за двойното гражданство на Там Някакъв Си А НИТО ДУМА ЗА "българите" в чужбина дето са с двойно гражданство, не са стъпвали в България 10+ г. АМА ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ГЛАСУВАТ? Да сте чували за Избирателни секции в България на англичани по време на техни избори ? Ами на руснаци... а поляци... а украинци... а германци... испанци... Май е голяма далаверата с измислени гласове от чужбина, където няма контрол къде отиват глсовете им или където СВОИ хора разпределят гласуванията