66

Бay

преди 2 години

еми даже и да спечелят ГЕРБ пак няма нищо да стане ...

65

Анонимен

преди 2 години

Статуквото трябва да се разбие! То е проблема в този момент!

64

Анонимен

преди 2 години

Г-н Попов, не зная как измислихте, че Петков-Василев изпреварват *** при положение, че още не се знае в коя партия ще акостират.Второ,Петков е един от основателите на ДБ и трето- те не са леви, а десни хора.Ген.Радев също е лице с десни възгледи и затова г-жа Херо Мустафа заряза Боце и ГЕРБ и взе страната на РР. Причина: президентът и неговите служители не са крадливи като ББ, неговите министри и хората от ръководството на ГЕРБ. Меркел си отива в края на септември,ЕНП ще престане да стои зад ББ

63

До 63

преди 2 години

А ти пастирьо,кажи кого да сложим !?!Дай да видим и обсъдим твоят кандидат !

62

АнонимеН

преди 2 години

ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ НЯМА ДА ИМАТ И 1% ЕГАТИ ПЛАТЕНИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ПРОУЧВАНИЯ!

61

нещо хубаво

преди 2 години

Бсп е ПЕТА а мая и люспите и са вън

60

Анонимен

преди 2 години

Медиите живеят от реклама. В момента Бойко е развързал кесията и лакеите му също....Платени промивания на мозъци...Иначе голата истина 15% за Бойко, Радев 68%, Петков и Василев се издигат с невероятна скорост нагоре за дни....Факт!!! А междувременно Бойко да обърне внимание на психичното си здраве, че този ***, освен *** добави и психопат към биографията си....

59

noFreeman

преди 2 години

мутрата бойчо е обещал задължителна ваксинация и веднага се промени класацията - пълен цирк - евтанизацията е за вас политици и то много скоро, когато народа огладнее и излезе да търси сметка, тогава ще ви видя какво ще правите!?!

58

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ПОБЕДА! САМО ГЕРБ!

57

До 40

преди 2 години

Ами кого да изберат бе,айдиът ???Нали ги видя !6 месеца не могат да разделят колкала.Ама това ,ама онова.. Не искам подкрепа,не ме подкрепят,няма да подкрепя . Не искам разговори,не искам покани....Е ??Бетер детска градина.Партиите на протеста се нападаха взаимно всеки срещу всеки.Козът им " да свалим Борисов" го изиграха ,но играта продължава....Всички видяхме как !!!

56

До Нане

преди 2 години

Вотът и сега е задължителен.Информирай се.

55

Питомник

преди 2 години

Предлагам да ни дойде един питомен капитализъм да живеем на висок стандарт и да се разхождаме със щастливи лица в мола.

54

Кукловодите

преди 2 години

Резидентските харвардци още не са си намерили куха партия под чието заглавия да се явят, а вече им дават 9%.Ясно е проектирано обаче чий електорат ще изсмучат- на ДБ и ИТН. ***-то предизборно ще пристане на този, който Зеления чорап им посочи. Чорапа е тъnoват да измисли тази сложна схема за печелене на 2-ри мандат, но ДС-ченгесатурата зад него и пари и партии не жали,за да го запази във функцията му на Разединител и Отровител на политическия живот в страната.Не го ли махнем няма да се оправим!

53

Писмо от Банкя

преди 2 години

Гледам ви сеира. Уж щяхте да се обединявате срещу ГЕРБ, видяхме ви - тошковци, муутри-вън, прокопиевци....всички сте посмешище. Няма друг кой да управлява освен ГЕРБ - гледате, Хемус седи недовършена, газ, ток, олио всичко поскъпва. Глад! Опичайте си, аккъла!

52

Анонимен

преди 2 години

За ИТН и на последните избори леехте същата помия и давахте занижени резултати а какво се случи всички знаем, така че на следващите избори ИТН ще бъдат отново първи, но този път с пълно мнозинство защото всеки средно интелигентен човек разбра, че те единствени се ръководят от Българските Интереси а не като всички останали козируващи на чужди интереси!

51

!

преди 2 години

С извинение към овцете, но само оФча нация може да тури начело герб и итн! СРАМ!

50

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си уплашен, глупав, обгазен, за да позволиш шепа крадци, които те използваха да ги избереш и да превърнат държавата, не, в демократична, не, в европейска, а в един див капитализъм с местни феодали, администрация и подобни лакеи на Бойко, Пеевски и ДПС да те превърнат в оцеляващ роб. Да обезлюдят красивият ти роден край и да те тласнат към гурбет, да те оставят без медицинска помощ, защото няма лекари, образованието-нула...Ако този живот ти допада влизаш в тези 15 % за Бойко....

49

Анонимен

преди 2 години

При Киро и Кокорчо цените литнаха в космоса, не знам какви са ви очакванията от тези двама мошеници и измамници.

48

негласуващ

преди 2 години

Отдел "Пропаганда и Агитация" на ЦК на ГРАБ пак включи машината за манипулации и промиване на мозъците на тия с 2 мозъчни клетки!Хаха!При таз окрадената дъражава от организираната престъпна групировка щели пак да ги избират!Мухаха!

47

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да ме обижда на ***,само защото Не искам повече ГЕРБ и Борисов! Прости са май тези,дето ги искат!-:))