78

А

преди 2 години

Значи според Киро-ментата България може да реши кога той е престанал да бъде Канадски гражданин а не Канада.Добре Кире добре ама ще видиш че и КС ще отсъди същото като Канада. Датата е 21 Август 2021.

77

Въх не думай!

преди 2 години

И 80% може хванат, зависи как настроят софтуера на машинките!Киро ментата не е вчерашен...

76

Кирее, и тези 30% няма да ти стигнат за да имаш 121 депутати в парламента, така че бъди по-смел и дигни мизата поне на 50%, пък после ще видим ... май умря ромката дето те хвалеше, та се налага екстремно да я заместваш, в Харвард на това ли те научиха ... тази сутрин те слушах по БНТ където даваше пример с двойното си гражданство с подобен казус възникнал в Южна Осетия, да ти напомня че България е страна н ЕС и НАТО и още не сме го докарали до Южна осетия, там накъдето ни тикат от радевата Хунта

75

999

преди 2 години

Идеята на Киро е да съберат 121 гласа от ПП+ Дб+ ИТН+ ***+ БСП!!! ВСИЧКИТЕ МНООООГО ПОЧТЕНИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ! ПОЧТЕНОСТТА СЕ ЗАВЕРЯВА С ПОДПИС ОТ КИРО! ТОЙ ГИ НАДУШВА ПОЧТЕНИТЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ. Ще ни сменя коловоза, както сам се изрази! Но не каза накъде?!

74

Анонимен

преди 2 години

Тоя си верва,че не е канадски гражданин и шефа на нап си верва,че не е източил ддс от държавата!?!?*** къде е прокуратурата,или го наплашиха Гешев и сега не смее да мръдне!

73

ВИНАТА Е НА ДС-РАДЕВ

преди 2 години

За тоталната разруха на България -вече нищо не може да се поправи..... АПОКАЛИПСИС..

72

АнонимеН

преди 2 години

КИРО МЕНТАТА ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ВЛЕЗЕ ЛИ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА! ЗА СЕГА С 1% ПОДКРЕПА АКО ИЗОБЩО ИМА И ТОЛКОВА ШАНСОВЕТЕ МУ СА 0! НО КАТО ЛЪСНЕ ИЗМАМАТА , ЧЕ НЯМАТ И 1% ПОДКРЕПА ТРЯБВА ДА ВКАРАТ И УПРАВИТЕЛИТЕ НА СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ КОИТО ЛЪГАХА , ЧЕ ПОДКРЕПАТА ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА БИЛА НАД 1%

71

Сата НАТО

преди 2 години

В царската столица кипеше шумен, весел живот; всеки ден там пристигаха много чужденци. Веднъж между другите пришълци се явиха двама измамници; те се препоръчаха за тъкачи и разгласиха, че умеят да тъкат такива прекрасни платове, каквито човек не може никъде да намери, и че дрехите, съшити от тия платове, са не само необикновено хубави по цвят и по кройка, но се отличават още и с едно чудно свойство: те са невидими за ония хора, които не са достойни за заеманата от тях длъжност или пък са съвсем глупави.Ето ти дрехи за мен помисли си царят. Щом ги облека, ще мога веднага да познавам кой

70

Анонимен

преди 2 години

До Българин Демократ "Комунистическият диктатор Борисов е политически труп - факт." ХАХАХАХА. Борисов го избират три пъти и си подава оставката три пъти, Радев изтърбуши държавата, за да си осигури нов мандат. Червените каскети как ме забавлявате, като обвинявате другите за собствените си действия. Колко морално провален трябва да си, за да слугуваш на ДС?

69

натовеца Радев

преди 2 години

Натовеца Радев без Бойко Борисов и ГЕРБ е нищо, абсолютна нула. Ако ги нямаше ГЕРБ и Бойко Борисов да говори против тях, Радев няма друго какво да каже, щеше да говори само глyпости от рода на "Банско е национална еманация на българския туризъм" или "Съединението е основополагащият цивилизационен мост и фундамент на българската държавност и демокрацията", "Освобожденитео е метафора на българския дух и есенциален катализатор на европейските корени на българската демокрация".

68

Анонимен

преди 2 години

До МайнаПоръчани му е от амриканското посолство да вдигне ветото и да гласуват, ме има македонско малцинство в България,

67

Гроби Таласомо

преди 2 години

До *** троловеНие не сме ***, но не обичаме мазни нагляри като Киро Ментата и Кокорчо Кокорев да ни казват колко процента трябва да им дадем на изборите и как ще ни оправат, ако увеличим процентите още. Това е особено наглярство и арогантност.Тези двамата, явно скоро не са яли здрав кютек, с разфърчани зъби, сцепени устни, яки хематоми, а на Киро Ментата - устана зашита с рибарски конец,за да не мой са усмихва. Само като ги вида тия и полудявам точно толкова, колкото кат вида Бойко и Узун

66

Анонимен

преди 2 години

Киро вече 6 месеца управлява страната и резултатите са видими - вървим само надолу.

65

Анонимен

преди 2 години

До мислителя по-долу- не трябва да си гербераст,за да разбереш,че тези са измамници пар ексаланс!ПП според мен означава политическа пирамида,дано българите този път не провидят нови спасители в лицето на тези измамници!На Киро всичко му е фалшиво,от харвадската диплома до устоверението за отказ!!!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 "И какво е направил кирчо за държавата.Бензина за 5 месеца стана от 1.80 на 2.40метана от 1 лев за кг, сега е 2.30 .Ток, вода парно с двуцифрени проценти увеличени , за няма и половин година." Как "какво"? Хариза 34 милиона от нашите пари на "инвеститор", който няма да видим в България, Изтточи язовири да се снима с тях и наруши Конституцията. Малко ли е?

63

Майна

преди 2 години

КИРО НИКЪДЕ И НИКОГА НЕ СЕ Е ИЗКАЗВАЛ ПО ВЪПРОСА ЗА С.МАКЕДОНИЯ!!! СЛУЧАЙНО ЛИ???

62

Анонимен

преди 2 години

Две различни снимки бяха, нямаше връзка между подхвърлените от вас фалшиви пари и голия. Нямате отново нито едни доказателство стещу голия, докато Асен Василев доказа с подписа си, че ревизионния акт на Румен Спецов за укриването на 1,5 млн лв ДДС е подписан от него. Виж документа в интернет, той публичен!

61

Анонимен

преди 2 години

До *** *** "Дручко си е да гласуваш за ... за Нинова." Ти за кой гласуваш като гласуваш за Радев? Радев е селектиран от КГБ/ДС/БКП/БСП. Нинова и Радев са от едно котило.

60

Обергрупенщурмфюрер

преди 2 години

На 14 иде Баце и ше си отдъхнем от тия прилепи.

59

Анонимен

преди 2 години

И какво е направил кирчо за държавата.Бензина за 5 месеца стана от 1.80 на 2.40метана от 1 лев за кг, сега е 2.30 .Ток, вода парно с двуцифрени проценти увеличени , за няма и половин година.