26

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Винаги се появяват...точните хора,на точното място,за...ужас на професори и всякакви политически...врачки.За това че ГЕРБ и кликата са в...паника е...нормално.Тя и мишката кат...подуши котката,търчи панически да се скрие,стига да има къде.За сега само Гешеф ги...крие в издълбани от него...пещери;не мишките,герберистите.

25

Гербер

преди 2 години

До 11. Хе-хе, тъпчо. Къде видя герберски мъка? Аз виждаш мъка у такива като теб. Защото ГЕРБ отново ще да първи. Но ще продължат да се кефят в опозиция и да им гледат сеира на другите как се дънят.

24

Анонимен

преди 2 години

От Херо Мустафа, Америка за България.... Не пасем трева

23

Анонимен

преди 2 години

Всички партии са в ступор.Особено ГЕРБ!Защо бе?Нали си имате електорат,който ви обича и ще гласува за вас.Или не сте сигурни.Като знаете какви сте ги надробили.А иначе има достатъчна ниша и за други.50% от хората не гласуваха,защото решиха,че няма за кого.Може пък точно те да припознаят новият политически субект.

22

Анонимен

преди 2 години

До 8. Е, ти яко, ама много яко си затънал. Скоро такъв смотан наивник не бях срещал.

21

Анонимен

преди 2 години

Ами то е ясно откъде.От задкулисието с благословията на говеждото посолство.

20

Анти-Узунов

преди 2 години

Узунов, милиционер, семеен приятел на Румен Радев, си развява кончето из Българията, както му дойде на кефа! Назначава кметици, уволнява, търговия с влияние, както бе точно определелил Гешев! Обаче, масонските ложи, не дават да се пипат "братята". А тия двамката мушмороци, както рече проф. Иво христос, единият в тъмносиньо, другия във виолетово със съответните вратовръзки. истински Слуги на алпът Яга Албасти, не на Тангра!

19

3592

преди 2 години

Хахахапоредните спасители на майка България.

18

Гледна точка

преди 2 години

До 1. Хе-хе, глу.пак, нещо си се объркал. Щото най-много ще реват ДБ, ИТН, а "Изсери се, ние си тръгваме" са направо в клоаката.

17

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

Киру Канадеца горе долу мяза на нящо...*** гейтака до него да си дига чукалата и заедно със Спецов да си одят в Дубай,да си бръкат по дупките...

16

Анонимен

преди 2 години

8 така е, но ценностите на тия двамцата са да върнат едни други мутри на власт. Или ти вярваш на човек, който от първия ден те лъже? Или пък на оня, който е измамил партньорите си и ги у ограбил. Ако тия двамата са носители на новите ценности, то тогава по-добре старите ценности.

15

Изнервен

преди 2 години

Тъппакът радеф си мисли, че с тези кютуци ще овладее и парламента. Но го чака голям...

14

Реалист

преди 2 години

Това ще им е краят на тези мушмороци. Като служебни министри се радваха на някакъв интерес, предимно сред крещящиот страст девойки, но като политици ще изядат дървото.

13

Анонимен

преди 2 години

Поредните млади ,надъхани бедняци с мерак да забогатеят.Справка юпиттита на Симеон.

12

Иво Прокопиев !

преди 2 години

Появиха се от един от двамата спонсори на Радев - олигархът Иво Прокопиев ! Другият спонсор наричаше Радев - Фигурант !

11

Анонимен

преди 2 години

А от къде се появи Боко тиквата?Кой му даде този прякор?Да припомняме ли?

10

ДДРОнег

преди 2 години

Защо го наричат инженерен проект, като няма нищо инженерско, това е ПОЛИТИЧЕСКИ проект !!!

9

Анонимен

преди 2 години

Мъката герберска струи от всяка втора статия.

8

Анонимен

преди 2 години

Никой не реве срещу тия, те са тотал щета от всякъде. Даже е добре да създадат проект, тъкмо ще се самозатрият окончателно. Тия са по-голямо фиаско и от ИТН. Единствения начин да видите колко са кухи е като ги оставите да се покажат. Никой нямаше да им види безобразията, ако Слави беше направил кабинет, но понеже не стана и двамцата трябваше да поработят, с което се показаха на светло. За това давайте ги по-често, те самите са си враг.

7

Анонимен

преди 2 години

Тези двамата ми приличат на гей двойка.