75

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

рист, комунисту да се откаже от БСП и прави лустрация, хаххахаах абсурд, нека *** и кокорчо да пробват да си купят другарката Нинова, та при тух има такива, на които 500К са им джобните за седмица

74

До другаря дебеец

преди 2 години

С кого ще се разправиш, другарю? Ако гласуват такъв закон нали трябва да лустрирате собствените си майки и бащи? Атанас Атанасов - виден ДС агент какво ще го правите? Още ли е зам.-председател. И не се ли сещате малко късничко. От падането на режима минаха 32 години. Те повечето другари живота ги лустрира.

73

Анонимен

преди 2 години

Тъмничен затвор за гербавите престъпници!

72

Анонимен

преди 2 години

предлагам да се пенсионирате за новото народно събрание

71

Смех

преди 2 години

ИБ_НИ , май са в безизходица....и вече се чудят как да оцелеят!Логично е след толкова простотий.....хахахаааа

70

xaxsasб

преди 2 години

До 75 - На българите не ни ли писна от АНТИ манталитета? Антиваксъри, анти-антиваксъри, Анги-комунисти, Анти-демократи. ;} Да си Анти в свят предлагащ всичко е достойно само и единствено за присмех. ;}

69

Анонимен

преди 2 години

Откога разправям, че ако искат лидерите на комунистическите кланове(БСП, ДБ, Мутрите) да окрадат и фалират държавата, първо трябва да се разберат за дяловете и после да се обединят. Държава с глупав народ се краде лесно. Правили са го няколко пъти и си живеят царски!

68

Перспективи

преди 2 години

Дайте да дадем, дрогаре. Все повече им лъсват маймунските задни части на "умно-красивите" протестъри - обикновена прислуга на външните кукловоди, които мачкат и газят, само да остане гробарската мафия на власт. И все така послушно да изпълнява заповедите на онези, за които България не е нищо повече от обслужваща територия. Ако трябва, ще включат в играта и марсиански "политически проект", с който задружно "Изправи се - Наведи се" и "Демократични за ГРОБ" да си изпълнят задачката.

67

Анонимен

преди 2 години

Черепа се набута яко с тези... ...изядоха му само парите!

66

българин

преди 2 години

Демократична България е истинската антикомунистическа партия! Троловете на ГЕРБ са нещастни, и сега плякат ли минуси, плякат! Другари *** на ГЕРБ, комунизмът в България вече си отива!Скоро в новото Народно Събрание ще гласуваме за пръв път в историята на България закона за лустрацията, който ГЕРБ така упорито отхвърляше досега!Сега вече за пръв път имаме историческия шанс да се разправим с комунистите в България!

65

xaxsasб

преди 2 години

До 61 - Хаджигенов надига вой само в кръчмата и ресторанта. Толкова му е манталитета. Напиши Хаджигенов и бар poison да му висиш постовете в лицето книга от 2011. После му виж изцепките в Casa Mia от тази година и в Посолство от миналата. После виж как е злоупотребил със собственичката на Brick Cafe пак в лицето книга. Напълно жалък ЧИЧАК. Или гласовете му са купени, или са от хора интересчии, или гласувалите за него са глупци. ;}

64

Анонимен

преди 2 години

Майче, Майче.....искаш си излизане от парламента, щом ще разчиташ на Киро, дето ще бъде отсвирен на изборите :)) Дори и да греша, което е малко вероятно, едва ли са останали толкова много овци в територията да верват на едни и същи приказки, без програма, дори без партия като Кирчо и Асенчо :)))

63

MaйMyнaтa

преди 2 години

До 72... Нема срамна работа, Джеки

62

Анонимен

преди 2 години

Срам за нацията

61

Тралала

преди 2 години

То и Раданчо преди няколко дни каза, всички да се ваксинират и да са готови за гей парада

60

До анонимен 1.

преди 2 години

Все още госпожа другарката товарищ геноссе Манолова сякаш не е в позиция "" да иска""_ _ _ _ след два месеца може би ще е другояче , знам ли . . .

59

българин

преди 2 години

Ако това, което предлага Мая се осъществи, на изборите ще отнесем ГЕРБ като куцо пиле домат! Ще бием ГЕРБ като маче у дирек!И Бойко ще стане първа дружка с бай Ставри...Ама този път няма майтап, вижда и се края на мафията!!!

58

Таргета ти е друг

преди 2 години

При киро нема да те огрее. Предложи на оня загорелия сценарист от 7/8. Хем и те ще закърпят спада и ти ще влезеш пак да си въртиш гза като на модно дефиле. Тошко и Фильо са ти таргета. Хайде, дерзай черешке.

57

анонимен

преди 2 години

Мая,Мая, с това обединение няма да надхвърлите бройката на обединението ГЕРБ БСП и ДПС. Мечтайте си-мечтите са безплатни.

56

пена

преди 2 години

Според мен няма да е проблем. Ицо си легна с Черепа за да влезе в парламента, Мая ще я понесе лесно....